Pengurus Program Cuti Sekolah 2015 Diperlukan

Infitah Training & Consultancy & CMN Global Consultant Sdn Bhd  ingin membuka peluang keemasan bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi sebahagian dari kami, bagi menguruskan Program Cuti Sekolah.

Pelbagai KELEBIHAN untuk anda, antaranya;
– Elaun MENARIK & LUMAYAN
– Berpeluang menguruskan program berskala besar

Syarat-Syarat:
– Menjaga solat
– Mempunyai kenderaan sendiri
– Berpengalaman mengendalikan program
– Boleh bekerjasama & menerima arahan serta teguran
– Jujur & amanah

Berminat??

>>Ikuti langkah berikut:

1. Like & Komen ‘Saya Berminat’

2. Hantarkan resume ke emel akademiinfitah@gmail.com dengan tajuk ‘Permohonan Manager Program’ & kemudian SMS ‘MP_Nama Penuh’ ke 011-32742922.

program cuti sekolah 2015

3. Untuk fasilitator, hantarkan resume ke emel akademiinfitah@gmail.com dengan tajuk ‘Permohonan Fasilitator Program’ dan kemudian SMS ‘FP_Nama Penuh’ ke 011-32742922.

nak jadi fasilitator program

**Tarikh tutup adalah pada 25hb Ogos 2015.

**Digalakkan untuk share bagi manfaat bersama.

**Sebarang pertanyaan boleh sms/whatsapp ke 011-32742922.

 

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Bersama Pasukan Bola Real Madrid ‘The Best Track Record of The World’

Saya bukanlah peminat tegar bola sepak. Stadium di Malaysia & UK pun jarang masuk 😅 ...