Anda Berminat Menjadi Usahawan Bisnes Tuisyen (Tutorpreneur) Yang Berjaya?

Ingin COACHING yang membantu anda membina Bisnes Tuisyen yang sistematik dan mencapai 4-5 angka sebulan?

Atau pelaburan anda dikembalikan..

(dengan syarat and follow semua modul)

Teruskan membaca..

Tonton video ini untuk ketahui 5 Strategi Usahawan Tuisyen Berjaya

Anda mempunyai 'passion' dalam bidang pendidikan & tuisyen?
Teruskan membaca..

Berbincang dengan coachee-coachee saya, kebanyakan isu mereka adalah lebih kurang sama. Mereka meluahkan tentang cabaran-cabaran untuk menjadi usahawan terutama sekali oleh orang di sekeliling.

Alhamdulillah, saya ceritakan pada mereka dengan terperinci bahawa saya dulu pun pernah mengalaminya dan hampir goyang jugalah. Masih ada masyarakat kita yang berpandangan bahawa bisnes ini bukan kerjaya dan tiada masa depan.

Namun, bila kita ada matlamat dan halatuju yang jelas…ramai orang yang perlu dibantu…maka saya terpaksa bersabar dan teruskan passion saya. Terkadang terpaksa pekakkan sahaja telinga. Fizikal nampak ok, dalam hati Allah sahaja yang tahu. Dalam masa yang sama, saya tetap berbuat baik kepada mereka.

Alhamdulillah, mentor-mentor saya juga banyak membantu..

Mentor saya pernah mengatakan bahawa jangan kerja atau berbisnes semata-mata untuk mendapatkan gaji atau membayar bil-bil @ hutang kerana kelak kita akan terperangkap dengan kitaran ‘rat-race’.

Saya terkesima dan tidak faham apa yang dikatakan oleh beliau ketika itu.

Kalau bukan bekerja untuk mendapatkan duit, jadi kerja sebenarnya untuk apa???

Semakin lama saya dalam bisnes, barulah saya faham bahawa niat dan matlamat kerja itu sendiri perlu diluruskan..

Niat kerana Allah, kerja untuk mendapatkan ilmu & kemahiran, untuk memberi manfaat kepada insan lain.

Then, barulah kita akan minat dengan kerja kita dan melakukannya secara ‘Beyond Expectation’. Secara tidak langsung, rezeki akan datang dengan tidak disangka-sangka..

Then, orang cakap.. “Dia bolehlah… dia itu…dia ini…”

Motor pernah kena tarik!

Saya juga pernah mengalami saat-saat sukar..suatu ketika duit pun tak cukup nak beli pampers dan susu anak.. Motor pun pernah kena tarik.. dan macam-macam lagi kesukaran yang pernah dialami bersama partner saya dalam bisnes.

Saya dah biasa susah, tapi saya tak boleh lihat orang lain susah hati…. dan saya faham semua ini untuk sementara sahaja.. dan kejayaan itu pasti akan datang..

Alhamdulillah, semakin lama, suara yang selama ini tidak menyokong itu semakin kurang kedengaran dan ada yang sudah bertukar menyokong pula.

Alhamdulillah, berkat kerjasama dan ketabahan bersama Team dan mentor-mentor yang membantu, kami kembali bangkit dengan izin Allah dan dapat membantu Tutorpreneur membuka lebih 5o Tuisyen di seluruh Malaysia dalam pelbagai cabang bidang pendidikan.

Itulah lumrah kehidupan..nak dapat sagu tu, kena pecahkan ruyung dulu..dengan ada cabaran, kejayaan itu akan lebih terasa manisnya dan semakin dekat kita dengan Allah.

Ya, saya akui bisnes tiada masa depan jika tiada ILMU & KETABAHAN.

Kalau ada, anda ‘terpaksa’ bersedia untuk BERJAYA dengan izin Allah.

Alhamdulillah, kini kami ingin berkongsi kejayaan itu dengan orang lain kerana semua itu milik Allah dan harus dikongsi..

Ingin Mengikuti Coaching Khas Bisnes Tuisyen Bersama CMN Education?

Adakah anda ingin menjadi Usahawan Tuition (Tutoring Business) yang sering mendapat permintaan hangat di kalangan ibu bapa?

Mahukah anda jika kami bantu & tunjukkan teknik dan strategi yang telah terbukti berkesan bagaimana menjana pendapatan dengan bisnes 4-6 angka sebulan?

Apakah keistimewaan sebagai Usahawan Tuisyen (Tutorpreneur)?

  • Dari sehari ke sehari industri ini semakin membesar dan menerima permintaan yang ‘mencurah-curah’ daripada ibu bapa dan pelajar. (Boleh Google search: Home Tuition)
  • Dapat membantu pelajar mengalami peningkatan yang ‘ketara’ dan mencapai kecemerlangan dalam subjek yang dipelajari.
  • Bebas menjadi majikan dan menetapkan jadual anda sendiri.
  • Bebas menikmati faedah pekerjaan yang memuaskan dan menyeronokkan.
  • Membina legasi dan saham akhirat dengan menyebarkan ilmu dan manfaat


Apakah manfaat yang anda akan perolehi dalam Program Coaching Usahawan Tuisyen ini?


– Ketahui Formula BEYOND: yang menyebabkan ibu bapa tidak ragu-ragu memilih bisnes anda.

– Rahsia orang memulakan bisnes dengan MODAL RENDAH.

– Rahsia orang yang yang TIADA BACKGROUND PERGURUAN sukses dalam industri ini

– Belum ramai melibatkan diri dalam bisnes ini walaupun permintaannya tinggi terutamanya Bumiputera

– Strategi PEMASARAN ONLINE & OFFLINE yang telah terbukti berkesan.

SISTEM Bisnes Home Tuition yang telah digunakan bagi membuka cawangan ke seluruh Malaysia.

– Berpengalaman dalam membantu lebih 50  Usahawan Pendidikan membuka dan mengembangkan cawangan termasuk Home Tuition, Pusat Tuisyen, Learning Centre, Tadika di seluruh Malaysia & UK serta dalam proses untuk menambahkan cawangan. (Sistem yang membantu menguruskan bisnes dari mana-mana sahaja termasuk luar negara)

profile-pic

Alhamdulillah lepas join coaching saya dapat:

  • Fokus dan kekal dalam bisnes sebab jelas hala tuju, kalau tak mungkin saya akan lompat bisnes lagi

  • Latihan dan support yang berterusan secara offline & online. Boleh kira 24 hours support la :)

  • Kenal dengan rakan-rakan yang buat bisnes dalam industri yang sama. Semua saling bantu-membantu sampai lupa istilah persaingan

  • Akhir sekali dapat capai sales 5 angka sebulan dalam masa kurang setahun. Antara pencapaian terbesar saya setakat ini. Looking forward for more.

Terima kasih CMNEG :)

Akmal Mohamad Founder Medina Home Tuition


Video Success Tutorpreneur Mentorship Masterclass (STMM) selama 2 hari (Bernilai RM497)




Untuk membantu anda lakukan pemasaran dan lancarkan bisnes tuisyen dengan lebih cepat & profesional, saya akan bantu anda dengan Produk Digital Fenomena Tutor Beyond Expecation & Formula Kerjaya Tutor

BONUS

3 x Sesi Coaching (Bernilai RM1500)


  • Sebagai rujukan anda sewaktu coaching dan selepas coaching, saya akan berikan video  yang mana di dalamnya terdapat step by step details yang perlu anda lakukan supaya anda boleh buat bisnes tuisyen ini sehingga berjaya.


    • Video coaching ini akan tunjukkan semua step yang saya ajar dan bimbing anda sepanjang coaching ini bermula dari Branding, Finance, Human Resources, Marketing & Sales


Kami Coach Anda Straight To The Point & Bantu Anda Launch Branding Tuisyen Anda Hingga Hasilkan Result!


Jika anda lakukannya bersendirian dan cuba pelajarinya sendiri di luar, paling kurang yang anda perlu invest adalah RM10,000 untuk kesemua komponen di atas. Kami dah melanggar banyak 'dinding', rasai pelbagai pengalaman pahit manis..Kami sendiri sudah melabur puluhan ribu dan mungkin ratusan ribu untuk belajar, coaching dan sebagainya dengan mentor yang berlainan bidang dalam pelbagai topik:

  • Niche
  • Branding
  • Marketing
  • Customer Relationship
  • Operation
  • Administration
  • Human Resources
  • Finance
  • Research & Development
  • Customer service
  • Investment
  • Team building
  • Dan banyak lagi...

Lepas tu, nak kena belajar marketing dan uruskan bisnes sendiri, tak masuk lagi betul tak betul teknik dan startegi promosi anda.

Tetapi dalam Elite Tutorpeneur Coaching, anda akan dapat coaching dari kami secara 'direct' tentang bisnes tuisyen

Siapa kami yang menjalankan Elite Tutorpeneur Coaching (ETC) ini?


Untuk membantu anda lakukan pemasaran dan lancarkan bisnes tuisyen dengan lebih cepat & profesional, saya akan bantu anda dengan Produk Digital Fenomena Tutor Beyond Expecation & Formula Kerjaya Tutor

BONUS

DVD Transformasi Tutor Kepada Tutorpreneur (3T) (Bernilai RM89)


  • Sebagai rujukan anda sewaktu coaching dan selepas coaching, saya akan berikan video  yang mana di dalamnya terdapat step by step details yang perlu anda lakukan supaya anda boleh buat bisnes tuisyen ini sehingga berjaya.


    • Video coaching ini akan tunjukkan semua step yang saya ajar dan bimbing anda sepanjang coaching ini bermula dari Branding, Finance, Human Resources, Marketing & Sales


Kami Coach Anda Straight To The Point & Bantu Anda Launch Branding Tuisyen Anda Hingga Hasilkan Result!


Jika anda lakukannya bersendirian dan cuba pelajarinya sendiri di luar, paling kurang yang anda perlu invest adalah RM10,000 untuk kesemua komponen di atas. Kami dah melanggar banyak 'dinding', rasai pelbagai pengalaman pahit manis..Kami sendiri sudah melabur puluhan ribu dan mungkin ratusan ribu untuk belajar, coaching dan sebagainya dengan mentor yang berlainan bidang dalam pelbagai topik:

Lepas tu, nak kena belajar marketing dan uruskan bisnes sendiri, tak masuk lagi betul tak betul teknik dan startegi promosi anda.

Tetapi dalam Elite Tutorpeneur Coaching, anda akan dapat coaching dari kami secara 'direct' tentang bisnes tuisyen

Siapa kami yang menjalankan Elite Tutorpeneur Coaching (ETC) ini?

– Berpengalaman dalam membantu lebih 50  Usahawan Pendidikan membuka dan mengembangkan cawangan termasuk Home TuitionPusat Tuisyen, Learning Centre, Tadika di seluruh Malaysia & UK serta dalam proses untuk menambahkan cawangan. (Sistem yang membantu menguruskan bisnes dari mana-mana sahaja termasuk luar negara)


– Telah membantu dan melatih lebih kurang 2100 Home Tutor yang aktif mengajar tuisyen secara online & offline.

– Menjadi Penganjur kepada Simposium Tutor Profesional Malaysia (STPM) yang telah dihadiri oleh pakar, pendidik, tutor, dan usahawan pendidikan dari seluruh Malaysia

– Founder kepada Tutor Profesional Malaysia (TPM)

– Peneraju satu-satunya Portal Tutor & Pendidikan di Malaysia di www.tutorprofesional.com

– Memperoleh Anugerah ‘Icon Tutorpreneur 2016’

Mohd Noor
Malaysian Professional Tutorpreneur's Coach

Co-Founder Akademi Infitah dan Director bagi CMN Global Consultant Sdn Bhd. & CMN Education Group. Selain itu, merupakan Peneraju modul 'Home Tutor Beyond Expectation' dan 'Success Tutorpreneur Mentorship' (STM) yang membantu Tutor & Usahawan Pendidikan mengajar dan menguruskan bisnes dengan lebih sistematik & profesional.

Baca lanjut di sini.​

Bonus Terhad!

Bonus Limited Edition

Tawaran ini hanya terbuka kepada yang terawal sahaja yang berminat mengikuti Elite Tutorpreneur Coaching!

Terima kasih juga kepada Team CMN yang banyak bantu selama ni menjadi asbab Alqudwah tidak terlanggar dinding seperti dulu. Dulu ambik masa 3 tahun untuk dapat pencapaian sperti sekarang, alhamdulillah dengan bimbingan Coach dan team CMN, Alqudwah mampu meroket lebih laju.

Pada bulan Mac sale naik kepada 7k lebih dan alhamdulillah saya capai 10k pada bulan April 2017. Walaupun terlewat 1 bulan dari target, saya tetap bersyukur. Sekarang Alqudwah sudah mempunyai lebih 70 tutor part time yang bersedia membantu para pelajar untuk mahir membaca Alquran dan juga Bahasa Arab. Team sale juga bertambah lagi sorang untuk bantu memasuki pasaran Negeri Sembilan dan Johor mulai Julai ini insyaAllah.

profile-pic
Ustaz Taufik Yusuf Founder Akademi Al-Qudwah

Antara klien yang telah kami bantu:

logo akademi raudhah genius

yusra home tuition
genius atfal
cerdik home tuition
Akademi AlQudwah
smart genius tuisyen
Excellent Generetaion Tuition
study time home tuition
spektrum ilmu home tuition logo
NSN Islamic quranic & Home tuition
farabi home tuition
Insyirah Home Tuition
Smart Home Tuition
Perfect Itqan Home based learning

Alhamdulillah..

Target lepas, reaching RM30k sebulan

profile-pic
Azlin Dzulkifly CEO ND Brilliant Home Tuition

Genius Atfal bermula sebagai sebuah pusat tuisyen.
Sederhana, tanpa pengurusan yang sistematik dan efisien.
Try and adjust berkali-kali, sehinggalah Allah merencanakan pertemuan yang cukup bermakna lagi indah bersama Famili CMN Education Group.

Julai 2016,
Kami memberanikan diri untuk melebarkan servis dengan 'home tuition'.
Tekun kami meneliti setiap nota dan video STM.
Setiap satu memberi input maha berguna dalam pengurusan bisnes gaya korporat!

Sistematik dan efektifnya 'sentuhan' STM dan CMNEG,
Bukan hanya servis home tuition dapat kami jalankan secara terancang,
Malahan sistem pengendalian pusat tuisyen turut menerima impak.

Ajaibnya 'sentuhan' STM dan CMNEG,
Bukan hanya angka-angka perolehan kami meningkat,
Malah energi serta daya kerja juga meningkat.
Bulan pertama, pendapatan GA meningkat 22%.

Terima kasih CMNEG.
Impak yang diterima bukan hanya membantu dalam pengurusan servis home tuition, bahkan pusat tuisyen juga.

Saya kerap ditanya.
Entiti manakah yang mendorong perubahan hampir 360' sistem dan energi GA.
Maka ketahuilah,
CMNEG-lah salah satu entiti penting yang membentuk siapa dan bagaimana GA hari ini.

#YakinSebelumBerjaya

profile-pic
Azlinda Mahari Founder Pusat Tuisyen Genius Atfal

Syukur alhamdulillah, kini saya sudah yakin nak berjaya seorang boleh, tapi kena langgar banyak batu dan dinding2.

Bila bergerak dlm satu pasukan, banyak manfaat dapat. Alhamdulillah Allah temukan saya dengan group yg sangat awesome! Banyak sy belajar , salah satunya pasal pengurusan dlm bidang home tuition, tu pun baru 50% saya apply, banyak lagi saya perlu upgrade dan belajar dari Team CMN.

Part paling best sekarang ahli CMN Avengers makin ramai dan semua hebat2. Dan kami sentiasa share ilmu untuk bantu sama2 berjaya! Daripada saya tak tahu apa2 sampai ke tahap ini sekarang..

Alhamdulillah boleh maintain 5 angka setiap bulan!

Apa yang penting, Yakin Sebelum Berjaya!😉

profile-pic
Nurul Ain Azmi Founder Akademi Raudhah Genius

Sebelum Ustazah bina Akademi An Najah, ustazah takde pengalaman menguruskan kelas Quran secara sistematik.

Kelas Quran je pun kan? Matlamat ustazah nak bantu lebih ramai orang celik Quran.

Allah hadirkan coach Mohd Noor Mohd Tahir ketika ustazah menangis, merintih dan mengadu pada Ilahi, mohon jalan macam mana nak bantu lebih ramai orang belajar dan boleh membaca Al Quran sampai lancar.

Dengan izin dan petunjuk dari Yang Maha Mengetahui, Ustazah sujud syukur. Hasil bimbingan, latihan dan perkongsian ilmu dari Coach dan tim CMN education Group, Ustazah akhirnya dapat juga tubuhkan Akademi An Najah, iaitu kelas Quran bersistem dan tersusun.

Ustaz atau Ustazah dan cikgu-cikgu serta bakal usahawan pendidikan yang mahu lebarkan sayap dan ingin kembangkan lagi pusat tuisyen dan pusat mengaji, Ustazah sarankan awak berguru dan dapatkan sentuhan ikhlas dari Coach Mohd Noor serta tim CMN.

Inshaa Allah sekurang-kurangnya dalam masa 3 bulan, anda akan nampak perubahan dan peningkatan yang mencanak-canak naik. Paling penting, jangan lokek belajar, bertindak dan berusaha. Anda akan tuai hasilnya dengan segera.

Alhamdulillah. Hasil ilmu coach dan tim CMN, lepas guna teknik 12 Dragon , Akademi An Najah dah boleh pacu laju.

profile-pic
Ustazah Najihatul Husna Founder Akademi An-Najah

Modul STM mengajar saya dari zero hingga saya dapat kuasai teknik branding.

Dulu saya tak faham perkara ini, tapi kerana selalu didedahkan oleh CMN & the team, saya semakin faham hingga tercetus idea saya untuk Tajweed Infografik ini.

Dari saya tak tahu apa-apa sehingga saya dapat buat income hasil Modul STM ini, yang paling best CMN ajar cara meminimumkan modal dalam bisnes dan cara untuk kembangkan bisnes.

Sangat berbaloi saya join STM bawah CMN ini.

Terima kasih atas tunjuk ajar yang diberikan pada saya :)

profile-pic
Ustazah Akmal Yaacob Founder JaddaWajada Edu Solution

TEMPAT TERHAD KEPADA 20 ORANG SAHAJA!!
UPDATE:
Tinggal 20 5 Tempat sahaja lagi!!

ELITE TUTORPRENEUR COACHING TERHAD!!

JUMLAH PELABURAN = RM5699
Tunggu Dulu!!
Tak Perlu Bayar RM5699!!



Bonus Limited Edition!

  • Tawaran ini hanya terbuka kepada yang terawal sahaja yang berminat menyertai Elite Coaching Tutorpreneur!
  • Daftar segera untuk mendapatkan produk informasi dan fizikal seperti ebook, audio, video dan lain-lain yang bernilai lebih RM200 secara PERCUMA!

Apa yg boleh kami katakan selama kami menjalankan perkhidmatan home tuition ini dengan bantuan dari coach, alhamdulillah permintaan demi permintaan dari parents sangat-sangat mengalakkan.

Sistem juga makim hari makin lebih teratur. Walaupun saya ni kadang-kadang kurang faham atau 'blur' tapi saya tetap teruskan buat sahaja apa yg coach sampaikan.

Dahulu kami buat tanpa ada ilmu sangat. Sekarang alhamdulillah ilmu bertambah, client bertambah,tutor bertambah ,dan duit poket pun bertambah.hehe

Sebaik baik manusia adalah manusia yang memberi manfaat pada org lain. Oada mulanya wife saya yang perkenalkan coach kepada saya tak pandang sangat mula nya. Tapi yang buat saya teruja nk kenal lebih rapat sebab coach boleh buka home tuition secara bercawangan. Kami pun terus sign up personal coaching dengan coach. Maaf kan kami coach jikalau kami ada buat yg menguriskan hati coach mungkin juga kami degil tidak bertindak dan salu melengahkan..

Kami doakan coach sentiasa dirahmati allah sentiasa lebih dan lebih success dalam bidang pendidikan home tuition ini secara tidak langsung menjadi legasi yg lebih besar dan menjadi icon utama untuk islam dan bangsa dari seluruh dunia.

Harap coach tak pernah kenal erti bosan mengajar dan guide kami yang banyk bertanya ini.

Thank you very much coach.You are awesome

profile-pic
Atik Hariri Founder Syoknya Home Tuition

Alhamdulillah lepas join coaching saya dapat:

  • Fokus dan kekal dalam bisnes sebab jelas hala tuju, kalau tak mungkin saya akan lompat bisnes lagi

  • Latihan dan support yang berterusan secara offline & online. Boleh kira 24 hours support la :)

  • Kenal dengan rakan-rakan yang buat bisnes dalam industri yang sama. Semua saling bantu-membantu sampai lupa istilah persaingan

  • Akhir sekali dapat capai sales 5 angka sebulan dalam masa kurang setahun. Antara pencapaian terbesar saya setakat ini. Looking forward for more.

Terima kasih CMNEG :)

profile-pic
Akmal Mohamad Founder Medina Home Tuition

Sejak coaching dengan coach kami lebih jelas nampak potensi bisnes home tuition ni. Sebelum tu kami ajar sendiri dan tak tahu pun yang home tuition ni boleh jadi something yang besar. Kami berterima kasih kepada coach sebab guide kami, mula-mula macam blur juga tapi bila dah buat makin faham.

Sekarang kami plan sesuatu yang lebih besar hasil guide dari coach. Ni jujur ni tak ada nak kipas ke apa.

Mentor yang seorang lagi ada ingatkan sellau yang kita kena hidup dan bagi manfaat pada orang lain. SO sekarang kami jelasa tentang bagaimana nak memberi manfaat pada orang lain.

Coach teruslah coaching kami ye. Kami tahu kami banyak tanya, tapi kami inshaAllah buat apa yang coach ajar.

InshaAllah Januari ini akan buka branch Shah Alam & Putrajaya. Branch Sungai Buloh-Damansara bakal menyusul, inshaAllah.

Thank you coach :)

profile-pic
Solehah Mat Ajid Founder Syoknya Home Tuition

Alhamdulillah, sejak Spektrum Ilmu Home Tuition coaching bersama CMN Education Group setiap hari adalah proses pembelajaran yang sangat baik dan padu diterima daripada Tim CMNEG.

Bermula Januari 2017 dengan hanya 3 klien, pada bulan Mac 2017 hampir 98% klien yang bertanya kelas tuisyen berjaya “closed sales”, dengan bantuan video STM dan Tim CMNEG yang sentiasa memberi sokongan dan panduan 24jam/7hari.

Dari hari ke hari pertambahan klien dan angka perolehan juga mencecah 5 angka menjadikan saya yakin dengan kemampuan menguruskan home tuition sendiri. Doakan Spektrum Ilmu Home Tuition terus maju dan berjaya mendidik anak bangsa “Ilmu Menuju Puncak”

Meroket dengan lebih laju.

profile-pic
Hannan Yusoof Founder Spektrum Ilmu Home Tuition

100% Satisfaction Guarantee

Jika anda follow step-by step assignment dalam ETC, namun masih tiada improvement, wang anda akan dipulangkan 100%

ELITE TUTORPRENEUR COACHING (ETC) TERHAD!!

JUMLAH PELABURAN = RM5599
Nanti dulu!
Tidak perlu bayar RM5599