Elite Coaching Bisnes Tuisyen

PROGRAM ELITE COACHING EKSKLUSIF

Step by Step PUSH Anda Mulakan

Bisnes Home Tuition

Buat Sampai Jadi

Assalamualaikum dan hai…

Saya Coach Mohd Noor, Speaker dan Coach kepada ramai uasahawan tuisyen dan pendidikan di Malaysia.

Saya straight to the point. Saya kini dah bersedia untuk buka semula dan terima student untuk Program Personal Coaching  Tuisyen

Alhamdulillah, student-student saya yang lepas berjaya dalam bisnes tuisyen dan menghasilkan income yang 'recurring' setiap bulan

Ini Yang Mereka Hasilkan

Alhamdulillah, sejak Spektrum Ilmu Home Tuition coaching bersama CMN Education Group setiap hari adalah proses pembelajaran yang sangat baik dan padu diterima daripada Tim CMNEG.Bermula Januari 2017 dengan hanya 3 klien, pada bulan Mac 2017 hampir 98% klien yang bertanya kelas tuisyen berjaya “closed sales”, dengan bantuan video STM dan Tim CMNEG yang sentiasa memberi sokongan dan panduan 24jam/7hari.Dari hari ke hari pertambahan klien dan angka perolehan juga mencecah 5 angka menjadikan saya yakin dengan kemampuan menguruskan home tuition sendiri. Doakan Spektrum Ilmu Home Tuition terus maju dan berjaya mendidik anak bangsa “Ilmu Menuju Puncak” Meroket dengan lebih laju.

profile-pic
Hannan Yusoof
Founder Spektrum Ilmu Home Tuition

Modul STM mengajar saya dari zero hingga saya dapat kuasai teknik branding.Dulu saya tak faham perkara ini, tapi kerana selalu didedahkan oleh CMN & the team, saya semakin faham hingga tercetus idea saya untuk Tajweed Infografik ini.Dari saya tak tahu apa-apa sehingga saya dapat buat income hasil Modul STM ini, yang paling best CMN ajar cara meminimumkan modal dalam bisnes dan cara untuk kembangkan bisnes. Sangat berbaloi saya join STM bawah CMN ini. Terima kasih atas tunjuk ajar yang diberikan pada saya 🙂

profile-pic
Ustazah Akmal Yaacob
Founder JaddaWajada Edu Solution

Nak Berjaya?Dahagakan ilmu.Sila cari mentor. Tiada istilah mentor yang cari anda.Mereka banyak kerja lain. Mereka suka dengan kesungguhan anda!Dah dapat mentor, sila sedut ilmu mentor dalam-dalam ya.Ya..dulu saya tiada mentor.Dulu saya guna jalan 100 km. Sekarang boleh bantu saya jalan 1 km.Tu belum enjin saya rosak tengah jalan. Kadang-kadang terbehenti tersadai!!Penat..Ni mentor saya Coach Mohd Noor.Sesiapa nak buka tuition boleh roger-roger dia.Tapi jangan cari mentor yang suara sedap dan merdu macam dalam tv tu ya :)#brightmindsacademy

profile-pic
Maizura Moeen
Founder Bright Minds Academy

Sebelum Ustazah bina Akademi An Najah, ustazah takde pengalaman menguruskan kelas Quran secara sistematik.Kelas Quran je pun kan? Matlamat ustazah nak bantu lebih ramai orang celik Quran.Allah hadirkan coach Mohd Noor Mohd Tahir ketika ustazah menangis, merintih dan mengadu pada Ilahi, mohon jalan macam mana nak bantu lebih ramai orang belajar dan boleh membaca Al Quran sampai lancar.Dengan izin dan petunjuk dari Yang Maha Mengetahui, Ustazah sujud syukur. Hasil bimbingan, latihan dan perkongsian ilmu dari Coach dan tim CMN education Group, Ustazah akhirnya dapat juga tubuhkan Akademi An Najah, iaitu kelas Quran bersistem dan tersusun.Ustaz atau Ustazah dan cikgu-cikgu serta bakal usahawan pendidikan yang mahu lebarkan sayap dan ingin kembangkan lagi pusat tuisyen dan pusat mengaji, Ustazah sarankan awak berguru dan dapatkan sentuhan ikhlas dari Coach Mohd Noor serta tim CMN.Inshaa Allah sekurang-kurangnya dalam masa 3 bulan, anda akan nampak perubahan dan peningkatan yang mencanak-canak naik. Paling penting, jangan lokek belajar, bertindak dan berusaha. Anda akan tuai hasilnya dengan segera.Alhamdulillah. Hasil ilmu coach dan tim CMN, lepas guna teknik 12 Dragon , Akademi An Najah dah boleh pacu laju.

profile-pic
Ustazah Najihatul Husna
Founder Akademi An-Najah

Terima kasih juga kepada Team CMN yang banyak bantu selama ni menjadi asbab Alqudwah tidak terlanggar dinding seperti dulu. Dulu ambik masa 3 tahun untuk dapat pencapaian sperti sekarang, alhamdulillah dengan bimbingan Coach dan team CMN, Alqudwah mampu meroket lebih laju.Pada bulan Mac sale naik kepada 7k lebih dan alhamdulillah saya capai 10k pada bulan April 2017. Walaupun terlewat 1 bulan dari target, saya tetap bersyukur. Sekarang Alqudwah sudah mempunyai lebih 70 tutor part time yang bersedia membantu para pelajar untuk mahir membaca Alquran dan juga Bahasa Arab. Team sale juga bertambah lagi sorang untuk bantu memasuki pasaran Negeri Sembilan dan Johor mulai Julai ini insyaAllah.

profile-pic
Ustaz Taufik Yusuf
Founder Akademi Al-Qudwah

Apa yg boleh kami katakan selama kami menjalankan perkhidmatan home tuition ini dengan bantuan dari coach, alhamdulillah permintaan demi permintaan dari parents sangat-sangat mengalakkan.Sistem juga makim hari makin lebih teratur. Walaupun saya ni kadang-kadang kurang faham atau 'blur' tapi saya tetap teruskan buat sahaja apa yg coach sampaikan. Dahulu kami buat tanpa ada ilmu sangat. Sekarang alhamdulillah ilmu bertambah, client bertambah,tutor bertambah ,dan duit poket pun bertambah.hehe ;)Sebaik baik manusia adalah manusia yang memberi manfaat pada org lain. Oada mulanya wife saya yang perkenalkan coach kepada saya tak pandang sangat mula nya. Tapi yang buat saya teruja nk kenal lebih rapat sebab coach boleh buka home tuition secara bercawangan. Kami pun terus sign up personal coaching dengan coach. Maaf kan kami coach jikalau kami ada buat yg menguriskan hati coach mungkin juga kami degil tidak bertindak dan salu melengahkan..Kami doakan coach sentiasa dirahmati allah sentiasa lebih dan lebih success dalam bidang pendidikan home tuition ini secara tidak langsung menjadi legasi yg lebih besar dan menjadi icon utama untuk islam dan bangsa dari seluruh dunia.Harap coach tak pernah kenal erti bosan mengajar dan guide kami yang banyk bertanya ini.Thank you very much coach.You are awesome

profile-pic
Atik Hariri
Founder Syoknya Home Tuition

Genius Atfal bermula sebagai sebuah pusat tuisyen.Sederhana, tanpa pengurusan yang sistematik dan efisien.Try and adjust berkali-kali, sehinggalah Allah merencanakan pertemuan yang cukup bermakna lagi indah bersama Famili CMN Education Group.Julai 2016,Kami memberanikan diri untuk melebarkan servis dengan 'home tuition'.Tekun kami meneliti setiap nota dan video STM.Setiap satu memberi input maha berguna dalam pengurusan bisnes gaya korporat!Sistematik dan efektifnya 'sentuhan' STM dan CMNEG,Bukan hanya servis home tuition dapat kami jalankan secara terancang, Malahan sistem pengendalian pusat tuisyen turut menerima impak.Ajaibnya 'sentuhan' STM dan CMNEG,Bukan hanya angka-angka perolehan kami meningkat,Malah energi serta daya kerja juga meningkat.Bulan pertama, pendapatan GA meningkat 22%.Terima kasih CMNEG.Impak yang diterima bukan hanya membantu dalam pengurusan servis home tuition, bahkan pusat tuisyen juga.Saya kerap ditanya.Entiti manakah yang mendorong perubahan hampir 360' sistem dan energi GA.Maka ketahuilah,CMNEG-lah salah satu entiti penting yang membentuk siapa dan bagaimana GA hari ini.#YakinSebelumBerjaya

profile-pic
Azlinda Mahari
Founder Pusat Tuisyen Genius Atfal

Sejak coaching dengan coach kami lebih jelas nampak potensi bisnes home tuition ni. Sebelum tu kami ajar sendiri dan tak tahu pun yang home tuition ni boleh jadi something yang besar. Kami berterima kasih kepada coach sebab guide kami, mula-mula macam blur juga tapi bila dah buat makin faham. Sekarang kami plan sesuatu yang lebih besar hasil guide dari coach. Ni jujur ni tak ada nak kipas ke apa.Mentor yang seorang lagi ada ingatkan sellau yang kita kena hidup dan bagi manfaat pada orang lain. SO sekarang kami jelasa tentang bagaimana nak memberi manfaat pada orang lain.Coach teruslah coaching kami ye. Kami tahu kami banyak tanya, tapi kami inshaAllah buat apa yang coach ajar.InshaAllah Januari ini akan buka branch Shah Alam & Putrajaya. Branch Sungai Buloh-Damansara bakal menyusul, inshaAllah.Thank you coach 🙂

profile-pic
Solehah Mat Ajid
Founder Syoknya Home Tuition

Alhamdulillah lepas join coaching saya dapat:Fokus dan kekal dalam bisnes sebab jelas hala tuju, kalau tak mungkin saya akan lompat bisnes lagiLatihan dan support yang berterusan secara offline & online. Boleh kira 24 hours support la :)Kenal dengan rakan-rakan yang buat bisnes dalam industri yang sama. Semua saling bantu-membantu sampai lupa istilah persainganAkhir sekali dapat capai sales 5 angka sebulan dalam masa kurang setahun. Antara pencapaian terbesar saya setakat ini. Looking forward for more.Terima kasih CMNEG 🙂

profile-pic
Akmal Mohamad
Founder Medina Home Tuition

Alhamdulillah..Target lepas, reaching RM30k sebulan

profile-pic
Azlin Dzulkifly
CEO ND Brilliant Home Tuition

Kini Giliran Anda!!!
Perjalanan Mencapai Segala
Impian Bermula Di Sini…

Matlamat kami adalah untuk coach, PUSH untuk MAKE SURE anda hasilkan result dari bisnes Home Tuition anda sama seperti student yang berjaya sebelum ini.

Oleh itu, program ini di susun secara terperinci untuk membantu anda dapatkan bimbingan hingga berjaya hasilkan result.

Program coaching ini dijalankan selama 6 bulan (tempoh yang cukup untuk anda follow dan hasilkan result).

Program coaching ini adalah program coaching PALING LENGKAP untuk Tutorpreneur di mana anda akan ketahui hampir semua teknik dan strategi pemasaran TUISYEN dan anda juga boleh apply teknik yang sama dalam bisnes tuisyen yang lain.

KOMPONEN #1
Mastery Elite Group Coaching

  • Group Coaching dalam kelas yang kecil, senang untuk saya coach anda personally tentang Bisnes TUISYEN
  • Kami akan guide anda THE WHOLE PROCESS bagaimana untuk mulakan bisnes Home Tuition
  • Saya tunjukkan step-step yang perlu anda lakukan dari awal…
    1. Membina Kredibiliti & Trust – saya ajar anda apa yang perlu anda buat supaya anda dapat tarik ramai prospek dan DAPAT ramai pelajar apabila sudah mula nanti.
    2. Product Angle & Creation – anda tiada pengalaman menguruskan bisnes tuisyen? Well, kami akan tunjukkan strategi dan trik bagaimana untuk angle servis anda supaya ianya menjadi suatu yang unik.
    3. Launch Campaigning – saya explain step by step apa yang perlu anda lakukan. Saya tunjukkan TIMELINE PROGRESS yang perlu anda buat supaya anda tak rasa 'lost'.

Dan macam-macam lagi…

Ianya akan diadakan...

Selama 2 Hari
Masa: 9 pagi – 6 petang
Tempat: CMN Global Consultant, Reko Sentral, Kajang

KOMPONEN #2
One To One Coaching Branding & Idea USP

  • Satu sesi appointment PERSONAL COACHING One to One bersama saya untuk discuss idea untuk servis tuisyen anda.
  • Komponen ini adalah PALING PENTING kerana saya akan discuss dengan anda tentang halatuju bisnes tuisyen anda.
  • Kalau anda rasa anda tiada idea, kami ada cara untuk “KOREK” idea bisnes dan saya akan MAKE SURE selepas sesi ini anda akan ada beberapa idea untuk lancarkan 'tuition business' anda
  • Saya akan bantu anda FIGURE OUT idea yang unik untuk servis tuisyen anda

KOMPONEN #3
High Intensity Progress
Group Coaching

  • To MAKE SURE anda TAKE ACTION, saya akan check progress dan PUSH anda setiap 2 minggu sepanjang 3 bulan. (3 KALI COACHING)
  • Group coaching ini akan dibahagikan kepada 3-4 orang setiap coaching. Ini akan membolehkan kami semak dan bimbing anda. Juga ini adalah peluang untuk anda tanya saya Face to Face dan dapatkan direct coaching untuk projek bisnes tuisyen anda.
  • Group coaching ini akan guide dan follow through anda sepanjang step dari Branding hingga Marketing
  • Dalam group coaching ini anda WAJIB follow progress dan assignment yang telah saya berikan.
  • Saya akan plan strategi spesifik untuk bisnes anda mengikut keadaan progress anda bagi memastikan anda dapat hasilkan result maksimum.

KOMPONEN #4
FB One to One Coaching Support

  • Untuk memastikan anda TAKE ACTION selepas High Intensity Progress Group Coaching dan juga untuk menjawab sebarang pertanyaan anda ketika anda menguruskan bisnes tuisyen. saya akan bantu dan bimbing anda secara direct one to one melalui PM di FB.
  • Saya percaya anda ada banyak soalan dan mungkin menempuh pelbagai cabaran semasa siapkan projek tuisyen ini, jadi dengan adanya FB One to One Coaching Support ini, anda akan terus dapat bimbingan berterus mengikut progress anda.
  • Bagi memudahkan kefahaman anda dan jika sekiranya perlu, saya akan berikan video tutorial KHAS mengikut progress anda untuk bantu anda take action dalam FB One to One Support ini. Jadi bukannya 100% type dalam FB, adakalanya saya akan bagi video instruction spesifik untuk projek tuisyen anda.

Untuk Membantu Anda SHORTCUT Learning
Curve & Percepatkan Anda Mulakan Bisnes Tuisyen Anda...

BONUS #1
Percuma DVD Combo Tutor Pro

  • Untuk membantu anda lakukan pemasaran dan lancarkan bisnes tuisyen dengan lebih cepat, saya akan bantu anda dengan DVD Combo Tutor Pro

  • Total nilai DVD ini hampir RM100, tetapi kami berikan secara PERCUMA 

Untuk Membantu Anda Dapat Prospek &
Customer Lebih Banyak Dengan Pantas,
Saya Akan Bantu Promosi Anda Melalui
Bonus-bonus Ini…

BONUS #2
Video Coaching

  • Sebagai rujukan anda sewaktu coaching dan selepas coaching, saya akan berikan video coaching yang mana di dalamnya terdapat step by step details yang perlu anda lakukan supaya anda boleh buat bisnes tuisyen ini sehingga berjaya.
  • Video coaching ini akan tunjukkan semua step yang saya ajar dan bimbing anda sepanjang coaching ini bermula dari Branding, Finance, Human Resources, Marketing & Sales

Saya Coach Anda Straight To The Point & Bantu Anda Launch Branding Tuisyen Anda
Hingga Hasilkan Result!

Jika anda lakukannya bersendirian dan cuba pelajarinya sendiri di luar, paling kurang yang anda perlu invest adalah RM10,000 untuk kesemua komponen di atas.

Lepas tu, nak kena belajar marketing dan uruskan bisnes sendiri, tak masuk lagi betul tak betul teknik dan startegi promosi anda.

Tetapi dalam Elit Coaching, anda akan dapat coaching dari saya tentang bisnes tuisyen

Saya coaching direct to the point FOKUS untuk anda terus launch servis tuisyen anda. Tak pening-pening nak belajar sendiri kesemua teknik strategi dan juga teknikal-teknikal 

Dan untuk Elit Coaching, anda bukannya perlu bayar sehingga…

RM10,000

Bahkan bukannya 50% pun dari nilai ini…

RM5,000

Special Elite Coaching

RM3,000 SAHAJA!

Untuk PENDAFTARAN AWAL Sahaja.

RM1300 Sahaja!!

Jap…jap…jap. Nanti dulu. Tak habis lagi…

Cara Pendaftaran & Pembayaran

Anda boleh buat pembayaran melalui beberapa cara…

Pembayaran Penuh (Ada diskaun RM300):
RM2000 – Cash or Credit Card

ATAU

Pembayaran secara Installment: (DEPOSIT NON REFUNDABLE)
RM1000 sebelum 22 Jun 2017 – Cash or Credit Card
Baki sebanyak RM1000 sebelum 27 Julai 2017 – Cash or Credit Card

Pendaftaran dibuka sekarang, dan anda boleh terus hubungi admin saya…

0132006840

WHATSAPP SAHAJA. CALL TAKKAN DILAYAN

KLIK SINI UNTUK REGISTER MELALUI MINISITE

Bagi Fast Action Taker Yang Membuat
Bayaran Penuh RM4,000, Saya Bagi
Anda Bonus-Bonus Ini…

BONUS FAST ACTION TAKER #1
BUKU LEGASI TUTORPRENEUR MALAYA

  • Saya berikan Buku Lagenda ini yang sangat 'rare' dan tiada di mana kedai buku.

BONUS FAST ACTION TAKER #2
Joint Venture Project

  • Saya berikan anda peluang untuk Joint Venture dengan CMN selepas anda menunjukkan komitmen dalam sesi coaching ini
  • Saya akan bantu anda dari segi promosi untuk tingkatkan lagi jualan dan hubungkan anda dengan JV saya yang selalu hasilkan sales yang banyak setiap kali mereka promosikan sesuatu.
  • Inilah yang terjadi pada semua coachee saya

REGISTER SEKARANG!

Anda boleh register untuk sertai PC ini dengan hubungi…

0132006840

WHATSAPP SAHAJA. CALL TAKKAN DILAYAN

KLIK SINI UNTUK REGISTER MELALUI MINISITE
  • PC ini terhad untuk 15 orang sahaja, sebaik sahaja ianya penuh saya akan tolak pendaftaran anda.
  • RM1300 ini adalah investment sekali sahaja yang perlu anda lakukan untuk mulakan bisnes tuisyen anda. Nilainya terlalu kecil jika dibandingkan dengan GUARANTEED RESULT yang akan anda hasilkan.
  • Saya akan PUSH anda sepanjang anda PC dengan saya untuk mulakan bines tuisyen dan launch servis tuisyen anda paling lambat dalam masa 3 bulan sahaja. Saya nak anda betul-betul boleh hasilkan result income kali ini.
  • InsyaAllah jika anda follow, take action dan lakukannya bersama-sama saya anda akan rasai sendiri income 4-5 angka sebulan dari bisnes tuisyen secara 'recurring' atau jika tiada apa-apa progress atau income selepas anda telah take action, maka saya akan berikan 100% REFUND pada anda. No risk for you.
  • Register sekarang, whatsapp 0132006840 sebelum 15 kekosongan tersebut dipenuhi. Siapa cepat, dia dapat.

Jadikan Elite Coaching  ini Investment anda, start take action dan mula hasilkan result!
Perjalanan Mencapai Impian Bermula Di Sini…

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths) & Project-based Learning. Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorCoach

Check Also

usahawn tuisyen, tutoring business

Dapatkan Ebook ‘Rahsia Cikgu Tuisyen Lagenda Terbongkar!’ Secara PERCUMA! (Latest Edition)

Potensi Bidang Tuisyen di Malaysia Anda cuba bayangkan jika hampir separuh (46%) daripada ibu bapa ...