Anda Ingin Menyertai Fenomena Tutor Luar Biasa 2018?

Tersenyum apabila melihat semakin banyak permintaan daripada ibu bapa untuk perkhidmatan Tuisyen & al-Quran dan tidak ketinggalan semakin ramai yang menyertai bidang ini sebagai Tutor & Tutorpreneur.

Alhamdulillah, ini menandakan bidang tersebut bagus dan potensinya semakin berkembang.

‘The most important thing is just keep upgrading your quality of services & give more and more values to the clients.’

Ramai orang bertanya dan tidak kurang pula yang ber’persepsi’ kurang enak semasa saya masih awal dalam bidang ini. Tak kurang juga merasakan bidang ni bukanlah kerjaya yang terjamin dan sekadar ‘part time’.

Jadi, sekarang bila orang tanya…

Kenapa pilih bidang tuisyen?

Apa yang ‘best’nya bidang ini?

Jawapan saya…

o Dapat memberi manfaat dengan menyebarkan ilmu serta kebaikan kepada insan lain dengan pembelajaran secara personal dan fokus

o Dapat membantu pelajar ke arah lebih baik dan mencapai kecemerlangan dalam subjek yang dipelajari

o Bebas menjadi majikan dan menetapkan jadual anda sendiri.

o Dari sehari ke sehari industri ini semakin membesar dan menerima permintaan yang ‘mencurah-curah’ daripada ibu bapa dan pelajar.

o Mempunyai lebih banyak masa untuk keluarga dan rakan-rakan.

o Bebas menikmati faedah pekerjaan yang memuaskan dan menyeronokkan.

o Menjana satu lagi sumber pendapatan secara ‘full-time’ mahupun ‘part-time’ dengan modal yang minimum. (Return of investment (ROI) yang tinggi).

Alhamdulillah, CMN Education Group sudah berkembang ke seluruh Malaysia.

Masih banyak yang perlu saya, team dan partner saya pelajari. Kejayaan memerlukan usaha yang bukan sehari, sebulan mahupun setahun. Kejayaan memerlukan usaha, pengorbanan dan ketabahan secara berterusan.

Walaupun jatuh banyak kali, bangkit dan melompat kembali. Cari rakan, mentor, tambah ilmu, join networking, upgrade diri, tingkatkan potensi. InsyaAllah kejayaan pasti menanti

STM

 

coach mohd noor seminar tuisyen bengkel cikgu tuisyen home tutor private tutor

 

bengkel tutooaa

============

 

TERKINI!

WORKSHOP TOUR YANG BAKAL BUATKAN ANDA JADI TUTOR BERPENGARUH & BINA LEGASI TUISYEN KINI MENEMUI ANDA.
.
.
.
Anda nak beri Manfaat & Pikat Ibu bapa dengan Servis Tuisyen & Al-Quran yang Beyond Expectation? Nak tahu RAHSIA macam mana teknik mulakan kerjaya sebagai home tutor secara part time dan membina legasi? Mahu kami tunjuk teknik dan strategi yang TERBUKTI BERKESAN untuk jadi seorang Tutor Profesional & Usahawan Tuisyen berjaya?
.
.
Nak??
.
.
Atas permintaan ramai…
.
CMN Global Consultant membawakan…
.
“BENGKEL HOME TUTOR BEYOND EXPECTATION” MALAYSIA TOUR


.
.
Mesti ada yang tertanya2…
.
“Boleh ke saya join?”
.
“Ye ke ok ni?”
.
“Saya minat… cuma buat masa ni tak ada RM500 nak masuk kelas mahal2.”
.
.
Ada yang tanya diri sendiri camni?
.
.
Baca dulu sampai habis…
.
.
.
======
Siapa je yang boleh hadir?
.
.

 

bengkel tutor1
Selagi namanya anda nak tuntut ilmu, anda boleh hadir… tak kira kerjaya atau latar belakang pendidikan anda.
.
.
.
Cuma… yang WAJIB hadir adalah:
.
.
+ Anda yang minat nak jadi Tutor
.
+ Home tutor yang nak tambah ilmu cara mengajar
.
+ Anda yang minat nak buka bisnes tuition
.
+ Mahasiswa dan graduan yang ingin mengajar sambil jana duit poket sendiri
.
+ Bakal usahawan yang ingin mulakan bisnes tanpa modal atau berhutang
.
+ Individu yang sudah ada kerja tetap, tapi masih cari kerja ‘part-time’ yang tak ganggu kerjaya utama.
.
.

bengkel tutor8
======
Apa yang syok sangat BHTBE ni?
======
.
.
+ Anda takut/risau ibu bapa ragu2 nak pilih anda sebagai tutor mereka? Kami bongkarkan FORMULA BEYOND untuk atasi ketakutan anda!
.
.
+ TEKNIK ‘PASSIONATE LEARNING’ dibongkarkan supaya pelajar akan lebih selesa untuk belajar dengan anda dan sentiasa tertunggu untuk kelas seterusnya.
.
.
+ Ketahui rahsia orang bekerja ‘PART-TIME’ berGAJI seperti kerja ‘FULL-TIME’.
.
.
+ Nak tahu rahsia orang mulakan bisnes dengan modal serendah atau kurang dari RM100? Inilah masanya!

.
.
+ Rahsia orang yang tak ada sijil perguruan boleh sukses dalam industri ini
.
.
+ Ketahui bagaimana jana saham akhirat dengan sebarkan ilmu di minda.
.
.
+ Banyak lagi teknik & formula serta rahsia2 akan didedahkan!
.
.
+ Ada BONUS untuk anda…
.
Fuiyoooo.. Ape tu?
.
Anda boleh NETWORKING dengan peserta2 lain.
.
.
.

Sekilas pandang antara aktiviti dalam BHTBE 🙂

bengkel tutor6

WOW!!
.
.
Bestnye… banyak benda dapat!
.
Mesti mahal kan?
.
.
Siapa kata mahal??
.
.
Baca dulu sampai habis!
.
.
.
======
Bila & Kat mana ye BHTBE Workshop Tour ni?
======

1- Tarikh: 28 Januari 2018 (Sabtu)

.
Tempat: CMN Global Consultant, Jalan Reko, Kajang

 

2- Tarikh: 24 Februari 2018 (Sabtu)

Tempat: Wangsa Maju, Kuala Lumpur

 

3- Tarikh: 24 Mac 2018 (Sabtu)

Tempat: Johor Bahru

 

Bagi yang masih terngiang2 persoalan dalam kepala…
.
“Ye ke program ni best & berbaloi?”
.
.
Meh tengok dulu apa kata peserta sebelum ini…
.
.

 

“Wah…banyak yang dikongsikan! Program yang sangat berfaedah untuk tutor… dapat pelajari kaedah & cara mengajar berkesan & efektif. Saya gembira dapat hadir & harap program ini akan diadakan lagi untuk suntik semangat kepada tutor2.”
.
~ Kalaiwani A/P Ramkrishnan
.
.
“Thanks for the good sharing! Now, I know how to be a better tutor & the best tutor for my students. I love to learn the ways to engage with student for more effective learning process.”
.
~ Joanne
.
.
“Program ni best!
Dapat idea baru!
Dapat ilmu baru!
Dapat kenal kawan baru!”
.
~ Naqibah Mansor
.
.

 

bengkel tutor5
“Sharing session yang sangat menarik & santai. Banyak 2 ways communication yang membantu peserta ‘tak tidur’. Instructor sangat ceria & cool. Best!”
.
~ Muhammad Fathi Mohd Nasir
.
.
.
Terpegun tak?? 😉
.
Tetibe tangan ketar-ketar nak daftar sekarang kan?
.
Rileks jap.
.
.
Nak bagi WOW lagi…
.
Kami nak tambah2 keterujaan anda!
.
.
ISTIMEWA untuk 10 orang yang mendaftar paling laju di setiap tempat…
.
Ebook ‘FORMULA CIPTA KERJAYA SEBAGAI HOME TUTOR’ yang bernilai RM30 ini kami hadiahkan ISTIMEWA buat anda!
.
.
.

ebook transparent
======
Berapa PELABURAN Kejayaan ini?
======
.
.
Anda pasti tak sangka betapa murah & berbaloi2nya pelaburan anda.
.
.
HANYA perlu spend RM50 seorang!
.
.
Ada lagi!!
.
Untuk daftar 3 orang, SPECIAL RM100 saja!!
.
.
(Tidak termasuk makan & minum)
.
.
.
Dahsyat kan???
.
.
Terlajak WOW dah ni!
.
.
Nak daftar sekarang?
.
.

bengkel tutor4
JOM KAMI BANTU ANDA JADI HOME TUTOR YANG AWESOME!
.
.
>>> Whatsapp ‘BHTBE_Nama penuh_Lokasi ke 013-7153 776′ sekarang! <<<

>>> Whatsapp ‘BHTBE_Nama penuh_Lokasi ke013-7153 776′ sekarang! <<<

>>> Whatsapp ‘BHTBE_Nama penuh_Lokasi ke013-7153 776′ sekarang! <<<


PS : Setiap tempat adalah TERHAD untuk 20 orang terawal SAHAJA.
.
.
Kami telah bantu ramai tutor & usahawan pendidikan dalam memajukan diri & legasi mereka.
.
Anda, bila lagi?
.
Daftar sekarang!
.
Pasti anda akan rasa perbezaannya.
.
‘Yakin Sebelum Berjaya’

 

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Dari Pelajar Praktikal Internship Kepada Manager Tuisyen

Kisah pengalaman seorang pelajar praktikal dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Huzairin membina kerjaya.   Ingin ...