Nak Jadi Online Tutor Yang Berjaya Era PKP?

TERKINI!

Jadi Online Tutor Gaya Pro Bersama CMN Tutor Profesional Malaysia
๐Ÿ˜Ž

Cikgu Zanna dalam Seminar BEST SPM Tajaan University of Cyberjaya


“Serabut laaaโ€ฆ. Klien banyak nak berhenti kelas sebab risau virus ni!โ€

Ada ibu bapa yang risau tentang penularan wabak, sampai terpaksa tangguh kelas Home Tuition dan di Pusat Tuisyen.


Kerajaan pun dah minta rakyat mengawal pergerakan dengan penguguman PKP. Tak pasti sampai bila….


Pasti antara anda juga ada yang risau kesihatan diri.

Macam mana nak bantu pelajar dalam waktu genting sebegini?

Best tak kalau anda boleh buat juga kelas walaupun dari rumah?

Solusi terbaik adalah kita jalankan online tuition!

Nak kami bantu anda jadi Online Tutor yang berjaya? ๐Ÿคฉ

Jom jadi Online Tutor yang lain dari biasa!


Antara kelebihan mengajar secara online :
๐Ÿ”Ž Boleh dijalankan dari mana sahaja..market anda seluruh Malaysia!
๐Ÿ”Ž Tak perlu peralatan yang advance & rumit
๐Ÿ”Ž Jimat & mudah

Apa yang Best sangat ni? Join jadi Online Tutor


๐Ÿ–Š๏ธ Step by Step setup tuisyen secara online
๐Ÿ–Š๏ธ Apa yang penting untuk kekalkan pelajar dalam dunia online
๐Ÿ–Š๏ธ Bagaimana rahsia menguasai online walaupun kita pernah hebat dalam offline
๐Ÿ–Š๏ธ Bersama networking dan circle yang sentiasa ‘support’ antara satu sama lain

Apa kata mereka??

Kalau pelajar tak ada macam mana nak buat kelas?

Masa PKP ni sekolah tutup dan semua berpindah ke PDPR dan Online Class Disebabkan SOP yang ketat, banyak owner pusat Tuisyen or Home Tutor yang kehilangan ramai pelajar dan gulung tikar.

Sebab tu lah ramai pendidik yang beralih buka kelas secara online. Tapi tak semua orang tahu cara onlinekan kelas dengan betul. Apa perkara penting yang kita wajib buat?

Kalau kena dengan strategi yang betul, kelas korang ni boleh jalan selama 24 jam tau. Silap-silap korang tak menang tangan nak layan pelajar.

Nak join??

Klik: Vaksin Online Tutoring

www.tutorprofesional.com/vot

#YakinSebelumBerjaya
#BeTheLegend

Total
1
Shares
Related Posts