Buku KBAT & ‘Creative Thinking’ Untuk Pendidik & Pelajar

Ini adalah contoh buku-buku yang saya sempat lihat kandungannya di sebuah sekolah Elit di UK.

Inilah yang dicari-cari selama ini..Mereka sudah lama menekankan bagaimana untuk melahirkan pelajar ‘Critical Thinking’ & ‘Creative Thinking’.

Alhamdulillah..ada juga teknik-teknik yang memang kami telah gunakan dalam melatih tutor-tutor Beyond Expectation..

InshaAllah kami akan upgrade dari semasa ke semasa untuk pelajar tuisyen, tadika, akademi, learning cebtre dan sekolah di bawah CMN Education Group untuk meraikan potensi setiap pelajar.

Biar mereka menjadi individu yang mempunyai legasi tersendiri diperlukan pada masa hadapan 🙂

#EduTillJannah
#KBAT

 

fb_img_1483482182476

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Siapakah Guru Paling Berpengaruh Di Malaysia?

Beliau yang mendapat gelaran ‘Cikgu Korea’ dilahirkan di Pasir Puteh, Kelantan pada 6 Julai 1983. ...