‘Summer Weekend Islamic Course’ (SWIC) Yang Mengujakan!

Alhamdulillah, selesai sudah Program ‘Summer Weekend Islamic Course (SWIC) yang padat dan sarat dengan antara disiplin ilmu Islam yang penting iaitu Ulum Al-Quran, Ulum Hadith, Ilmu Fiqh & Usul Fiqh.

Sememangnya peluang menuntut ilmu seperti ini membuka minda tentang kepentingan mempelajari ilmu-ilmu ini walaupun kita berada dalam apa jua bidang sekalipun bagi menyediakan diri untuk berhadapan dengan isu-isu semasa selain dapat memberi manfaat kepada orang lain.

Terlebih-lebih lagi kita berada di zaman yang mencabar di mana maklumat berada di mana-mana tanpa kita ketahui kesasihan dalil & sumbernya.

Jazakumullah khairan kathira kepada speaker yang berpengalaman dan tidak jemu berkongsi ilmu iaitu Ustaz Affuan Che Mansor Ar-Rumy, Ustaz Husni dan Tuan Hj Tahir Ali serta peserta program dan penganjur iaitu IKRAM United Kingdom & Eire.

Semakin kita belajar, semakin kita sedar bahawa betapa kerdilnya kita dan semakin kita perlu menambahkan ilmu ini agar membawa manfaat kepada ummah & masyarakat.

DSC02586

 

DSC02599

 

DSC02609

 

DSC02622

 

DSC02643

 

DSC02672

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

usahawan berjaya, usahawan IPT, usahawan muda

Ingin Menjadi Usahawan Home Tuition? Bacaan Ini Sesuai Untuk Anda

Saya kagum dengan ketabahan usahawan muda & coachee saya‬, mereka memilih bisnes sebagai pilihan utama ...