Modul Sains UPSR Terhangat Di Pasaran!

MODUL : FUNTASTIC SCIENCE UPSR

Sebuah modul yang boleh membantu anak-anak tuan puan untuk lebih memahami beberapa aplikasi dan ‘Project-based Learning’ STEM dalam subjek Sains.

CMN sentiasa berusaha untuk membantu anak-anak tuan puan dalam memahami setiap subjek yang dipelajari di sekolah dengan lebih mudah dan menyeronokkan.

Semoga bermanfaat!

Modul STEM Sains & Matematik untuk meningkatkan minat pelajar dalam subjek Sains & Matematik

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

usahawn tuisyen, tutoring business

Dapatkan Ebook ‘Rahsia Cikgu Tuisyen Lagenda Terbongkar!’ Secara PERCUMA! (Latest Edition)

Potensi Bidang Tuisyen di Malaysia Anda cuba bayangkan jika hampir separuh (46%) daripada ibu bapa ...