Sambutan Yang Hangat Dari Home Tutor Malaysia!

Alhamdulillah sambutan yang amat menggalakkan dari tutor Infitah BangiInfitah Seri Kembangan dan Home Tuition Bangi… Terima kasih atas sambutan hangat ini bagi lokasi terakhir dalam bulan Ramadan ini. Sebelum ini di Kuala Lumpur dan Kota Bharu.

kota bharu, bangi, kl home tutor

Semoga Allah permudahkan urusan kita semua untuk memberikan yang terbaik kepada pelajar kita.

 

home tutor bangi seri kembangan

Terima kasih kepada Peserta yang hadir ‘Home Tutor Sharing Session’ serta Team CMNGE yang komited memastikan program berjalan lancar iaitu Puan Nurwahidah Ab Gani, Cik Zalikha Ruzanna, Cik Noor ‘Afifah Ibrahim, Cik Nur Munira Binti Razali, Cik Nur Azuani Baharudin, Cik Ida Zahiah, Tuan Faisal Zharif FZ, Puan Nur Faseeha Suhaimi, Puan Siti Zaharul Nadia Zainal dan semua tutor yang komited.

InsyaAllah jumpa nanti di Simposium Tutor Profesional Malaysia ‪#‎STPM2016‬ yang mengumpulkan lebih ramai Tutor & Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia.

Alhamdulillah sudah ramai yang mendaftarkan diri 🙂

Belum daftar?

Tinggal Seat Normal sahaja.

Siapa yang daftar dalam bulan Ramadhan ini, boleh claim Hadiah Istimewa dari saya 🙂

Daftar segera sebelum terlambat di www.tutorprofesional.com

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

3 Perkara Elak Buat Semasa ‘Closing Sales’

3 Perkara ‘Ditegah’ Masa Buat Closing, no 3 paling ‘haru’ kalau buat. 1- Terus bagi ...