[Webinar Percuma] Rahsia Bagaimana Membina Kerjaya Sebagai Home Tutor

WEBINAR: Rahsia Bagaimana Membina Kerjaya Sebagai Home Tutor Secara ‘Part-Time’ atau ‘Full-Time’ dan Menjana 3-4 Angka Sebulan Sebagai Home Tutor.
Melalui webinar ini peserta dapat tahu:

– Rahsia yang menyebabkan ramai seperti cikgu, pensyarah, engineer dan lain-lain terpikat dengan kerjaya ini.

– Mahasiswa atau orang bekerjaya boleh melakukan secara part time

– Rahsia bagaimana memberi manfaat ‘Beyond Expectation’ kepada ibu bapa
& pelajar

– Rahsia orang bekerja ‘part-time’ bergaji seperti kerja ‘full time’

– Rahsia orang memulakan bisnes tanpa berhutang

– Rahsia orang yang bukan berlatar belakang sebagai cikgu/guru menjadi tutor yang disukai pelajar dan ibu bapa di samping menjana saham akhirat.

Boleh lihat DI SINI

 

webinar

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

3 Perkara Elak Buat Semasa ‘Closing Sales’

3 Perkara ‘Ditegah’ Masa Buat Closing, no 3 paling ‘haru’ kalau buat. 1- Terus bagi ...