Ingin Membina Kerjaya Home Tutor Yang ‘Hot Demand’?


Khusus untuk anda yang mengimpikan kerjaya bermanfaat yang boleh dilakukan secara Part-Time sebagai Home Tutor, sini ada jalannya …

 

Kini Anda Mampu Menjadi Seorang Home Tutor Yang Berjaya Walaupun Anda Belum Pernah Mempunyai Pengalaman Mengajar. 

Anda tidak perlu lagi rasa ragu-ragu atau tidak yakin untuk memulakan langkah sebagai Home Tutor walaupun anda tiada sebarang latar-belakang formal dalam bidang pendidikan.

Anda boleh berkongsi ilmu dan manfaat dengan apa yang ada pada diri anda dengan sedikit usaha. Ramai sudah membuktikannya walaupun bermula dengan ‘0’.

 

Semuanya akan anda ketahui daripada ebook ini …

 

Book_Preview

 

Formula-formula 9 langkah praktikal  yang saya kongsikan ini adalah khusus untuk membantu  anda bagaimana untuk bermula dan mencipta kerjaya sebagai seorang Home Tutor tuisyen part-time dengan berkongsi ilmu dengan para pelajar.

Di samping itu, anda juga berpeluang memperolehi pendapatan 3-4 angka sebulan dengan kerjaya yang menyeronokkan!

Sekurang-kurangnya anda boleh menampung perbelanjaan bulanan yang kian meningkat ini.

Anda juga mampu meninggalkan legasi dan saham akhirat anda dengan mengajar pelajar ini dengan ilmu-ilmu yang bermanfaat.

Bagaimanakah perasaan anda nanti, apabila melihat perubahan pada pelajar-pelajar anda?

InsyaAllah, teruskan pembacaan anda untuk mengetahui dengan lebih lanjut..

 

testimoni ebook home tutor tuition coach mohd noor

Jom Berkenalan..

 

Bak kata pepatah, ‘Tak kenal, maka mari kita berkenalan.” 🙂

Nanti orang cakap, “Entah siapalah mamat ni yang nak berkongsi pasal home tutor ni?.”

 

Nama diberi Mohd Noor Bin Mohd Tahir. Atau lebih dikenali sebagai Coach Mohd Noor. Merupakan graduan Bachelor Biomedicine dari MSU.

Mempunyai pengalaman dalam bidang training, facilitating, education & coaching sejak tahun 2005 lagi hingga kini. Mendapat pengiktirafan sebagai SOIF Coach & Professional Learning Facilitator (PLF) Mastery dari Take Charge Sdn Bhd & PLF International serta Pemidato Cemerlang dari Kelab Pidato Perdana. Selain itu, dianugerahkan ‘Certified of Neuro-Linguistic Programming (NLP) & Neuro-Semantics Practitioner’ dari ISNS dari U.S

Pernah dijemput sebagai Penceramah Jemputan untuk Radio RTM (Negerifm) dalam Slot Diskusi Gen Y dan pernah dijemput bersama ‘Keluarga Pendidik’dalam Rancangan ‘Malaysia Hari Ini’(MHI) TV3

Selain itu, mempunyai pengalaman mengajar di sekolah rendah, sekolah menengah, pusat tuisyen dan home tuition

Pernah menjadi pensyarah di sebuah IPT. Semasa berada di sana juga saya berpengalaman mengendalikan program motivasi, teknik belajar, ceramah kerjaya di sekolah-sekolah

Bermula secara sambilan pada tahun 2007 dengan ‘zero’ pengalaman, saya akhirnya ‘jatuh cinta’ dengan tuisyen. Kemudian saya telah membulatkan tekad untuk terlibat secara ‘full-time’sebagai tutor tuisyen atas kepuasan melihat anak murid berjaya serta mampu memberikan pendapatan dan masa yang saya inginkan

Saya juga merupakan Founder CMN Group of Education yang mempunyai lebih 30 cawangan ‘Home-Based Learning’ di seluruh Malaysia dan Peneraju Modul ‘Home Tutor Beyond Expectation’ & ‘Success Tutorprenuer Mentorship’

Yang paling ‘best’ permintaan terhadap Home Tuition & Quranic Home Based ini sangat menggalakkan! Sehinggakan ada kalanya kami sendiri tidak mampu untuk penuhi permintaan klien seluruh Malaysia!

 

Jadi ini adalah suatu PELUANG KEEMASAN untuk anda!

 

Ok, sekarang mengenai anda pula…

 

 

Saya bakal mendedahkan Teknik ‘SULIT’ yang selama ini disimpan rapi oleh cikgu-cikgu tuisyen yang BERJAYA. Malah dapat menjana pendapatan sampingan sambil membuat kerjaya yang menyeronokkan!

Jika selama ini anda pernah dengar tentang menariknya kerjaya sebagai home tutor, anda memang berada di tempat yang betul! Mahasiswa, graduan, engineer, cikgu, pensyarah, doktor dan ramai lagi pun berminat menyertai bidang ini.

Dalam ebook ini akan dibongkarkan langkah-demi-langkah untuk anda mulakan dan berjaya dalam bisnes ‘Home Tutoring’ atau dalam kata lain Cikgu Tuisyen di rumah.

Anda tidak perlu berhenti kerja atau belajar kerana anda hanya memperuntukkan hanya beberapa jam sahaja dalam seminggu bergantung kepada jadual anda.

 

FORMULA_MENCIPTA (1)

 

testimoni ahmad

Apakah keistimewaan menjadi Home Tutor??

 

 • Dari sehari ke sehari industri ini semakin membesar dan menerima permintaan yang ‘mencurah-curah’ daripada ibu bapa dan pelajar yang inginkan pembelajaran secara FOKUS
 • Dapat membantu pelajar mengalami peningkatan yang ‘ketara’ dan mencapai kecemerlangan dalam subjek yang dipelajari
 • Dapat membantu orang di luar sana mempelajari al-Quran dan Fardhu Ain
 • Bebas dalam menetapkan jadual anda sendiri
 • Tidak perlu mengeluarkan modal yang besar. Mulakan dengan apa yang ada pada diri anda
 • Bebas menikmati faedah pekerjaan yang memuaskan dan menyeronokkan
 • Menjana satu lagi sumber pendapatan dengan sangat mudah. Hanya berkongsi ilmu yang bermanfaat
 • Kurang tekanan berbanding kerja makan gaji
 • Pendapatan bulanan tinggi berbanding dengan masa yang diperuntukkan

 

testimoni isrusli

 

Anda akan ketahui bagaimana menjana pendapatan  sebagai cikgu tuisyen walaupun hanya dari rumah sahaja TANPA perlu susah-susah keluar modal besar puluhan ribu untuk buka pusat tuisyen! Itu baru buka, belum fasa untuk bawa masuk pelajar.

 

Dalam ebook ini anda akan didedahkan dengan  9 Formula yang ringkas tetapi POWERFUL untuk menjadi Home Tutor dan menjana pendapatan dengan masa yang FLEKSIBEL!

 

Antara perkongsian yang terdapat dalam ebook ini ialah:

 • Anda akan didedahkan cara & teknik betul untuk PENJENAMAAN atau branding dalam perkongsian ilmu. Ingat, dengan branding sahaja anda sudah mampu buatkan prospek klien anda tak sabar-sabar untuk menggunakan khidmat anda
 • Perkongsian teknik-teknik yang efektif untuk anda pasarkan & promosikan bisnes Home-Based Tutoring anda agar anda mampu mendapatkan klien yang berminat dengan perkhidmatan anda
 • Apa persediaan yang WAJIB anda lakukan sebelum memulakan kelas pertama anda
 • Strategi-strategi ringkas tetapi berkesan untuk anda mengajar serta memberikan perkhidmatan PROFESIONAL kepada klien anda
 • Selain daripada mengajar, apa lagi yang anda perlu lakukan untuk memastikan klien puas hati dengan anda serta memberitahu orang lain tentang perkhidmatan anda

 

 

dan banyak lagi….

 

testimon ebook coachmohdnoor home tutor

 

Apa kata mereka yang sudah membaca versi sebelum ini?

 

home tutor coachmohdnoor ebook

 

home tutor testimoni ain coachmohdnoor

 

testimoni ebook home tutor lisa1

testimoni ebook home tutor lisa2
testimoni arif

 

 

 

Screen Shot 2015-01-10 at 11.54.11 PM

 

 

Screen Shot 2014-12-11 at 10.31.22 AM

 

 

Screen Shot 2014-12-11 at 10.31.40 AM

 


testimoni liza coachmohdnoor

 

 

 

testimoni ebook home tutor coach mohd noor

 

testimoni ebook coachmohdnoor utami

 

 

testimoni ebook home tutor tuition coach mohd noor

 

 

testimoni ebook home tutor tuition coach mohd noor

 

testimoni, ebook home tutor, home tuition, coachmohdnoor

 

 

testimoni ebook home tutor hafiz

 

 

Testimoni & Perkongsian…

Screen Shot 2014-12-01 at 7.31.31 AM

 

testimoni ebook home tutor home tuition

 

 

testimoni home tutor home tuition private tuition

 

 

 

 

testimoni home tutor

 Screen Shot 2015-01-10 at 11.55.35 PM

 

Berapa Pula Pelaburan Anda Untuk Memiliki Ebook Panduan ‘Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Home Tutor’ V2.0 dalam bentuk PDF ini?

 

Tentu kini akan mula tertanya-tanya saya pula, berapakah harga panduan ini?

Bayangkan pelaburan kecil anda bagi memiliki panduan yang bakal mengubah hidup anda daripada yang ‘biasa-biasa’ kepada Home Tutor Luar Biasa yang menjana pendapatan setiap bulan? Anda dapat pelajar sekali, kena gayanya mereka akan lekat kepada anda selama bertahun-tahun.

Terus-terang saya katakan, harga panduan ini jauh lebih berbaloi daripada nilai sebenar yang bakal anda perolehi hasil mengaplikasikan teknik yang akan diajar dalam panduan ini. Hanya dengan mengajar tuisyen selama 1 jam sahaja, anda sudah mampu mendapat lebih daripada modal yang anda gunakan bagi pelaburan bagi mendapatkan panduan yang bermanfaat ini.

InsyaAllah, setelah anda habis sahaja baca panduan ini anda AMALKAN segala langkah-langkah dan bertindak, insyaAllah anda sudah mampu mendapatkan klien untuk memulakan bisnes Home Tuition anda.

Pengalaman saya dan ramai tutor lain yang sudah bertahun-tahun lamanya dalam industri ini, saya bongkarkan dalam panduan ini.

Anda tidak perlu lagi susah-susah lalui pengalaman pahit ‘try & error’ seperti saya dan orang lain hadapi semasa fasa-fasa awal dahulu.

Apa yang perlu anda buat cuma follow sahaja ‘success blue print’ ini sahaja!

‘YAKIN SEBELUM BERJAYA’, istiqamah, insyaAllah berjaya.

 

Untuk anda saya berikan harga mampu-milik bagi memiliki panduan ini iaitu RM50 sahaja!

Tunggu dulu, tidak perlu bayar RM50.

Tawaran terhad untuk pelanggan awal hanya bayar RM30 sahaja!  (Jimat RM20!)

Selepas ini, anda mungkin menyesal jika harga DISKAUN tiada lagi.

Klik butang tempahan di bawah SEKARANG untuk buat tempahan dan dapatkanebook ‘Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Home Tutor’

home tutor home tuition coach mohd noor

 


beli-button

 

 

home tutor home tuition coach mohd noor pusat tuisyen

 

Screen Shot 2015-01-10 at 11.54.34 PM

testimoni coachmohdnoor ebook fakrur

TUNGGU DULU! 

 

BONUS Khas untuk anda

 

BONUS 1:

 

Borang Pendaftaran pelajar yang lengkap dalam file Microsoft Word. Hanya perlu edit dengan nama branding anda sahaja dan anda sudah boleh menggunakannya!

Screen Shot 2014-12-02 at 4.48.13 PM

BONUS 2:

 

Borang Laporan Pengajaran & Pembelajaran (P&P) yang lengkap untuk anda menulis rekod pembelajaran secara ringkas untuk rekod sendiri dan diberikan kepada ibu bapa.

Screen Shot 2014-12-02 at 4.49.38 PM

BONUS 3 (PREMIUM!):

 

PREMIUM Facebook Group Support (Bernilai RM200)

Anda akan dimasukkan dalam ‘secret group’ facebook dan akan dibantu untuk mendapatkan klien serta BERJAYA dalam bidang ini.

Anda jumpa akan dapat meluaskan ‘NETWORKING’ dengan Home Tutor dari seluruh Malaysia.

BONUS ini akan hanya untuk yang mengambil langkah SEKARANG.

Pada masa akan datang, saya tidak dapat menjamin ia masih ada lagi.

 

Masih Ragu-Ragu Untuk Mendapatkan Panduan Ini?

 

Saya faham keraguan anda.

Jangan risau, ini waranti dan TAKAFUL yang saya sediakan untuk anda.

Jaminan Kepuasan Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Home Tutor” ini, anda akan disertakan sekali dengan Takaful Ilmu dalam masa 30 hari.

Jika dalam tempoh masa 30 hari bermula tarikh pembelian anda, anda masih tidak berpuas hati dengan segala isi kandungan dan ilmu yang telah saya sampaikan dalam ebook ini, wang RM30 anda akan saya kembalikan.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

 

Apa Anda Tunggu Lagi? Cepat Bertindak Sebelum Terlambat!

 

Klik butang tempah di bawah untuk buat tempahan ebook sebelum HARGA DISKAUN tamat.

 

beli-button

 

coach mohd noor
Coach Mohd Noor
Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Sekolah E-Learning ‘Success Tutorpreneur Mentorship’ (STM)

Alhamdulillah Projek Sekolah E-learning Success Tutorpreneur Mentorship berjalan dengan lancar di bawah Pengurusan Creative Megamind Network. Objektif STM…