Pelancaran Dua Buah Buku Serentak Berkaitan Bisnes & Tuisyen

Alhamdulillah, syukur impian untuk memiliki buku sendiri tercapai dengan terbitnya Buku ‘Formula Bisnes Dari Hari Ke Hati’ dan Buku ‘Fenomena Home Tutor Beyond Expectation.

Terima kasih kepada Cik Puan Roziyah Mahamad dan Tuan Ahmad Fahmi Latif yang merealisasikannya dalam lebih kurang 3 minggu sahaja dengan Perkhidmatan Self Publishing di bawah Senang Terbit.

Alhamdulillah, buku ‘Fenomena Home Tutor Beyond Expectation’ telah sold out semasa Program Simposium Tutor Profesional Malaysia ‪#‎STPM2015‬. Plus ada yang membeli versi ebook.

Sebenarnya….proposal buku ini pernah direject oleh Publisher.

Jadi saya ambil inisiatif untuk terbitkan sendiri di bawah ‪#‎CMNPublications‬ sebab saya ingin melebarkan manfaat kepada lebih ramai insan dalam bidang ini.

Mesej yang saya ingin kongsikan di sini ialah biar orang reject kita, jangan kita reject atau sabotaj diri kita sendiri.

Jika kita percaya pada kemampuan diri dan untuk memberi manfaat kepada lebih ramai insan, maka Bismillah…jalan je..

Yakin Sebelum Berjaya..Allah kan ada 🙂

pelancaran buku coachmohdnoor

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

Group Telegram CMN Tutor Profesional Malaysia

Anda ingin sertai Group Telegram CMN Tutor Profesional Malaysia? Ingin tahu bagaimana mengembangkan servis tutor ...