Misi Persaudaraan & Kemanusiaan iLubnan 6

Bersama membantu dan mendoakan saudara kita di Palestin.

InshaAllah kami akan menghantar bantuan lebih £10 000 dari rakyat Malaysia yang pemurah kpada warga Palestin di kem-kem di Lubnan Isnin ini dalam Misi iLubnan ke-6 melalui NGO-NGO kesihatan, wanita, pendidikan dan lain-lain yang mempunyai track record yang bagus di sana.

 

 

Jika ingin bersama membantu meringankan beban mereka dengan infaq melalui akaun Israa’ Institution. Atau untuk menceriakan anak-anak Palestin, boleh infaq serendah RM1 untuk stationaries, coklat, soft toys untuk mereka, boleh PM saya untuk info lanjut.

Kecil di mata kita mungkin besar di hati mereka.

‘Together we can make a difference for them and ourselves.’

Allah sebaik-sebaik penolong.

Apa kata Afdlin Shauki mengenai Misi iLubnan?

 

 

 

 

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Mengapa Ibu Bapa Menghantar Anak Mengikuti Tuisyen?

Dalam satu survey yang dijalankan oleh pihak Astro Awani, kenapa ibu bapa menghantar anak mereka ...