Ingin Menjadi Tutor & Usahawan Tuisyen Yang Berjaya?

Alhamdulillah selesai perkongsian bersama tutorpreneur yang berjaya dan tutor-tutor yang komited bersama Puan Khuzaimah dari CMN Education Group dalam ‘Home Tutor Sharing Session’ & ‘Learning Curve of Tutor’ (CMN Education Group) di USM Pulau Pinang.

tutor-penang3

tutor-penang1

Terima kasih kepada Manager & Tutor Penang yang menjayakan sesi perkongsian kali ini, moga bersua kembali dengan kejayaan pada masa akan datang.

tutor-penang2

tutor-penang-4

Terima kasih juga kepada Pusat Tuisyen Fast Track, Akademi Infitah Georgetown & Beyond Home Tuition Penang yang menganjurkan ‘Home Tutor Sharing Session’ ini.

Jumpa di 8 lokasi seterusnya. Ia ditaja secara PERCUMA oleh CMN Education Group!!

Namun tempat adalah terhad.

Mohon daftar segera dengan whatsapp no tel mengikut lokasi dalam poster dan kemudian isi borang online di www.tinyurl.com/hometutorss

Jumpa di Gerbang Kejayaan sebagai Tutor & Tutorpreneur 🙂

tutor-penag-5

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

[Fb Live] Strategi Kembangkan Bisnes Pendidikan Abad Ke-21

Pada zaman abad ke-21, dunia telah mengalamai perubahan yang sangat cepat dengan kehadiran teknologi. Tidak ...