12 Rahsia Usahawan Tuisyen Berjaya Kini Dibongkarkan!

Tahniah kerana anda telah berniat dan mempunyai mindset telah memulakan langkah untuk membantu lebih ramai pelajar dan tutor di luar sana dengan menjadi Usahawan Tusiyen berjaya.

Tidak kira sama ada anda sudah lama dalam bidang tuisyen atau masih baru, setiap dari kita pasti inginkan perkembangan dalam bisnes tuisyen kita.

Jika di awal penglibatan saya dalam bisnes tuisyen ini saya tiada orang untuk dirujuk.

Banyak kali jatuh, langgar dinding dan sebagainya.

Namun, sampai suatu tahap apabila saya sudah temui jalan yang betul, ia membantu saya untuk menambah banyak cawangan tuisyen (lebih 50 cawangan) serta mencapai 6 angka sebulan secara konsisten.

Dan saya percaya bahawa untuk berjaya kita perlu bantu lebih ramai untuk berjaya, oleh itu saya ingin berkongsi dengan anda bagaimana 12 topik yang perlu diketahui untuk berjaya dalam bidang ini.

Jadi jika anda serius untuk berjaya dalam bidang ini, boleh ikuti langkah ini untuk tonton video ini sekarang di 12 Modul Success Tutorpreneur Mentorship.

Jumpa di puncak kejayaan, inshaAllah.

 

Tonton video DI SINI selagi masih ada 🙂

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Apakah Teknik Branding Untuk Usahawan Pendidikan? (STPM 2016)

Mengapa Teknik Branding penting untuk Usahawan Pendidikan? Ikuti sedutan rakan video Simposium Tutor Profesional Malaysia ...