Buku Usahawan Tuisyen di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur PBAKL

Alhamdulillah, akhirnya Buku ‘Legasi Tutorpreneur Malaya’ telah berada di Pesta Buku Antarabangsa selepas ‘sold out’ sebelum ini.

Buku ini banyak merupakan pengalaman kami melibatkan diri dalam bidang pendidikan, keusahawanan, tuition business dan secara spesifiknya bidang tuisyen semenjak 2007.

Pelbagai teknik pembelajaran, strategi keusahawanan sebagai Tutorpreneur serta pengalaman-pengalaman membantu lebih 95 orang Tutor, Usahawan Tuisyen @ Tutorpreneur secara ‘coaching’ turut dikongsikan dalam buku ini.

legasi tutorprenur malaya

 

Apa yang penting mind set memberi manfaat dan membina legasi buat ummah itu sentiasa berlegar dalam diri jika ingin melibatkan diri dalam bidang ini.

Sempena #PBAKL2017 juga, CMN Publications akan memberikan Ebook ‘Formula Membina Kerjaya Home Tutor’ bernilai RM30 secara PERCUMA kepada para pembeli Buku ‘Legasi Tutorpreneur Malaya’ ini.

Jika ingin mendapatkan peluang mendapatkan Buku, Planner CMN, Coaching Tutorpreneur secara PERCUMA bagi yang bertuah, dijemput hadir semasa Sesi ‘Meet & Greet’ Rabu 3 Mei 2017 di Booth Kaseh Akademi Kasi Terbit di PBAKL 2017.

legasi tutorprenur malaya buku usahawan tuisyen bisnes pusat tusiyen home tuition private tuition busines

Terima kasih kepada Cik Puan Roziyah Mahamad dan Tuan Ahmad Fahmi Latif dari Senang Terbit yang banyak membantu dalam menerbitkan buku ini.

kaseh akademi

Juga kepada Tim CMN yang banyak membantu agar buku ini dapat berada di pasaran, Cik Puan Zalikha Ruzanna, Puan Nurwahidah Ab Gani, Tuan Mohamad Isa Bin Idris, Cik Puan Zahidah Hayani, Tuan Amir Syazwan dan ramai lagi walaupun terdapat banyak cabaran dalam menghasilkan buku ini.

Semoga manfaatnya dapat kembali kepada tuan dan cik puan yang ingin melibatkan diri dalam bidang ini secara full time atau part time.

Ada yang bertanya adakah buku ini terdapat di tempat lain, mohon maaf kerana ia hanya terdapat di PBAKL sahaja buat masa ini.

Harga biasa Buku ‘Legasi Tutorpreneur Malaya’ ialah RM25. Harga Istimewa sempena PBAKL 2017 ialah RM19.90 sahaja.

Jumpa di sana šŸ™‚

Yakin Sebelum Berjaya

 

 

Total
0
Shares
Related Posts