Percubaan UPSR Minggu Depan… Sudah Bersediakah Wahai Anak?

Adik-adik calon UPSR tahun ini sudah bersedia ke untuk hadapi percubaan minggu depan?

Ibu bapa pula macam mana? Risau ke, tak senang duduk ke, atau yakin anak boleh ‘score’?

 

Ada sedikit pesanan untuk adik-adik yang bakal menduduki percubaan UPSR minggu depan.

 

Jom dengar!

 

Adik-adik…minggu ni dah trial UPSR kan? Dah sedia?Abang Shahir nak kongsikan dengan adik-adik macam mana nak score dalam trial UPSR nanti.Adik nak tahu lebih banyak tips peperiksaan?Follow page CMN Academy https://www.facebook.com/cmnacademy-Yakin Sebelum Berjaya-#CMNAcademy#TutorProfesionalMalaysia#exam#UPSR

Posted by CMN Academy on Sunday, July 22, 2018

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Modul Sains UPSR Terhangat Di Pasaran!

MODUL : FUNTASTIC SCIENCE UPSR Sebuah modul yang boleh membantu anak-anak tuan puan untuk lebih ...