Tutor Ini Buktikan Yang Kini Beliau Sudah Ada Ramai Student

“DARI CUMA DOK TUNGGU JOB MASUK JE… ‘TUTOR’ INI BUKTIKAN KINI DIA SUDAH ADA STUDENT YANG RAMAI DIBAWAHNYA!

Bagaimana Home Tutor ini yang dulu cuma tunggu Job masuk je untuk dapat student belajar tuisyen dengan dia… kini mempunyai strategi PENGAJARAN dan PEMBELAJARAN yang BERKUALITI… mampu tingkatkan KEPERCAYAAN ‘parents’ yang nak hantar anak mereka belajar… dan makin RAMAI PELAJAR nak belajar dengan dia!

“Dulu saya agak blur dan tak tahu flow menjadi seorang tutor. Hanya tunggu job dan ikut buku sahaja. Tapi sekarang Alhamdulillah saya dapat ramai student, ibu bapa percayakan saya, pembelajaran dan pengajaran berkesan, dan markah pelajar saya semakin meningkat”.

Cik Seri Nur Xaiqullisa, Home Tutor

Ps: Info Simposium Tutor Profesional Malaysia 2020 boleh lihat di Tutor Profesional Malaysia

#STPM2020
#TutorProfesionalMalaysia

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Tutor Zero To Hero

Seorang Tutor sememangnya perlu mempunyai value yang tinggi. Bukan mudah untuk menjadi seorang tutor yang ...