Elite Tutorpreneur Coaching & Leaning Curve of Tutor Berjalan Serentak!

Alhamdulillah weekend lepas 2 program berjalan dengan serentak iaitu Elite Tutorpreneur Coaching (ETC) & Learning Curve of Tutor (LOT) di Shah Alam.

Saya juga sempat berkongsi secara Live dari Dublin, Ireland kerana sedang menghadiri program di sini.

ETC merupakan Program Coaching untuk membantu Tutorpreneur dalam bidang Tuisyen manakala LOT untuk membantu Tutor mengajar dengan berkesan.

Terima kasih atas respon para peserta yang awesome dan memberikan feedback yang baik. Semoga ia bermanfaat until membantu melonjakkan Potensi masing-masing InshaAllah.

Terima kasih juga Team CMN HQ & CMN Avengers yang komited.

Buat masa ini ELite Tutorpreneur Coaching sudah ditutup kerana ingin fokus kepada perkembangan mereka.

Jika anda berminat untuk belajar tentang bisnes tuisyen boleh lihat DI SINI.

Yakin Sebelum Berjaya 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Tutor Ini Buktikan Yang Kini Beliau Sudah Ada Ramai Student

“DARI CUMA DOK TUNGGU JOB MASUK JE… ‘TUTOR’ INI BUKTIKAN KINI DIA SUDAH ADA STUDENT ...