Bahan Pembelajaran STEM & KBAT di Malaysia & UK

Sekarang ni antara hobi dan perancangan kami adalah mencari bahan permainan & pembelajaran berunsur inovasi, kreatif dan bercirikan Pembelajaran KBAT & STEM sebagai R&D dalam pendidikan.

Ini antara bahan pembelajaran yang dibawa dari UK ke Malaysia untuk digunakan oleh pelajar-pelajar dan tutor CMN sebagai bahan bantu pembelajaran.

Dengan Pilot Project ini kami akan kongsikan dengan para pelajar dan pendidik di Malaysia selaras dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia untuk melahirkan pelajar yang akan mempunyai kemahiran berfikir dan multiple intelligences untuk persediaan dunia masa depan.

Semoga manfaat ini dapat dikongsi bersama anda semua, insyaAllah 🙂

Boleh lihat di Inovasi Pembelajaran STEM Sains & Matematik

fb_img_1483480382675

#EduTillJannah

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Siapakah Guru Paling Berpengaruh Di Malaysia?

Beliau yang mendapat gelaran ‘Cikgu Korea’ dilahirkan di Pasir Puteh, Kelantan pada 6 Julai 1983. ...