Bagaimana Meningkatkan Produktiviti Bisnes Pendidikan Sehingga 40%?

Alhamdulillah selesai perbincangan dengan seorang Software Developer dari UK untuk membina software khas untuk Syarikat terutama yang berkaitan pendidikan.

Ia akan menghubungkan semua internal department dalam sesebuah syarikat. Dari Marketing, Sales, Operation, HR, Finance & Customer Service.

Ia akan memudahkan monitor dilakukan serta produktiviti dan efesiensi lebih meningkat. Dijangkakan ia boleh meningkatkan produktiviti serta pendapatan sehingga 30-40%.

Selain itu ia memudahkan kerja staf dan servis kepada klien yang lebih baik.

Semoga bermanfaat dan dipermudahkan Allah.

Yakin Sebelum Berjaya.

#CMNEG
#STM

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition, Quranic Home Based & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Mendapat Silver Award dalam Teachers' Innovation Carnival (T-NOVATE 2018) di UIA melalui Modul Funtastic Sains, Matematik & Fizik dengan konsep STEM (Science Technology Engineering Maths). Merupakan Penganjur kepada Bengkel 'Beyond Expectation Tutor' & 'Simposium Tutor Profesional Malaysia' yang mengumpulakan Tutor, Pendidik dan Usahawan Pendidikan dari seluruh Malaysia. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Kisah Inspirasi Seorang Engineer ‘Transform’ Kepada Owner Pusat Tusiyen Terbongkar!

KISAH INSPIRASI BAGAIMANA DARI SEORANG ENGINEER ‘TRANSFORM’ KEPADA OWNER PUSAT TUISYEN TERBONGKAR! Seperti yang dijanjikan.. ...