Kejayaan Dalam Bidang Tuisyen di Malaysia

Hebat peserta-peserta Simposium Tutor Profesional Malaysia – STPM yang lepas. Ada sudah mulakan bisnes, buka centre, tambah cawangan, tambah klien & pelajar, menambahbaik perkhidmatan, ada modul baru, menambahbaik teknik mengajar, dapat partner baru, joint venture, networking dan lain-lain.

Terima kasih juga kepada semua speaker yang berkongsi ilmu dan pengalaman masing-masing. Tidak lupa juga Team urusetia yang komited dan berdedikasi dalam mengurukan perjalanan program.

Apa pun tahniah atas kejayaan sahabat-sahabat semua. Tumpang gembira

Terus melebarkan manfaat dan ilmu kalian dengan profesional

Untuk Simposium Tutor Profesional Malaysia – STPM 2017 yang bakal diadakan nanti, akan perkara baru selain kejutan lain.

Jadi apa signifikannya untuk kami sharekan benda ni?

Ini adalah peluang juga untuk tuan/cik puan untuk pergi lebih jauh dalam bidang ini.

Salah satu caranya adalah dengan bina branding dan banyakkan sharing perkara yang bermanfaat especially berkaitan bidang pendidikan dalam GROUP NETWORKING PESERTA STPM.

Bagi yang sudah mendaftar, tuan dan cik puan akan dimasukkan dalam group ini sebelum program untuk manfaat bersama.

So saya dan peserta STPM bakal menunggu who’s the next Icon? 🙂

Berminat nak join boleh dapatkan info di:

TUTOR PROFESIONAL MALAYSIA

‘Yakin Sebelum Berjaya’

cmn group of education‪#‎TheRiseOfMilleniumTutors

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

usahawn tuisyen, tutoring business

Dapatkan Ebook ‘Rahsia Cikgu Tuisyen Lagenda Terbongkar!’ Secara PERCUMA! (Latest Edition)

Potensi Bidang Tuisyen di Malaysia Anda cuba bayangkan jika hampir separuh (46%) daripada ibu bapa ...