Program STEM Untuk Guru Malaysia

“STEMtist 4 Educator”

Alhamdulillah, bakal berkongsi bersama-sama Guru-guru KPM berkaitan STEM bersama Agensi-agensi Sains & Teknologi yang lain di Kolokium STEM yang bakal diadakan di USIM, Nilai.

Program Kolokium STEM Zon Tengah ini dianjurkan oleh KPM. Kolokium ini akan melibatkan 4 Negeri dan 1500 peserta pendidik.

Agensi-agensi terlibat seperti National STEM Movement, Pusat Sains Negara, Petrosains, Planetarium, dan lain-lain lagi.

Insyallah kami dijemput untuk berkongsi dalam salah 1 slot STEM Activities  ‘STEMtist 4 Educator’ Workshop buat pendidik.

Semoga dapat berkongsi manfaat untuk pembelajaran alaf baru.

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Simposium Tutor Profesional Malaysia #STPM2018

Throwback #STPM2015 Selepas saya menghadiri National Tutoring Conference (NTC) Di London pada 2015, ketika itu ...