Kuasa Branding Dalam Perniagaan

Sekecil mahupun sebesar mana bines kita, ‘branding’ adalah amat penting. Letakkan ia di mana-mana sehingga ia akan berada di minda sedar dan minda separa sedar bakal-bakal pelanggan anda.

Gambar menunjukkan Google telah ‘mengindex’ perkataan ‘Infitah’ kerana sering dicari oleh pengguna.

Infitah Google, branding Infitah

 

 

Sekarang, kami telah mengintegrasikan semua laman web berkaitan Infitah di www.infitah.my. Alhamdulillah, lebih efisyen dan memudahkan klien untuk mendapatkan maklumat dengan lebih lanjut.

 

Infitah Logo, Infitah Group, Infitah Training & Consultancy, Infitah Events, Infitah Home tUition Quranic Home Based

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

3 Perkara Elak Buat Semasa ‘Closing Sales’

3 Perkara ‘Ditegah’ Masa Buat Closing, no 3 paling ‘haru’ kalau buat. 1- Terus bagi ...