Bisnes Pusat Tuisyen Beliau Terpaksa Tutup..

Bisnes Pusat Tuisyen Terpaksa ‘bungkus’ Selepas 3 Tahun…

Beliau mulakan passion kembali sebagai Tutor..

dan alhamdulillah Ustaz Taufik (Founder Akademi Al-Qudwah) bangkit semula dalam masa 6 bulan…

Ikuti kisah beliau.

Sekarang Ustaz Taufik menumpukan kepada Pembelajaran Bahasa Arab & Al-Quran serta mempunyai kelas secara online dan pembelajaran di rumah di beberapa negeri.

Beliau juga pernah menghasilkan Kamus Arab dan Ebook ‘Belajar Bahasa Arab Komunikasi & Al-Quran’ untuk membantu sesiapa sahaja untuk belajar Bahasa Arab di mana-mana sahaja.

Layari page beliau di Akademi Al-Qudwah.

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA serta Eduinnovation UKM 2018 melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths). Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulkan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Kisah Kejayaan Pengusaha Pusat Tuisyen Dengan 700 Orang Pelajar!

Anda merupakan Tutor Tuisyen atau berminat ingin mengajar tuisyen? Ingin membina kerjaya dan legasi sebagai ...