Perkongsian Bisnes Bersama Usahawan UK

Alhamdulillah, syukur tidak terhingga…

Diberi kesempatan untuk berkongsi sedikit ilmu keusahawanan ’12 Blueprint Legasi Bisnes’ bersama para usahawan dan bakal usahawan di UK.

usahawan melayu uk

Walaupun agak terkejar-kejar sebelumnya kerana ada iftar dan program di Derby, namun Allah izinkan untuk bersama mereka.

usahawan melayu uk5

Bila berkongsi penat terus hilang 😉
Masalah pula bila terlebih masa..sejam pula tu..maaf ye semua peserta yang awesome 😉

usahawan melayu uk2

Lepas habis saya tiada apa untuk offer. Just buka Tabung untuk Syria. Terima kasih atas sumbangan semua.

Ada yang request untuk buat topik-topik lain. InsyaAllah akan dipertimbangkan. Yang lain juga akan berkongsi bidang dan kepakaran masing-masing.

usahawan melayu uk3

usahawan melayu uk4

Jadi kami telah bersetuju untuk setup ‘UK-Malaysian Entrepreneur Networking’ supaya boleh support antara satu sama lain untuk membina jaringan ekonomi ummah dan memberi manfaat melalui bidang keusahawanan.

usahawan melayu uk6

Terima kasih atas doa dan sokongan rakan-rakan semua.

Terima kasih kepada Penganjur iaitu IKRAM West Midlands.

Yakin Sebelum Berjaya 🙂

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Sebelum Anda Mempelajari Teknik Marketing, Kuasai Ilmu Ini Dahulu

Apakah bisnes yang bagus?   Bisnes yang menambah NILAI dalam kehidupan seseorang itu.   Ramai ...