Jemputan Innovative Talk di Fakulti Pengajian Pendidikan UPM Berkaitan Online Tutoring

Alhamdulillah, usai Innovative Talk tentang Online Tutoring dan Digital Learning, sempat bertemu dengan Dekan Fakulti Pengajian Pendidikan UPM, Dr Samsilah, ramah dan mesra orangnya.

Rupanya beliau ada dibelakang masa kami menyampaikan Talk. Saya pun tak perasan 😅Menarik ujar beliau, alhamdulillah syukur sebab kami dapat membuat persediaan awal.

Ada juga lah beberapa orang jemputan dari Peserta Legend sempat join secara online 😃

Semasa sesi perbualan, beliau yang mempunyai pengalaman dalam inovasi dan mendapatkan geran bagi Projek pelajar Master dan Phd yang ke arah pengkomersilan, bertanya bahawa kami tak mencuba untuk dapatkan geran?

Saya angguk sahaja..InshaAllah kalau ada rezeki, adalah tu nanti 😉

InshaAllah CMN akan meneruskan kerjasama dengan Fakulti Pengajian Pendidikan untuk membuat Bengkel ‘Beyond Expectation Tutor’ untuk mahasiswa@graduan fakulti pula di Putra Future Clasroom yang memang futuristik 👍👍

Ini bagi memberikan pengalaman awal bagi mereka dalam praktikal pengajaran. Mungkin ada yang dapat posting, tetapi tiada kepastian.

Jadi graduan sekarang perlu bersedia menambah kemahiran untuk persediaan menghadapi alam pekerjaan yang semakin mencabar sekarang.

InshaAllah dengan persediaan, segala kemungkinan bakal ditempuhi dengan keyakinan 😃

Mereka juga berbesar hati untuk membuka peluang kepada 15 peserta luar untuk sertai bersama pada Khamis 19 Disember depan 😃

Boleh Whatsapp ‘Nama_BET’ ke 011-13172015 untuk info lanjut.

Tahniah juga Dr Mas Nida, Dr Maszni dan Team yang berjaya menganjurkan event Innovation Showcase untuk warga UPM dan public ini. Suatu usaha yang baik untuk generasi masa depan 👏👏

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Trend Terkini Tuisyen Di Rumah, Lebih Mudah Melalui Aplikasi Online

“ANAK2 ZAMAN NI SUKA SANGAT GUNA GADGET BUAT MAIN GAME & BER’SOCIAL MEDIA’ JE. ANAK SAYA PUN SAMA.…