Sekolah E-Learning ‘Success Tutorpreneur Mentorship’ (STM)

Alhamdulillah Projek Sekolah E-learning Success Tutorpreneur Mentorship berjalan dengan lancar di bawah Pengurusan Creative Megamind Network.

SUccess Tutorpreneur Mentorship

Objektif STM ini adalah untuk membantu Usahawan Tutor berjaya dalam bidang Tuisyen dengan langkah-langkah praktikal dan sistem yang telah digunakan untuk mengembangkan bidang Home-Based Learning di seluruh Malaysia dan juga UK.

InsyaAllah dengan platform dan pengalaman-pengalaman serta ilmu dari pelbagai area seperti Module, Finance, Operation, Marketing, Sales, Administration, Human Resources dapat memberi satu guidline dalam bidang dan mengurangkan risiko ‘melanggar tembok’.

Apa yang menariknya, sekolah ini dapat diakses oleh sesiapa sahaja dan daripada mana sahaja kerana menggunakan platform e-learning.

Ia juga mempunyai level-level yang perlu dilalui sebelum ke peringkat seterusnya.

Screen Shot 2016-05-14 at 7.01.56 AM

Kita juga akan mempunyai Profile sendiri serta berpeluang untuk Networking dengan Tutorpreneur lain.

Screen Shot 2016-05-14 at 7.03.16 AM

Mungkin juga ada peluang kerjasama boleh dilakukan kelak 🙂

Screen Shot 2016-05-14 at 6.48.29 AM

Berminat mendaftar secara PERCUMA sebagai CMN Member, whatsapp STM ke 013-2006840.

YAKIN SEBELUM BERJAYA

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

[Pertama] Bengkel Online Tutor Beyond Expectation