Perkongsian Bagaimana Menjadi Tutor Hebat di Batu Pahat, Johor

Alhamdulillah selesai perkongsian bersama tutorpreneur yang berjaya dan tutor-tutor yang komited bersama Puan Nurwahidah dari CMN Education Group.

 

 

home-tutor-johor-batu-pahat2Terima kasih kepada warga Batu Pahat dan sekitarnya yang menjayakan sesi perkongsian kali ini, moga bersua kembali di gerbang kejayaan, inshaAllah!

Terima kasih juga kepada Pusat Tuisyen Minda Sahabat & Brainy Smart Education yang menganjurkan ‘Home Tutor Sharing Session’ ini.

 

home-tutor-johor-batu-pahat

Jumpa di 8 lokasi seterusnya. Ia ditaja secara PERCUMA!!

Namun tempat adalah terhad.

Mohon daftar segera dengan whatsapp no tel mengikut lokasi di poster dan kemudian isi borang online di www.tinyurl.com/hometutorss

 

home-tutor-johor-batu-pahat3

Jumpa di Gerbang Kejayaan sebagai Tutor & Tutorpreneur 🙂

#CMNEducationGroup
#PascaSTPM2016

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths). Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulakan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Kenapa Pentingnya Tutor Ada Personaliti Yang Menarik?

Apa kata Cikgu Khairah Husna mengenai Simposium Tutor Profesional Malaysia? Ikuti video ini..     ...