Teknik Yang Utama Untuk Close-Sales Gaya Pro

Ada yang mengadu agak sukar untuk Closed-Sales klien tuisyen sekarang ni.

Ramai juga yang mudah je Closed-Sales.

Sebelum mereka mempercayai kita, klien nak kenal dahulu dengan siapa mereka berurusan, dengan siapa anak mereka akan belajar, kalau anak mereka tiada improvement nanti macamana dan 1001 persoalan lain.

Bina Trust dan Relationship dahulu..usah kalut nak menjual atau closed-sales..nanti prospek lari terkapai-kapai kita sendirian 😂

Tunjukkan bahawa anda boleh bantu anak mereka. Berikan nasihat atau cadangan dengan niat untuk membantu. Sampai suatu tahap anda akan berkata kalau mereka tak ambil servis aku pun tak mengapa, asalkan anak mereka dapat pendidikan terbaik…

Mahu saya kongsikan Teknik-Closed Sales untuk Prospek Tuisyen anda?

Total
0
Shares
Related Posts