Cabaran Membawa Produk Malaysia Ke Peringkat Antarabangsa

Kebiasaannya saya bantu & coaching untuk usahawan tuisyen dan pendidikan.

Jarang nak buat coaching bisnes lain.

Cuma yang ni special sikit, selepas diminta beberapa kali, dan saya pun antara regular customer, ada rasa keperluan untuk bantu Pn Rafidah pasarkan makanan halal dan Malaysian food di UK.

Beliau sudah lama menetap di UK. Pada mulanya memang nak jual banyak jenis makanan. Saya bagitahu fokus 1@2 produk sahaja bagi boom dulu.

Alhamdulillah beliau memilih Roti canai karipap frozen.

InshaAllah target kami, produk beliau akan diterima oleh pasaran UK dan bukan setakat Malaysian sahaja.

Yakin Sebelum Berjaya 🙂

New journey & new challenge.

produk malaysia ke antarabangsa dunia

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Sebelum Anda Mempelajari Teknik Marketing, Kuasai Ilmu Ini Dahulu

Apakah bisnes yang bagus?   Bisnes yang menambah NILAI dalam kehidupan seseorang itu.   Ramai ...