Bagaimana Meningkatkan Klien Tuisyen Anda Tanpa Kos Tinggi

Anda masih mengajar atau menguruskan tuisyen, al-Quran atau apa-apa jenis pembelajaran?

Sekarang ini adalah musim ibu bapa mencari tuisyen untuk anak-anak di sebabkan exam yang tidak lama lagi.

Kami sendiri ‘tak menang tangan’ untuk handle permintaan ibu bapa ni 🙂

Mengikut pengalaman saya berinteraksi dengan ramai Tutor mahupun Tutorpreneur, ramai sebenarnya mempunyai masalah bagaimana untuk menambahkan bilangan pelajar sedia ada.

Jadi mereka ingin tahu bagaimana untuk meningkatkan bilangan klien dan seterusnya meningkatkan pendapatan mereka.

Banyak teknik-teknik marketing dan iklan di luar sana. Mengikut pengalaman saya lebih 10 tahun dalam bidang ni, tak semua berkesan dan sesuai dengan bidang tuisyen.

Jadi saya ingin berkongsi bagaimana teknik dan betul supaya teknik marketing yang kita lakukan dapat kena pada prospek yang kita sasarkan.

Teknik ini sesuai untuk yang masih baru tidak kisah jika anda ingin target 4, 5 atau 6 angka sebulan mengikut tahap masing-masing.

Jika anda berminat saya ingin menjemput ke Webinar Live: Bagaimana Meningkatkan Klien Tuisyen Tanpa Kos Tinggi.

Tanpa teknik yang betul, kita terpaksa ‘membakar’ duit dengan sia-sia dengan melakukan teknik dan strategi yang kurang berkesan.

Jika anda serius untuk meningkatkan bilangan klien anda, anda boleh ikuti Webinar Live ini secara PERCUMA.

Boleh tekan link DI SINI.

Dapatkan BONUS ISTIMEWA semasa Webinar Live nanti.

Jumpa di sana 🙂

p/s: Sebenarnya saya jarang membuat Webinar Live ini, jadi ini adalah peluang yang terbaik untuk ‘update’ ilmu dan skill bagi mengembangkan bisnes tuisyen

Boleh tolong share post ini? Terima kasih atas kerjasama anda 🙂

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Digital Learning

Bagaimana Digital Ink Dapat Membantu Pembelajaran Yang Lebih Efektif?

Pernah dengar tentang ‘Digital Ink’ & ‘Digital Learning? Bagaimana ia dapat membantu pengajaran dan pembelajaran ...