Ingin Jadi Tutor Profesional dan ‘Beyond Expectation’?

PERTAMA SEUMPAMANYA! BENGKEL ONLINE KHAS UNTUK TUTOR KINI DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN! REBUT 50% DISKAUN EARLYBIRD!!
.
.
Anda seorang tutor?
.
Nak upgrade lagi level anda sebagai tutor?
.
.
Sering jumpa pelajar yang bermasalah dalam pembelajaran, tapi tak tahu nak overcome macam mana? Student anda asyik muka bosan & nak tidur je bila time kelas… anda pulak tak pasti nak buat apa bagi mood student naik balik & teruja nak belajar…
.
Salah satu perkara penting untuk jadi Tutor Profesional & berjaya adalah ilmu! Mencari & menuntut, serta apply ilmu adalah ciri2 orang yang berjaya.
.
.
Jadi, KHAS BUAT ANDA… tutor2 yang ingin improve diri & pengajaran…
.
CMN EDUCATION GROUP & TUTOR PROFESIONAL MALAYSIA membawakan…
.
Buat kali kedua…
.
.
1st Bengkel Online khas untuk tutor…
.
Seminar yang akan membuka mata & minda anda…
.
ONLINE SEMINAR “BEYOND EXPECTATION TUTOR” (BET)
.
.
=====
Apa yang BEST sangat??
.
.
+ MUDAH AKSES! Boleh hadir dari mana sahaja, hanya perlukan wifi & laptop/desktop/smartphone
.
+ JIMAT!! Masa, wang, tenaga… tak perlu travel
.
+ Menampilkan perkongsian daripada 4 JEJAKA yang merupakan tutor & usahawan pendidikan BERPENGALAMAN & BERJAYA.
.
.
=====
Siapa 4 SPEAKER tersebut?
.
.
1- COACH MOHD NOOR
.
Juga dikenali sebagai Coach HomeTuition Malaya.
.
Beliau berpengalaman dalam bidang tutoring & bisnes pendidikan selama lebih 10 tahun.
.
Merupakan founder kepada CMN Education Group & Tutor Profesional Malaysia.
.
Terkenal dengan trademark “Yakin Sebelum Berjaya”, beliau telah melahirkan ramai usahawan pendidikan & menjadi salah satu rujukan dalam bidang ini.
.
Telah menghasilkan pelbagai produk ilmiah untuk tutor & usahawan pendidikan, serta menghasilkan modul “Tutor Beyond Expectation” yang membantu ramai orang untuk membina & mengembangkan kerjaya sebagai tutor & usahawan pendidikan.
.
.
2- COACH ISA IDRIS
.
Berpengalaman dalam bidang tutoring sejak 2012, dan masih lagi berkongsi ilmu sebagai Tutor.
.
Bekas guru sekolah ini merupakan salah seorang Trainer dan Event Manager CMN Education Group yang melatih tutor untuk menyampaikan ilmu dengan lebih menarik & berkesan.
.
.
3- COACH AMIR SYAZWAN
.
Beliau berpengalaman dalam bidang tutoring sejak 2012, dan masih lagi bekerjaya sebagai Tutor & online tutor dalam Al-Quran.
.
Pernah mempunyai pengalaman sebagai Penulis dalam satu kolum Majalah Al-Islam, beliau merupakan salah seorang trainer CMN Education Group untuk membantu tutor lebih memahami tentang kerjaya tutor.
.
.
4- COACH REKYKURNIA DASRIL
.
Salah seorang Master Tutor dan Module Developer CMN Education Group yang amat berpengalaman dalam bidang pendidikan.
.
Pernah bertugas sebagai guru sekolah, home tutor, school tutor, kini menceburkan diri sebagai online tutor yang mengaplikasikan digital & fun learning dalam pengajaran.
.
=====
Apa pula PENGISIAN yang MENARIK?
.
.
MODUL 1 : STEP TO BE BEYOND EXPECTATION TUTOR
.
Akan disampaikan oleh Coach Amir.
.
Memberikan perincian berkenaan bagaimana nak jadikan kerjaya tutor ini bukan sebagai kerjaya yang dipandang enteng & ‘dibenci’ bakal mertua.
.
Pembinaan kerjaya tutor memerlukan kaedah yang betul untuk bermula & berkembang. Coach juga akan kongsikan bagaimana caranya anda nak jadi lebih outstanding dan digilai ibu bapa, serta formula untuk anda disenangi & diingati oleh pelajar.
.
.
MODUL 2 : TEKNIK MENGAJAR ABAD KE 21
.
Anda nak jadi tutor yang pelajar sayang?
.
Coach Isa akan berkongsi apa & bagaimana anda sebagai tutor nak aplikasikan teknik mengajar abad ke 21 ini dalam proses pengajaran & pembelajaran.
.
Pelbagai teknik yang ‘up to date’ bakal dirungkaikan sesuai dengan generasi masa kini & pembelajaran gaya terkini, supaya pelajar tak hilang mood, asyik ke toilet & dapur atau tidur masa kelas lagi.
.
.
MODUL 3 : THE POWER OF DIGITAL LEARNING
.
Pelajar zaman kini banyak terdedah kepada teknologi, tetapi yang sedihnya… banyak yang disalah guna.
.
Bersama Coach Reky yang akan merubah pandangan anda terhadap teknologi & bagaimana caranya anda boleh aplikasikan teknologi terkini dalam pengajaran.
.
Kebiasaan ibu bapa menyoal adakah digital learning ini bagi impak positif kepada anak-anak mereka? Jadi, untuk menjawab soalan & menyangkal persepsi negatif mereka, anda perlu tahu ilmu yang jarang dikongsi ini.
.
.
MODUL 4 : RAHSIA LEGASI PENDIDIKAN
.
Rahsia terhangat yang disembunyikan selama ini bakal dibongkarkan oleh Coach Mohd Noor sendiri!
.
Tak tahu macam mana nak mula?
Geram sebab tak ada peningkatan?
.
Ikuti perkongsian ini dan selami bagaimana anda nak membina, memacak nama & meledakkan legasi pendidikan anda.
.
.
Bestnyeeee!!!
Bila ni??
.
Tarikh : 28 Julai 2018 (Sabtu)
Masa : 9 pagi – 3 petang
.
.
Saya minat sangat nak join!
Percuma ke ni?
.
.
Bengkel ini berbayar.
Komitmen diperlukan untuk anda lebih komited untuk hadir & belajar.
.
=====
Berapa yurannya??
.
.
Hanya RM 100 seorang!
Dan RM 200 sahaja bertiga.
.
.
Tapi…….
Kami nak bagi ISTIMEWA sikit untuk yang awal mendaftar.
.
DISKAUN 50%!!
Untuk 30 yang pertama mendaftar.
.
.
Haa…. Saya nak join!!
Macam mana ye?
.
Rileks dulu…
.
Ada syarat nak masuk bengkel ni… sebab ni bukan bengkel untuk yang nak jadi biasa2
.
.
Ape syaratnya?
.
+ Komited nak join & semangat nak jadi lebih baik.
+ Ada laptop / desktop / smartphone
+ Sedia internet yang stabil
.
.
Okay, sekarang masanya untuk mendaftar!
.
.
NAK BINA & KEMBANGKAN KERJAYA ANDA SEBAGAI TUTOR & USAHAWAN PENDIDIKAN?
.
.
Whatsapp “BET” ke 013 7153776 sekarang!
Whatsapp “BET” ke 013 7153776 sekarang!
Whatsapp “BET” ke 013 7153776 sekarang!

Boleh tengok video ini untuk info lanjut

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Bantu Anak Cemerlang Matematik Bersama Pelajar ‘Straight A’ SPM

MATEMATIK PT3 NI SUSAH SANGAT KE? Ibu bapa, anak anda PT3 ke tahun ni atau ...