Sekolah E-Learning ‘Success Tutorpreneur Mentorship’ (STM)

Alhamdulillah Projek Sekolah E-learning Success Tutorpreneur Mentorship berjalan dengan lancar di bawah Pengurusan Creative Megamind Network.

SUccess Tutorpreneur Mentorship

Objektif STM ini adalah untuk membantu Usahawan Tutor berjaya dalam bidang Tuisyen dengan langkah-langkah praktikal dan sistem yang telah digunakan untuk mengembangkan bidang Home-Based Learning di seluruh Malaysia dan juga UK.

InsyaAllah dengan platform dan pengalaman-pengalaman serta ilmu dari pelbagai area seperti Module, Finance, Operation, Marketing, Sales, Administration, Human Resources dapat memberi satu guidline dalam bidang dan mengurangkan risiko ‘melanggar tembok’.

Apa yang menariknya, sekolah ini dapat diakses oleh sesiapa sahaja dan daripada mana sahaja kerana menggunakan platform e-learning.

Ia juga mempunyai level-level yang perlu dilalui sebelum ke peringkat seterusnya.

Screen Shot 2016-05-14 at 7.01.56 AM

Kita juga akan mempunyai Profile sendiri serta berpeluang untuk Networking dengan Tutorpreneur lain.

Screen Shot 2016-05-14 at 7.03.16 AM

Mungkin juga ada peluang kerjasama boleh dilakukan kelak 🙂

Screen Shot 2016-05-14 at 6.48.29 AM

YAKIN SEBELUM BERJAYA

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Tutor Ini Buktikan Yang Kini Beliau Sudah Ada Ramai Student

“DARI CUMA DOK TUNGGU JOB MASUK JE… ‘TUTOR’ INI BUKTIKAN KINI DIA SUDAH ADA STUDENT ...