Bagaimana Menjana Duit Poket Lumayan 4 Angka Sebulan Sebagai Home Tutor ‘Part-Time’ Di Rumah

Buat anda yang tercari-cari cara MUDAH untuk jana pendapatan secara Part-Time pada tahun ini, luangkan masa anda sebentar…

TERBONGKAR: Kini Anda Bakal Ketahui Bagaimana Menjana Duit Poket Lumayan 4 Angka Sebulan Sebagai Home Tutor ‘Part-Time’ Di Rumah Pelajar Walaupun Anda Bukan Seorang Guru!

Segala rahsia akan didedahkan kepada anda secara langkah-demi-langkah daripada seorang Coach Home Tuition yang berpengalaman lebih 5 tahun yang akan membimbing anda memulakan menjadi tutor tuisyen walaupun secara part-time sahaja! Baca semua yang akan disampaikan dalam laman web ini untuk tahu lebih lanjut …

Dari Meja: Mohd Noor Tahir, Coach Home Tuition Malaya

Tarikh: <Script HTML auto update Hari & Tarikh>

RE: Fenomena Home Tutor Beyond Expectation Melanda Malaysia!

Assalamualaikum & salam hormat buat bakal Home Tutor yang profesional & berjaya,

Sebelum saya pergi lebih jauh lagi, satu perkara amat PENTING perlu saya sampaikan kepada anda ..

Anda cuma perlu laburkan dan peruntukan masa anda dalam 10-15 minit bermula sekarang untuk meneliti apa yang bakal saya sampaikan ini.

Ini adalah kerana, di akhir laman web ini, anda mampu membongkar satu rahsia “sulit” yang selama ini disimpan rapi oleh tutor-tutor tuisyen Malaysia yang menjana pendapatan lumayan 4-5 angka sebulan tak kira secara Part-Time mahupun Full-Time.

Tapi sebelum tu, mari saya tanyakan anda beberapa persoalan …

Cuba anda amati, teliti, dengar dan tanya diri anda sendiri, adakah perkara-perkara berikut menjadi impian anda selama ini …

Adakah Ini Yang Menjadi Impian Anda?

  • Anda ingin membina legasi sebagai pendidik walaupun tidak mempunyai latar belakang dalam bidang pendidikan mahupun tiada pengalaman mengajar
  • Anda memerlukan sumber kewangan tambahan untuk sara hidup yang semakin mencabar. Harga barang naik, minyak naik, tol naik, cukai naik. Pendek kata semua naik.
  • Tercari-cari peluang menjana pendapatan tambahan secara sampingan yang tidak mengganggu studi atau kerjaya anda kini
  • Anda merupakan graduan yang ingin mengunakan pengalaman pembelajaran anda dan jana pendapatan melaluinya
  • Anda telah sedar, anda kini sudah berada dalam bidang kerjaya yang kurang diminati  kerana ‘terpaksa’ terima takdir.
  • Anda dah mula bosan dengan kerja makan gaji anda yang penuh dengan politik pejabat, leteran bos serta yang buatkan anda sering mengalami masalah kekurangan masa untuk melakukan apa yang anda suka.
  • Anda dah bertahun-tahun bekerja di tempat yang sama tapi masalahnya gaji tak naik seperti yang anda harapkan. Anda inginkan tambahkan pendapatan
  • Anda inginkan lebih banyak masa dan bekerja yang fleksibel agar anda mampu luangkan masa bersama keluarga tersayang serta melakukan aktiviti kebajikan dan hobi yang anda gemari.
  • Anda ingin membantu ramai pelajar-pelajar di luar sana dalam pelajaran? Yang menariknya sambil menjana saham Akhirat



Persoalannya, wujudkah peluang seperti itu pada masa kini? …

YA, ianya memang wujud …

Bagaimanakah caranya?

Caranya ialah dengan menjadi seorang Home Tutor atau dalam kata lagi Cikgu Tuisyen di rumah pelajar!

Mari saya kongsikan dengan lebih lanjut bersama anda …


Fenomena Home Tuition Telah Melanda Malaysia

Potensi Besar Industri Tuisyen Malaysia Hari Ini

Tahukah anda, zaman sekarang, zaman ibubapa yang memerlukan orang yang boleh membantu anak-anak mereka secara PERSONAL & BERFOKUS?

Ramai ibubapa ingin anak-anak mereka yang bersekolah cemerlang dalam peperiksaan mereka. Terutama sekali dalam peperiksaan-peperiksaan utama seperti UPSR, PT3 dan SPM.

Dalam bahasa mudahnya, semua orang inginkan anak-anak mereka cemerlang dalam pelajaran di sekolah. Atau sekurang-kurangnya ada peningkatan dalam akademik mereka.

Walaupun sukatan terbaru pelajaran di sekolah Penilaian Berasakan Sekolah (PBS) sedikit sebanyak mengurangkan peperiksaan, namun penilaian berkala semakin bertambah dan terdapat ramai pelajar yang masih perlu dibantu dalam bidang akademik memandangkan kerja guru-guru juga semakin bertambah.

Satu lagi yang perlu anda tahu ialah betapa luasnya peluang yang terhidang di depan mata anda untuk memulakan bisnes tuisyen ini.

Pasti anda setuju jika anda lihat statistik 2014 daripada Kementerian Pendidikan Malaysia ini.

Cuba anda lihat sendiri berapa ramai bilangan murid yang ada di Malaysia ini.

Pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah berjumlah lebih daripada 5 juta orang!!

Dan bilangan ini bertambah dari tahun ke tahun.

Jika hanya 0.01% daripada jumlah tersebut menjadi pelajar anda pun sudah lebih dari memadai.

Memang peluang sudah terbentang dengan luasnya di hadapan anda. Tinggal anda untuk ‘grab’ dan lakukan sedikit kerja sahaja dalam pemasaran. Anda sudah mampu menjana pendapatan sebagai Tutor Tuisyen dan hidup lebih bahagia & tenang.

Ok, kini anda tentu sudah mula nampak akan fenomena hebat industri tuisyen Malaysia ini.


Siapa Saya Ingin Bercakap Tentang Industri Tuisyen?

Pasti anda tertanya-tanya, siapa saya sebenarnya?


  • Nama saya Mohd Noor Bin Mohd Tahir. Atau lebih  dikenali sebagai Coach Mohd Noor. Merupakan graduan Bachelor Biomedicine dari MSU dan menyambung pelajaran dalam Master in Business Adminisration (MBA).
  • Berpengalaman dalam bidang training, facilitating, education & coaching sejak tahun 2005 lagi hingga kini. Mendapat pengiktirafan sebagai SOIF Coach & Professional Learning Facilitator (PLF) Mastery dari Take Charge Sdn Bhd & PLF International serta Pemidato Cemerlang dari Kelab Pidato Perdana. Selain itu, dianugerahkan ‘Certified of Neuro-Linguistic Programming (NLP) & Neuro-Semantics Practitioner’ dari ISNLS dari U.S.
  • Semasa di universiti, dianugerahkan Anugerah Dekan sebanyak 5 kali daripada 6 semester. Mempunyai pengalaman sebagai pensyarah di sebuah IPT dan pernah dianugerahkan sebagai ‘Pensyarah Berkaliber’ dan Anugerah Pengajaran ‘Best Subjects’ (4 semester berturut-turut).
  • Dijemput sebagai Penceramah Jemputan untuk Radio RTM (Negerifm) dalam Slot Diskusi Gen Y dan pernah dijemput bersama ‘Keluarga Pendidik’ dalam Rancangan ‘Malaysia Hari Ini’ (MHI) TV3.
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Selain itu, saya mempunyai pengalaman mengajar di sekolah rendah, sekolah menengah, pusat tuisyen dan home tuition.
  • Semasa berada di sana juga saya berpengalaman mengendalikan program motivasi, teknik belajar, ceramah kerjaya di sekolah-sekolah.
  • Dahulu saya bukan begini. Ketika saya belajar, saya melihat ada di antara rakan-rakan saya sudah melibatkan diri sebagai tutor tuisyen. Tetapi, ketika itu saya tidak tahu tentang potensinya. Saya bermula dalam bidang tuisyen secara ‘part-time’ untuk menambahkan pendapatan walaupun saya sudah mempunyai kerjaya tetap ketika itu.
  • Bermula dengan sambilan, saya akhirnya ‘jatuh cinta’ dengan tuisyen. Kemudian saya telah membulatkan tekad untuk terlibat secara ‘full-time’ sebagai tutor tuisyen apabila ia mampu memberikan pendapatan dan masa yang saya inginkan.
  • Selepas menerima banyak permintaan daripada klien, saya dan sahabat saya akhirnya mengambil keputusan untuk menubuhkan Konsultan ‘Home-Based Learning’ yang diberi nama Akademi Infitah dan merupakan peneraju modul ‘Home Tutor Beyond Expectation!’
  • Semenjak daripada tahun 2009, saya bersama team Infitah telah melatih lebih daripada 1000 orang tutor di bawah kendalian Akademi Infitah yang mengajar tuisyen dan al-Quran di rumah dan ‘Akademi Infitah Learning Centre’ yang kini mempunyai 12 cawangan di seluruh Malaysia dan akan bertambah dari masa ke semasa.
  • Yang paling ‘best’ permintaan terhadap Home Tuition & Quranic Home Based ini sangat menggalakkan! Sehinggakan ada kalanya kami sendiri tidak mampu untuk penuhi permintaan klien seluruh Malaysia!

                                  Facebook: Home Tuition & Quranic Home Based

Berikut adalah antara gambar-gambar sepanjang penganjuran program berkaitan tuisyen yang kami jalankan di seluruh Malaysia..

*Home Tutor ‘Beyond Expectation’ (HTBE)

Certified of Home Tutor Beyond Expectation (HTBE) yang dianjurkan oleh ABS Bangi

Bengkel HTBE yang dijalankan di Johor Bahru, JDT

Certified HTBE di Bangi, Selangor

Seminar HTBE di Bangi, Selangor

Bersama peserta CHTBE Bangi, Selangor

Bengkel HTBE di Bayan Lepas, Pulau Pinang

Certified HTBE di Bangi, Selangor

Bengkel HTBE yang dijalankan di Kajang, Selangor

Bengkel HTBE yang dijalankan di Kajang, Selangor

Seminar HTBE di Ayer Keroh, Melaka

Seminar HTBE di Johor Bahru, Johor

Seminar Tuisyen anjuran Master Yus Consultancy

Bengkel HTBE di Seremban, Negeri Sembilan

Seminar Guru Tuisyen Pakar anjuran Pusat Tuisyen Smart Math

Penganugerahan sijil ‘Certified of Home Tutor Beyond Expectation’

Bengkel HTBE yang dijalankan di Kota Bharu, Kelantan

Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:penang.jpg

Seminar HTBE di Seberang Prai, Pulau Pinang

Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:ipoh.jpg

Seminar HTBE di Ipoh, Perak

Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:HTBE KL.jpg

Seminar HTBE di Cheras, Kuala Lumpur

Begitulah serba-sedikit mengenai diri saya.



Memang saya sendiri akan bimbing anda bagaimana anda juga boleh memberi manfaat kepada insan melalui bidang tuisyen ini.

Ya, terus-terang saya katakan pada anda, bukan mudah sebenarnya untuk menjadi seorang Tutor Tuisyen yang berjaya.

Pelbagai cabaran yang akan kebiasaannya dihadapi oleh tutor tuisyen di peringkat awal. Ramai yang membayang serta merasakan bahawa…

  • Tidak tahu hendak bermula dari mana, apa langkah pertama, kedua dan seterusnya untuk menjadi Tutor yang berjaya dalam mendidik pelajar
  • Ini yang paling ketara, iaitu kurang berkeyakinan dan tak tahu cara untuk tingkatkan keyakinan diri untuk mengajar. Kebanyakan tiada kelulusan dalam bidang Pendidikan, apatah lagi mempunyai pengalaman sebagai cikgu!
  • ak jumpa teknik berkesan dalam mengajar pelajar-pelajar sekolah agar mereka tidak bosan ketika anda mengajar
  • Hendak mulakan bisnes tuisyen ni perlu buat Marketing. Itu satu hal lagi, lagi lah anda tak tahu bagaimana caranya. Nak buat pemasaran untuk bisnes tuisyen ni lain sikit. Tak tahu cara efektif yang boleh berikan hasil yang optimum
  • Tiada mentor yang benar-benar berpengalaman dalam bidang ini untuk bimbing anda langkah-demi-langkah
  • Tiada masa dan modal besar untuk pergi belajar tentang nak jadi Tutor Tuisyen ini
  • Dan pelbagai lagi masalah yang melanda dan membantutkan usaha anda menjadi seorang Tutor yang berjaya.

Begitulah keluhan yang biasa kita akan dengar daripada mereka yang ingin bermula dalam bisnes tuisyen ini.

Sudah, kini anda dah tak perlu pening-pening lagi …

Saya sendiri akan bimbing anda langkah-demi-langkah untuk mengatasi segala permasalahan tersebut.

Semuanya melalui panduan ebook saya ini …

Memperkenalkan …

Ebook Fenomena Home Tutor Beyond Expectation!

Panduan Membina Legasi Sebagai Home Tutor dan Menyerlah Secara Luar Biasa!

Apa yang terkandung dalam ebook panduan ini?

Berikut adalah isi kandungannya dan kelebihan manfaat yang bakal anda perolehi setelah membacanya …

  MODUL 1: Berani Berubah, Tingkatkan Kewangan Anda!
  Modul yang pertama ini menjadi pembuka & pengenalan kepada anda mengenai kategori tuisyen yang anda di Malaysia ini serta potensi besarnya untuk anda jana pendapatan cukup lumayan daripadanya   Pendedahan 3 syarat untuk berjaya dalam bidang Home Tutor ini. Gagal mengetahui 3 syarat ini bermakna anda bakal GAGAL menjadi Tutor yang berjaya   Pengupasan persoalan tentang kenapa bidang ini sangat menarik dan mengapa permintaan untuk tutor amat-amat tinggi dan diperlukan?   Pembongkaran 3 tanda-tanda atau simptom pelajar yang bermasalah di mana anda boleh ketahuinya pada pertemuan kali pertama – Mudah untuk anda susun atur perancangan teknik pengajaran anda kelak   Apa yang anda perlu tahu tentang Pusat Tuisyen? Apakah kelemahannya yang selama ini disorok rapi oleh pengusaha Pusat Tuisyen yang tidak ingin mereka dedahkan
  MODUL 2: Langkah Ulung Menjadi Tutor Berjaya
  Anda akan ketahui 8 tips ‘POWER’ untuk memulakan langkah anda menjadi seorang tutor. Anda blur nak bermula daripada mana? Tips-tips ini akan bantu anda   7 perkara yang perlu anda tahu sebagai tutor sebelum memulakan kelas pertama anda. Jikalau anda terlepas pandang walau salah-satu perkara ini, anda bakal menghadapi kesempitan dalam kerjaya anda sebagai seorang tutor   Penerangan mengenai mengapa perlu anda letakkan ‘syarat-syarat’ bagi klien anda? Ya, anda pun perlu tetapkan Peraturan anda sendiri terhadap pelajar dan klien (ibubapa pelajar tersebut) anda   Pembongkaran 8 poin penting yang perlu ada dalam Peraturan tersebut   Contoh REAL borang ‘Rekod Pengajaran & Pembelajaran’. Ini merupakan salah-satu tools yang perlu anda ada. Tak payah susah-susah, anda gunakan sahaja Borang ini Copy & Paste dan isikan tempat kosong dengan maklumat bersesuaian dengan anda  
  MODUL 3: Keistimewaan Sebagai Tutor Tuisyen
  Modul ini khusus akan membincangkan 10 sebab mengapa ramai terlibat dalam industri Home Tuition ini dan mengapa anda sendiri perlu libatkan diri   Kesemua sebab ini berdasarkan pemerhatian dan bukti kukuh di mana anda akan rugi besar jikalau anda tidak ambil peluang besar ini   Sebab No. #3 ini akan menerangkan bagaimana anda mampu bukan sahaja jana pendapatan di Dunia ini, malah anda akan dapat ‘Pencen Kubur’. Nak tahunya lebih lanjut? Kena lah baca Modul ini 🙂   Anda akan mula sedar kerjaya Home Tutor ini mempunyai banyak kebaikan berbanding kerjaya makan gaji
  MODUL 4: Senjata Pemasaran Menambat Hati Klien
  Pendedahan teknik simple tapi power bagaimana anda boleh memberikan perkhidmatan Kelas Pertama kepada klien dan bakal klien anda   4 cara RAHSIA untuk dapatkan testimonial dengan mudah daripada klien anda. Testimonial ialah senjata pemasaran yang ampuh lagi berkuasa boleh anda gunakan untuk lariskan lagi bisnes Home Tuisyen anda   Pembongkaran lebih 14 kaedah pemasaran secara efektif bagi mendapatkan prospek yang berduyun-duyun berminat dan ingin dapatkan khidmat anda sebagai Home Tutor anak-anak mereka. Bukan 1, 2 atau 3, tapi ada 14 kaedah kesemuanya. Ianya merangkumi Pemasaran Online dan Offline   Sebaik sahaja anda tamat membaca Modul 4 ini, anda sebenarnya sudah boleh mula untuk dapatkan duit daripada bisnes Home Tutor anda!
  MODUL 5: Home Tutor Beyond Expectation, Menyerlah Jauh Daripada Biasa
  Modul ini khusus akan membimbing anda bagaimana anda boleh membina branding atau jenama yang gak di mata prospek anda dalam industri Home Tutor ini.   Satu langkah yang tidak boleh anda pandang ringan iaitu d_____ s______ & a____ b___.   Pendedahan Eksklusif mengenai cara anda membina USP untuk bisnes Home Tutoring anda. Apakah itu USP, ada diterangkan dalam Modul ini   2 teknik efektif yang mudah dan pantas untuk anda jadikan diri anda sebagai seorang Tutor yang profesional   Langkah-demi-langkah untuk anda lakukan __________. Ini merupakan salah-satu cara pemasaran yang PERCUMA tidak memerlukan kos tapi berkuasa dalam mempromosikan bisnes Home Tutoring anda
  MODUL 6: Teknik Mengendalikan Klien Gaya Profesional
  5 langkah yang perlu anda ambil sebaik sahaja anda menerima panggilan pertama daripada klien yang berminat dengan khidmat Home Tutoring anda. 5 langkah ini akan buatkan prospek anda ‘terpukau‘ untuk akhirnya buat bayaran dan ambil anda sebagai Home Tutor mereka!   7 perkara yang perlu anda tanya dan kenal pasti daripada pelajar anda sebelum memulakan sesi pembelajaran   Pendedahan mengenai Teknik Screening – Teknik akan memudahkan anda untuk merangka strategi keseluruhan sesi pengajaran yang lebih berkesan   Langkah-demi-langkah bagaimana cara anda mengendalikan kelas pertama anda bersama pelajar anda. Anda akan diberikan beberapa idea-idea untuk buat apa pada sesi pertama tersebut   PEMBONGKARAN EKSKLUSIF: Anda akan dibongkarkan 3 tips “Super Rahsia” bagaimana mengendalikan ibubapa pelajar anda untuk elakkan sebarang permasalahan di kemudian hari
  MODUL 7: Tip Seronok Mengajar
  2 perkara penting perlu anda titik-beratkan sepanjang sesi pengajaran anda agar pelajar tidak mudah bosan   5 teknik mudah mengajar yang boleh anda aplikasikan agar menggalakkan lagi pelajar anda untuk terus seronok ketika anda mengajar   Pendedahan 3 gaya pembelajaran yang selama ini tidak anda sedar di mana setiap satunya dimiliki oleh pelajar anda yang berbeza. Sesuaikan diri pelajar dengan gaya yang betul agar mereka mudah menerima segala yang anda ajarkan   Bagaimana mengekalkan hubungan tutor positif untuk remaja dengan kaedah Prinsip Cathy Roller. Ada 3 komponen penting yang perlu anda tahu dan aplikasikan   Bagaimana dengan menggunakan Teknik Re_____ mampu buatkan pelajar anda tak sabar-sabar ingin ikuti sesi pembelajaran anda pada masa-masa akan datang dan seterusnya. Wah, ini sudah bagus, ini bermakna anda akan mampu buat duit $$$ lebih banyak! 🙂   Saranan senarai beberapa sumber rujukan dari segi buku dan laman web yang boleh anda jadikan sebagai bahan bacaan tambahan anda untuk menjadi Tutor Super-Hebat
  MODUL 8: Kerja Part Time, Gaji Full Time
    Tips-tips yang boleh anda gunakan sebagai panduan bagi menetapkan yuran pakej perkhidmatan Home Tuition anda yang bernilai tinggi   Langkah demi langkah secara terperinci cara pengiraan yuran berdasarkan bilangan pelajar dan yuran perjam   4 cara “POWER” untuk tunjukkan anda seorang Tutor yang profesional   Perbandingan betapa untung besarnya anda mempunyai kerjaya sebagai Home Tutor berbanding kerjaya-kerjaya lain yang lebih ‘glamour
  MODUL 9: Tip Menjadi Tutor Al-Quran Mantap
  Modul ini dikhaskan untuk memberi anda pendedahan mengenai Quranic Home-Based iaitu suatu kaedah pembelajaran ilmu Al-Quran dan Fardhu Ain era baru iaitu secara bertalaqqi di rumah   Penerangan lengkap secara terperinci bagaimana anda boleh mula membina kerjaya dengan memberi manfaat kepada ramai orang yang perlukan perkhidmatan ini   Kelebihan anda menjadi Quranic Home-Based tutor. Bukan untuk dunia sahaja, tapi anda akan dapat kebaikan akhirat juga
  MODUL 10: 7 Kualiti Bagi Mengekalkan Permintaan
  PEMBONGKARAN 7 cara untuk memastikan agar bisnes Home Tuisyen anda mendapat permintaan tinggi SEPANJANG TAHUN   CARA #1 akan mendedahkan kepada anda 8 teknik untuk berikan servis B______ E_______ kepada klien dan bakal klien anda   CARA #3 di mana akan menerangkan pada anda Kemahiran M_________ di mana bilamana anda kuasai kemahiran ini, anda mampu buatkan pelajar anda patuh-hormat segala apa yang anda cakap!   CARA #7 akan membongkarkan kepada anda bagaimana dengan hanya N_________ sudah mampu menjadi lubuk prospek baru anda
  MODUL 11: Cabaran Yang Bakal Dihadapi dan Solusinya
  Sudah menjadi lumrah, dalam apa pun pekerjaan yang kita buat, pasti ada cabarannya. Tapi usah anda gentar, dalam Modul ini akan membantu anda   Anda akan didedahkan dengan 6 jenis cabaran yang bakal anda hadapi di sepanjang perjalanan kerjaya anda sebagai Home Tutor   Malah, anda akan didedahkan cara untuk mengatasi dan mengelakkan daripada bertemu dengan cabaran ini   Modul akan buatkan anda lebih bersedia dalam melibatkan diri dalam industri Tuisyen yang semakin mendapat tempat di hati ibu bapa sekarang ini.

Testimoni Daripada Pembaca …

Syukur Alhamdulillah, kerana diberi kesempatan untuk memiliki panduan yang lengkap dan amat terperinci mengenai Home Tutor ini.

Secara mudahnya ini komen saya,

  1. Kalau anda minat mengajar, dan ingin jana pendapatan yang lebih daripada seorang cikgu, ini panduannya !

2.  Jika anda seorang home tutor, tapi pendapatan bulanan anda tidak lebih RM2000, ini panduannya !

Saya terasa amat “wow”, apabila buka-buka sahaja ada banyak modul. Saya ingatkan, panduan ini, hanya 20, 30 muka surat, sama seperti kebanyakan panduan yang saya beli secara online, tapi saya silap.

Daripada tulisan dalam panduan ini, saya dapat bayangkan yang Tuan Mohd Noor, begitu bersungguh-sungguh untuk bantu saya memiliki pendapatan daripada Home Tutor ini.

Terima kasih sangat-sangat kepada tuan Mohd Noor di atas kelahiran panduan seumpama ini.

Ikhlas;

Raja Kamil

Pemburu Peluang

www.RajaKamil.biz

Sepanjang petang tadi saya menghabiskan membaca ebook ini dan saya dapati kandungan ini amat proaktif:

#1 Langkah Demi Langkah

Ini adalah betul-betul panduan langkah demi langkah, bimbingan satu persatu

dan saya tidak menyangka kandungan untuk ebook ini sedalam ini.

#2 Dari Pengalaman

Saya sendiri berniaga lama, jatuh bangun membina perniagaan dan bertahan serta

memajukan perniagaan diri masa ke masa.

Sejujurnya apabila membaca, saya yakin 100% ini adalah hasil pengalaman sendiri.

Menulis dengan mengutip info berbanding menulis berdasarkan pengalaman adalah

ibarat kaca dan pertama.

#3 Metod dan hasil berkesan

Jelas metod dan hasil berkesan anda anda serius untuk memulakan kerjaya atau karier atau

perniagaan tuisyen seperti ini.

Saya jelas dengan tindakan perlu dibuat, dan saya yakin diluar sana juga InsyaAllah jelas

tindakan yang perlu diambil untuk memulakan kerjaya atau bisnes ini.

P/S: Syabas atas penulisan bimbingan berkualiti, dan saya tidak ragu-ragu kalau ada yang

tanya saya bagaimana nak buat duit atau beri sumbangan pada bangsa melalui Tuisyen.

Saya akan berikan maklumat buku dan penulisnya!

– Gero Azrul

Presiden Persatuan Usahawan Internet Malaysia

Assalammualaikum WBT…

pertama sekali sy ingin memanjatkan kesyukuran kpd Allah SWT kerana memberi peluang dan ruang serta kesempatan kepada saya untuk memiliki ebook “Rahsia Coach Home Tuition Terbongkar” ini.  Modul-modul yang terkandung di dalam Ebook ini adalah sangat menarik dan efektif untuk memberi nilai tambah kepada mereka yang ingin atau sedang menceburi bidang atau perniagaan tuisyen ini.  Apa yang boleh saya katakan modul digarab nampak begitu realistik dan praktikal untuk digunapakai kerana ianya ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang berkenaan. 

Penerangan yang jelas serta menarik dan tersusun menjadi kekuatan kepada isi kandungan ebook ini yang mana dapat memberi banyak maklumat dan input yang sangat berguna sebagai panduan kepada pembaca.  Penerangan berkenaan dengan pemasaran Home Tuition dikongsi dan ditulis dengan sangat jujur dan efektif. 

Banyak ilmu yang berguna dapat diperolehi dan dapat membantu mereka yang buntu dengan cara dan strategi pemasaran bagi perniagaan home tuition ini…sy amat menggalakkan mereka di luar sana yang berminat dan bercadang untuk menjalankan home tuition utk mendapatkan naskah ebook ini yang sgt lengkap untuk dijadikan panduan berguna utk memastikan perancangan dan niat anda utk berkongsi ilmu Allah ini menjadi kenyataan.  Alhamdulilah…kerana sangat menarik untuk dibaca, saya telah berjaya membaca keseluruhan isi kandungan modul-modul di dalam ebook ini tanpa ‘break’…tahniah kepada penulis Ebook ini.  sekian, terima kasih.

Pn Raffidah Asnawi

Professional Learning Facilitator,

HRALR Learning House

www.raffidahasnawi.my

Nak jadi tutor A+ ?

Anda “wajib” dapatkan pakej ebook ini.

Rahsia Coach Home Tuition Terbongkar.

Ok secara asasnya ebook ini mengajar anda untuk menceburi bidang home tuition bermula dari 0 sehingga ke peringkat pakar.

Ebook ini ditulis oleh Tuan Mohd Noor sendiri berdasarkan pengalamannya mengurus Infitah Training & Consultancy dan telah berjaya melatih ramai home tutor yang berpengalaman.

InsyaAllah dengan mendapatkan pakej ebook ini anda berupaya untuk mengajar subjek sekolah rendah atau menengah walaupun anda langsung tiada pengalaman.

11 ebook dalam satu pakej ini memberikan anda langkah-langkah yang berkesan dalam memperkenal diri anda sebagai seorang home tutor dan bukan itu sahaja, ianya memberi panduan juga untuk anda menjadi tutor yang luar biasa yang diidamkan setiap ibu bapa dan penjaga untuk kecemerlangan anak-anak mereka.

ps : Bantulah anak bangsa dengan memperkasakan pendidikan mereka di samping anda menjana pendapatan sampingan dan mungkin juga jika anda serius, Anda boleh membuka pusat tuisyen anda sendiri

Safwan Seth

Usahawan online & offline

www.safwanseth.com

Berapa Pula Pelaburan Anda Untuk Memiliki Ebook Panduan Fenomena Home Tutor Beyond Expectation dalam bentuk PDF ini?

Tentu kini akan mula tertanya-tanya saya pula, berapakah harga panduan ini?

Bayangkan pelaburan kecil anda bagi memiliki panduan yang bakal mengubah hidup anda daripada yang ‘biasa-biasa’ kepada Home Tutor Luar Biasa yang menjana pendapatan lumayan setiap bulan? Anda dapat pelajar sekali, kena gayanya mereka akan lekat kepada anda selama bertahun-tahun.

Terus-terang saya katakan, harga panduan ini jauh lebih berbaloi daripada nilai sebenar yang bakal anda perolehi hasil mempelajari segala teknik yang akan diajar dalam panduan ini. Hanya dengan mengajar tuisyen beberapa jam sahaja, anda sudah mampu ‘balik modal’ membeli panduan rahsia ini.

InsyaAllah, setelah anda habis sahaja baca panduan ini anda AMALKAN segala langkah-langkah dan bertindak, InsyaAllah anda sudah mampu mendapatkan klien anda yang pertama untuk mulakan bisnes Home Tuition anda.

Pengalaman saya dan ramai tutor lain yang sudah bertahun-tahun lamanya dalam industri ini, saya bongkarkan dalam panduan ini.

Anda tidak perlu lagi susah-susah lalui pengalaman pahit ‘Try & Error’ seperti saya dan rakan-rakan saya alami dahulu untuk memulakan bisnes Home Tuition.

Apa yang perlu anda buat cuma follow sahaja Success Blue Print ini sahaja!

‘YAKIN SEBELUM BERJAYA’, InsyaAllah berjaya.

Untuk anda saya berikan harga mampu-milik bagi memiliki panduan ini iaitu RM150 RM50 sahaja!

Klik butang tempahan di bawah SEKARANG untuk buat tempahan dan dapatkan panduan ‘Fenomena Home Tutor Beyond Expecatation’ ini segera!

Tunggu Dulu, Jangan Buat Tempahan Lagi! Sini Nak Bagi Lagi Anda Bonus-Bonus Tambahan Hebat …

Ya, nanti dulu, sini ada satu berita baik untuk anda!

Saya akan berikan sekali kepada anda tawaran pemberian Bonus-Bonus Tambahan ini secara PERCUMA sahaja.

Ya, PERCUMA!

Ianya pasti akan membantu dan melengkapkan lagi diri anda dengan ilmu-ilmu berguna untuk memulakan kerjaya sebagai Home Tutor yang hebat.

Berikut adalah bonus-bonus yang dimaksudkan itu …

                              Temubual Eksklusif Bersama Master Yus ‘Pelopor Industri Tuisyen Malaysia’ (Bernilai RM97)   Membongkar rahsia Master Yus yang telah menjadi seorang cikgu tuisyen semenjak dari zaman universiti dan tidak penah bekerja ‘makan gaji’.   Sekarang beliau terlibat secara aktif menjalankan pelaburan hasil daripada menjadi cikgu tuisyen.
                        Ebook  ‘50 Ayat Copywriting Power’ (Bernilai RM40)     Strategi-strategi pemasaran yang sesuai untuk digunakan dalam bisnes home tution anda mahupun bisnes lain-lai. Strategi yang dikongsikan ini amat mudah dipraktikkan oleh sesiapa sahaja daripada kos rendah hingga kos tinggi.
                            Ebook ’Persiapan Diri Pelajar Cemerlang’ (Bernilai RM30)     Tips-tips menarik bagi seorang tutor mahupun pendidik bagaimana ingin mendidik dan melatih pelajar anda supaya lebih cemerlang selain daripada membantu mereka dari segi akademik.
                              Ebook ‘Strategi Lulus Peperiksaan Dengan Cemerlang’ (Bernilai RM30)   Tips-tips ini juga sesuai buat anda dalam membantu pelajar-pelajar anda untuk berjaya dengan cemerlang. Bantu pelajar kita cemerlang dan kita juga akan turut cemerlang.
                    Ebook ‘Teknik Efektif Belajar’ (Bernilai RM30)   Teknik ini sesuai dikongsikan agar pembelajaran menjadi lebih berkesan. Seorang tutor juga berfungsi sebagai ‘coach’ dengan memberi panduan kepada pelajar bagaimana belajar dengan lebih berkesan.

Memang hebat bukan tawaran Bonus-Bonus Tambahan tersebut?

Tapi sini ada berita buruk yang terpaksa juga saya beritahu anda!

Kesemua bonus-bonus tambahan tersebut hanya akan diberikan pada anda jika anda lakukan tempahan panduan ‘Fenomena Home Tutor Beyond Expectation’ sekarang!

Jika anda lewat, saya tak berani jamin untuk berikan bonus-bonus ini sekaligus pada anda.

Besar kemungkinan saya akan tarik balik pada bila-bila masa tawaran pemberian Bonus-Bonus Tambahan ini.

Oleh itu, lakukan tempahan hari ini juga dengan klik butang tempahan di bawah ini …

Tak Cukup Dengan Itu, Saya Berikan Anda Jaminan Takaful Ilmu!

Text Box: Jaminan Kepuasan Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Fenomena Home Tutor Beyond Expectation” ini, anda akan disertakan sekali dengan Takaful Ilmu dalam masa 30 hari.

Jika dalam tempoh masa 30 hari bermula tarikh pembelian anda, anda masih tidak berpuas hati dengan segala isi kandungan dan ilmu yang telah saya sampaikan dalam ebook ini, wang RM50 anda akan saya kembalikan.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Apa Anda Tunggu Lagi? Cepat Bertindak Sebelum Terlambat!

Klik butang tempah di bawah untuk buat tempahan ebook ‘Fenomena Home Tutor Beyond Expectation’ SEKARANG …

Ikhlas,

Mohd Noor Tahir

Penulis Ebook ‘Fenomena Home Tutor Beyond Expectation’

Coach Home Tuition Malaya

Email: mohdnoortahir@gmail.com

Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:pic:logo coachmohdnoor.jpg

P.S: Ebook panduan Rahsia Coach Home Tuition Terbongkar ini merupakan satu blueprint yang cukup lengkap untuk membimbing anda langkah-demi-langkah bagi memulakan bisnes Home Tuition yang berjaya. Bukan setakat ‘biasa-biasa’, tapi panduan ini akan bongkarkan bagaimana anda mampu jana duit 4 angka sebulan dengan hanya menjadi Home Tutor walau secara part-time!

P.P.S: Pelaburan kecil anda hanyalah RM150 RM50 sahaja untuk dapatkan panduan lengkap ini bersama-sama dengan Bonus-Bonus Tambahan bernilai RM227 secara PERCUMA sahaja! Tapi ingat, pemberian bonus ini hanya akan diberikan jikalau anda lakukan tempahan sekarang.

Klik di sini untuk buat tempahan.

P.P.P.S: Makin lambat anda bertindak, makin lambat anda akan ketahui rahsia-rahsia tersimpan untuk menjadi Home Tutor yang profesional & berjaya. Sudah ramai tutor-tutor yang telah dapatkan panduan ini. Mereka semua sudah mulakan langkah yang betul bagi menjana pendapatan lumayan dengan bisnes Home Tuition. Jangan terlambat, kelak anda akan ditinggalkan. Tempah di sini sekarang.

Association & affliation:

Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:PUIM.jpg
Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:ISNS.jpg
Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:PLF.jpg
Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:pic:logo home tutor.png
Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:SOIF.jpg
Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:TAMRIN.jpg
Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:LUA.jpg
Macintosh HD:Users:coachmohdnoor:Desktop:Kelab Pidato perdana.jpg

OTO

“Nanti Dulu, Sini Ada Tawaran Sekali Seumur Hidup Khas Untuk Anda!”

– Tawaran ini hanya untuk sekali ini sahaja , di laman ini


– Jika anda lepaskan tawaran ini, mohon maaf kerana ia akan ditutup


– Anda hanya boleh dapatkan tawaran ini pada pembelian pertama kali ini sahaja

                          Video ‘Workshop Home Tutor Beyond Expectation’ selama sehari yang berharga RM97   Dengan menonton video bengkel yang dijalankan selama sehari dalam Bahasa Melayu ini dapat membantu anda memhami dengan lebih mendalam lagi tentang bagaimana untuk membina legasi sebagai Home Tutor Beyond Expecatation serta menjalankan bisnes Home Tuition ini dengan melalui ‘blue-print’ yang telah terbukti berjaya. Ia terbahagi kepada 4 Modul utama:   Modul 1: 7 Formula Home Tutor Beyond Expectation   Rahsia bagaimaan seorang tutor dapat menyerlah jauh daripada biasa dan menyebabkan pelajar dan klien akan suka pada kita.   Modul 2: Enjoy Learning With Passion   Teknik mengajar yang berfokus dan mengikut ciri-ciri yang ada pada pelajar tersebut sendiri. Pelajar akan belajar dengan seronok dan tanpa perlu dipaksa lagi. Sesuai bagi sesiapa sahaja walaupun anda tiada pengalaman mengajar sebelum ini.   Modul 3: Art of Business   Selepas mempunyai teknik mengajar yang berkesan, anda perlu mempunyai teknik pemasaran dan bisnes untuk memberitahu kepada orang lain. Ramai orang yang boleh mengajar, tetapi tanpa teknik pemasaran dan bisnes, skill mengajar mereka terpaksa disimpan sahaja.   Modul 4: Maintain The Business   Selepas kita memulakan bisnes, bagaimana kita hendak menstabil serta mengembangkan ia lagi. Anda perlu mempunyai momentum jika ingin kekal lama dalam bidang ini. InsyaAllah, modul ini dapat membantu anda.
                        Video Mudahnya Membina Web Blog WordPress (Bernilai RM40)   Bagi menjadi seorang Tutor yang profesional & berjaya, anda perlu mempunyai blog/website dengan domain anda sendiri agar klien anda dapat mencari perkhidmatan anda di internet dengan mudah. Anda tidak perlu bayar bayar sehingga ratusan, malah ribuan ringgit untuk memiliki blog/website anda dengan domain sendiri. Belajar daripada video ini sahaja dan anda sudah boleh membina website anda untuk mempromosikan bisnes dan perkhidmatan anda secara lebih profesional.   Tidak cukup dengan itu, anda juga boleh menjalankan perkhidmatan membuat blog/website bagi pihak orang lain.
                        Ebook ’30 Idea Menulis Email Follow Up’ untuk Email Marketing (Bernilai RM30).   Ini adalah rahsia bagaimana ‘online marketing‘  dapat membantu anda mendapatkan database pelanggan yang sangat berharga. Anda perlu mempunyai sistem ‘autoresponder’ yang akan membantu anda menghantar email tentang info & promosi kepada klien-klien secara automatik.   Ebook ini dapat menjimatkan duit untuk mengupah orang lain membina ayat-ayat copywriting yang berkesan & berpengaruh bagi menyampaikan mesej secara ‘soft-selling’ serta membina hubungan dengan klien anda.
                        Ebook ‘Teknik Video Marketing Power’ (Bernilai RM40)   Teknik promosi berpengaruh ini menggunakan video interaktif  kerana kebanyakan orang suka pada imej dan video.   Disamping menjadi ‘content marketing’ bagi bisnes anda, ia juga dapat membina branding anda dan menunjukkan bahawa anda adalah Tutor Tuisyen yang profesional dan berkredibiliti.  
  PREMIUM Facebook Group Support (Bernilai RM200)   Anda akan dimasukkan dalam ‘secret group’ facebook dan akan diberikan tips-tips PERCUMA untuk menjadi Home Tutor yang professional dan berjaya    
   

RM250 (potong)

RM150 (potong)

RM120 sahaja

“Terima kasih kerana ingin mendapatkan ebook Fenomena Home Tutor Beyond Expectation + Tawaran Sekali Seumur Hidup (RM120)”

Sila ikuti 2 langkah di bawah:

Langkah 1: Buat Pembayaran

Maybank Islamic

Klik untuk Online

CIMB Islamic

Klik untuk Online

Langkah 2: Buat Pengesahan

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

Nama Penuh Anda

:

*

Alamat Email Anda

:

*

No.Telefon Anda

:

*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:

Produk & Pembayaran

:

 Pakej B Fenomena Home Tutor Beyond Expectation – RM120.00   *

Kaedah Pembayaran

:

 Sila Pilih Bank – Maybank Bank – CIMB Lain – Lain  *

Tarikh Pembayaran

:

DD/MM/YYYY *

Masa Pembayaran

:

HH:MM *

Bukti Transaksi Pembayaran

:

*

Nota Tambahan (jika perlu)

:

Salin Semula Kod Sekuriti

:

Terima kasih!

Email: mohdnoortahir@gmail.com

Total
0
Shares
Related Posts