Ingin Menjadi Home Tutor Tuisyen Walaupun Tiada Pengalaman?

ebook tutor tuition coachmohdnoor bagaimana nak buat tuisyen jana pendapatan ebook
ebook tutor tuition coachmohdnoor bagaimana nak buat tuisyen jana pendapatan ebookKhas untuk anda yang mengimpikan kerjaya bermanfaat yang boleh dilakukan secara Part-Time sebagai Home Tutor Tuition, sini ada jalannya ..

Kini Anda Mampu Menjadi Seorang Home Tutor Yang Berjaya Walaupun Belum Pernah Mempunyai Pengalaman Mengajar Sebelum Ini.

Anda tidak perlu lagi rasa ragu-ragu atau tidak yakin untuk memulakan langkah sebagai Home Tutor walaupun anda tiada sebarang latar-belakang dalam bidang pendidikan.

Anda boleh berkongsi ilmu dan manfaat dengan apa yang ada pada diri anda dengan sedikit usaha. Ramai sudah membuktikannya walaupun bermula dengan ‘0’.

Semuanya akan anda ketahui daripada ebook ini …

‘FORMULA MENCIPTA KERJAYA SEBAGAI HOME TUTOR’
9 Langkah Praktikal Jana 3-4 Angka Sebulan Secara Part Time.Formula-formula 9 langkah praktikal yang saya kongsikan ini adalah khusus untuk membantu anda bagaimana untuk bermula dan mencipta kerjaya sebagai seorang Home Tutor tuisyen part-time dengan berkongsi ilmu dengan para pelajar.Di samping itu, anda juga berpeluang memperolehi pendapatan 3-4 angka sebulan dengan kerjaya yang menyeronokkan!Sekurang-kurangnya anda boleh menampung perbelanjaan bulanan yang kian meningkat ini.Anda juga mampu meninggalkan legasi dan saham akhirat anda dengan mengajar pelajar ini dengan ilmu-ilmu yang bermanfaat.Bagaimanakah perasaan anda nanti, apabila melihat perubahan pada pelajar-pelajar anda?Siapa Saya Untuk Berkongsi?

Bak kata pepatah, ‘Tak kenal, maka mari kita berkenalan.” 

Nanti orang cakap, “Entah siapalah mamat ni yang nak berkongsi pasal home tutor ni?.”

✎ Nama saya Mohd Noor Bin Mohd Tahir. Atau lebih dikenali sebagai Coach Mohd Noor. Merupakan graduan Bachelor Biomedicine dan kemudian menyambung pelajaran dalam Master in Business Adminisration (MBA)

✎ Berpengalaman dalam bidang training, facilitating, education & coaching sejak tahun 2005 lagi hingga kini. Mendapat pengiktirafan sebagai SOIF Coach & Professional Learning Facilitator (PLF) Mastery dari Take Charge Sdn Bhd & PLF International serta Pemidato Cemerlang dari Kelab Pidato Perdana. Selain itu, dianugerahkan ‘Certified of Neuro-Linguistic Programming (NLP) & Neuro-Semantics Practitioner’ dari ISNS dari U.S.A

✎ Dijemput sebagai Penceramah Jemputan untuk Radio RTM (Negerifm) dalam Slot Diskusi Gen Y dan pernah dijemput bersama ‘Keluarga Pendidik’dalam Rancangan ‘Malaysia Hari Ini’(MHI) TV3

✎ Selain itu, saya mempunyai pengalaman mengajar di sekolah rendah, sekolah menengah, pusat tuisyen dan home tuition. Saya pernah menjadi pensyarah di sebuah IPT. Semasa berada di sana juga saya berpengalaman mengendalikan program motivasi, teknik belajar, ceramah kerjaya di sekolah-sekolah

✎ Bermula secara sambilan pada tahun 2007 dengan ‘zero’ pengalaman, saya akhirnya ‘jatuh cinta’ dengan tuisyen. Kemudian saya telah membulatkan tekad untuk terlibat secara ‘full-time’sebagai tutor tuisyen atas kepuasan melihat anak murid berjaya serta mampu memberikan pendapatan dan masa yang saya inginkan

✎ Selepas menerima banyak permintaan daripada klien, saya dan sahabat saya akhirnya mengambil keputusan untuk mengasaskan Konsultan ‘Home-Based Learning’ yang diberi nama Akademi Infitah dan merupakan peneraju modul ‘Home Tutor Beyond Expectation!’

✎ Semenjak daripada tahun 2009, saya bersama team Infitah telah melatih lebih daripada 1000 orang tutor di bawah kendalian Akademi Infitah yang mengajar tuisyen dan al-Quran di rumah dan ‘Akademi Infitah Learning Centre’ yang kini mempunyai 12 cawangan di seluruh Malaysia dan akan bertambah dari masa ke semasa

✎ Yang paling ‘best’ permintaan terhadap Home Tuition & Quranic Home Based ini sangat menggalakkan! Sehinggakan ada kalanya kami sendiri tidak mampu untuk penuhi permintaan klien seluruh Malaysia!

Jadi ini adalah suatu PELUANG KEEMASAN untuk anda!

Ok, sekarang mengenai anda pula…

Saya bakal mendedahkan Cara ‘SULIT’ yang selama ini disimpan rapi oleh cikgu-cikgu tuisyen yang BERJAYA. Malah dapat menjana pendapatan sampingan sambil membuat kerjaya yang menyeronokkan!

Jika selama ini anda pernah dengar tentang kehebatan kerjaya sebagai home tutor, anda memang berada di tempat yang betul!

Dalam ebook ini akan dibongkarkan langkah-demi-langkah untuk anda mulakan dan berjaya dalam bisnes ‘Home Tutoring’ atau dalam kata lain Cikgu Tuisyen di rumah pelajar.

Anda tidak perlu berhenti kerja atau ganggu studi anda kerana anda hanya memperuntukkan hanya beberapa jam sahaja dalam seminggu bergantung kepada jadual anda.

Apakah keistimewaan menjadi Home Tutor??

✔ Dari sehari ke sehari industri ini semakin membesar dan menerima permintaan yang ‘mencurah-curah’ daripada ibu bapa dan pelajar yang inginkan pembelajaran secara FOKUS

✔ Dapat membantu pelajar mengalami peningkatan yang ‘ketara’ dan mencapai kecemerlangan dalam subjek yang dipelajari

✔ Dapat membantu orang di luar sana mempelajari al-Quran dan Fardhu Ain

✔ Bebas dalam menetapkan jadual anda sendiri

✔ Tidak perlu mengeluarkan modal yang besar. Mulakan dengan apa yang ada pada diri anda

✔ Bebas menikmati faedah pekerjaan yang memuaskan dan menyeronokkan

✔ Menjana satu lagi sumber pendapatan dengan sangat mudah. Hanya berkongsi ilmu yang bermanfaat

✔ Kurang tekanan berbanding kerja makan gaji

✔ Pendapatan bulanan tinggi berbanding dengan masa yang diperuntukkan

Anda akan ketahui bagaimana menjana pendapatan sebagai cikgu tuisyen walaupun hanya dari rumah sahaja TANPA perlu susah-susah keluar modal besar puluhan ribu untuk buka pusat tuisyen! Itu baru buka, belum fasa untuk bawa masuk pelajar.

Dalam ebook ini anda akan didedahkan dengan 9 Formula yang ringkas tetapi POWERFUL untuk menjadi Home Tutor dan menjana pendapatan dengan masa yang FLEKSIBEL!

Antara perkongsian yang terdapat dalam ebook ini ialah:

✔ Anda akan didedahkan cara & teknik betul untuk PENJENAMAAN atau branding dalam perkongsian ilmu. Ingat, dengan branding sahaja anda sudah mampu buatkan prospek klien anda tak sabar-sabar untuk menggunakan khidmat anda

✔ Bagaimana nak tahu subjek apa yang sesuai untuk mengajar dan yang ‘terlajak laris’

✔ Bagaimana pula hendak letak yuran yang bersesuaian? Bagaimana nak claim yuran pun suatu hal juga ni. Kami kongsikan tekniknya

✔ Perkongsian teknik-teknik gabungan mantap ‘online & offline’ yang efektif untuk anda pasarkan & promosikan bisnes Home-Based Tutoring anda agar anda mampu mendapatkan klien yang berminat dengan perkhidmatan anda

✔ Apa persediaan yang WAJIB anda lakukan sebelum memulakan kelas pertama anda

✔ Apa teknik yang boleh digunakan untuk tarik perhatian pelajar untuk belajar dengan seronok. Pelajar seronok, kita gembira untuk mengajar 

✔ Teknik Membina Modal Sosial penting bagi membina kredibiliti jangka panjang perkhidmatan anda

✔ Strategi-strategi ringkas tetapi berkesan untuk anda mengajar serta memberikan perkhidmatan PROFESIONAL kepada klien anda

✔ Selain daripada mengajar, apa lagi yang anda perlu lakukan untuk memastikan klien puas hati dengan anda serta memberitahu orang lain tentang perkhidmatan anda

dan banyak lagi….

Apa kata mereka yang sudah membaca versi sebelum ini?

Boleh lihat di sini: http://on.fb.me/1CPhXHv

Berapa Pula Pelaburan Anda Untuk Memiliki Ebook Panduan ‘Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Home Tutor’ V2.0 dalam bentuk PDF ini?

Tentu kini akan mula tertanya-tanya saya pula, berapakah harga panduan ini?

Bayangkan pelaburan kecil anda bagi memiliki panduan yang bakal mengubah hidup anda daripada yang ‘biasa-biasa’ kepada Home Tutor Luar Biasa yang menjana pendapatan setiap bulan? Anda dapat pelajar sekali, kena gayanya mereka akan lekat kepada anda selama bertahun-tahun.

Terus-terang saya katakan, harga panduan ini jauh lebih berbaloi daripada nilai sebenar yang bakal anda perolehi hasil mengaplikasikan teknik yang akan diajar dalam panduan ini. Hanya dengan mengajar tuisyen selama 1 jam sahaja, anda sudah mampu mendapat lebih daripada modal yang anda gunakan bagi pelaburan bagi mendapatkan panduan yang bermanfaat ini.

InsyaAllah, setelah anda habis sahaja baca panduan ini anda AMALKAN segala langkah-langkah dan bertindak, insyaAllah anda sudah mampu mendapatkan klien untuk memulakan bisnes Home Tuition anda.

Pengalaman saya dan ramai tutor lain yang sudah bertahun-tahun lamanya dalam industri ini, saya bongkarkan dalam panduan ini.

Anda tidak perlu lagi susah-susah lalui pengalaman pahit ‘try & error’ seperti saya dan orang lain hadapi semasa fasa-fasa awal dahulu.

Apa yang perlu anda buat cuma follow sahaja ‘success blue print’ ini sahaja!

‘YAKIN SEBELUM BERJAYA’, istiqamah, insyaAllah berjaya.

Untuk anda saya berikan harga mampu-milik bagi memiliki panduan ini iaitu RM50 sahaja!

Tunggu dulu, tidak perlu bayar RM50.

Tawaran terhad untuk 30 pelanggan pertama hanya bayar RM30 sahaja! (Jimat RM40!)

Selepas ini, anda mungkin menyesal jika harga DISKAUN tiada lagi.

BERMINAT??

TUNGGU DULU!
BONUS Khas untuk anda
BONUS 1:
Borang Pendaftaran pelajar yang lengkap dalam file Microsoft Word. Hanya perlu edit dengan nama branding anda sahaja dan anda sudah boleh menggunakannya! 
BONUS 2:
Borang Laporan Pengajaran & Pembelajaran (P&P) yang lengkap untuk anda menulis rekod pembelajaran secara ringkas untuk rekod sendiri dan diberikan kepada ibu bapa.Ibu bapa pasti lebih menghargai perkhdmatan yang profesional daripada anda.Ia juga dalam bentuk Microsoft Word dan boleh diedit mengikut kesesuaian.

BONUS ini akan hanya untuk yang mengambil langkah SEKARANG.

Pada masa akan datang, saya tidak dapat jamin ia masih ada lagi.

Masih Ragu-Ragu Untuk Mendapatkan Panduan Ini?

Saya faham keraguan anda.

Jangan risau, ini waranti dan TAKAFUL yang saya sediakan untuk anda.

Jaminan Kepuasan Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Home Tutor” ini, anda akan disertakan sekali dengan Takaful Ilmu dalam masa 30 hari.

Jika dalam tempoh masa 30 hari bermula tarikh pembelian anda, anda masih tidak berpuas hati dengan segala isi kandungan dan ilmu yang telah saya sampaikan dalam ebook ini, wang RM30 anda akan saya kembalikan.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Apa Anda Tunggu Lagi?

☏ Cepat Bertindak Sekarang dengan Whatsapp ‘Nama_Ebook Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Tutor’ ke 011-32742922

“YAKIN SEBELUM BERJAYA” YSB

InsyaAllah BERJAYA.

Total
0
Shares
Related Posts