Ingin Menjadi Tutor & Usahawan Tuisyen Yang Berjaya?

Alhamdulillah selesai perkongsian bersama tutorpreneur yang berjaya dan tutor-tutor yang komited bersama Puan Khuzaimah dari CMN Education Group dalam ‘Home Tutor Sharing Session’ & ‘Learning Curve of Tutor’ (CMN Education Group) di USM Pulau Pinang.

tutor-penang3

tutor-penang1

Terima kasih kepada Manager & Tutor Penang yang menjayakan sesi perkongsian kali ini, moga bersua kembali dengan kejayaan pada masa akan datang.

tutor-penang2

tutor-penang-4

Terima kasih juga kepada Pusat Tuisyen Fast Track, Akademi Infitah Georgetown & Beyond Home Tuition Penang yang menganjurkan ‘Home Tutor Sharing Session’ ini.

Jumpa di 8 lokasi seterusnya. Ia ditaja secara PERCUMA oleh CMN Education Group!!

Namun tempat adalah terhad.

Mohon daftar segera dengan whatsapp no tel mengikut lokasi dalam poster dan kemudian isi borang online di www.tinyurl.com/hometutorss

Jumpa di Gerbang Kejayaan sebagai Tutor & Tutorpreneur 🙂

tutor-penag-5

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

3 Perkara Elak Buat Semasa ‘Closing Sales’

3 Perkara ‘Ditegah’ Masa Buat Closing, no 3 paling ‘haru’ kalau buat. 1- Terus bagi ...