Anda Ingin Menjadi Usahawan Tuisyen Luar Biasa?

Anda Berminat Menjadi Usahawan Bisnes Tuisyen (Tutorpreneur) Yang Berjaya?

Ingin COACHING yang membantu anda membina Bisnes Tuisyen yang sistematik dan mencapai 4-5 angka sebulan?

Atau pelaburan anda dikembalikan..

Teruskan membaca..

Anda mempunyai ‘passion’ dalam bidang pendidikan & tuisyen?

Berbincang dengan coachee-coachee saya, kebanyakan isu mereka adalah lebih kurang sama. Mereka meluahkan tentang cabaran-cabaran untuk menjadi usahawan terutama sekali oleh orang di sekeliling.

Alhamdulillah, saya ceritakan pada mereka dengan terperinci bahawa saya dulu pun pernah mengalaminya dan hampir goyang jugalah. Masih ada masyarakat kita yang berpandangan bahawa bisnes ini bukan kerjaya dan tiada masa depan.

Namun, bila kita ada matlamat dan halatuju yang jelas…ramai orang yang perlu dibantu…maka saya terpaksa bersabar dan teruskan passion saya. Terkadang terpaksa pekakkan sahaja telinga. Fizikal nampak ok, dalam hati Allah sahaja yang tahu. Dalam masa yang sama, saya tetap berbuat baik kepada mereka.

Alhamdulillah, mentor-mentor saya juga banyak membantu..

Mentor saya pernah mengatakan bahawa jangan kerja atau berbisnes semata-mata untuk mendapatkan gaji atau membayar bil-bil @ hutang kerana kelak kita akan terperangkap dengan kitaran ‘rat-race’.

Saya terkesima dan tidak faham apa yang dikatakan oleh beliau ketika itu.

Kalau bukan bekerja untuk mendapatkan duit, jadi kerja sebenarnya untuk apa???

Semakin lama saya dalam bisnes, barulah saya faham bahawa niat dan matlamat kerja itu sendiri perlu diluruskan..

Niat kerana Allah, kerja untuk mendapatkan ilmu & kemahiran, untuk memberi manfaat kepada insan lain.

Then, barulah kita akan minat dengan kerja kita dan melakukannya secara ‘Beyond Expectation’. Secara tidak langsung, rezeki akan datang dengan tidak disangka-sangka..

Then, orang cakap.. “Dia bolehlah… dia itu…dia ini…”

 

Motor pernah kena tarik!

Saya juga pernah mengalami saat-saat sukar..suatu ketika duit pun tak cukup nak beli pampers dan susu anak.. Motor pun pernah kena tarik.. dan macam-macam lagi kesukaran yang pernah dialami bersama partner saya dalam bisnes.

Saya dah biasa susah, tapi saya tak boleh lihat orang lain susah hati…. dan saya faham semua ini untuk sementara sahaja.. dan kejayaan itu pasti akan datang..

Alhamdulillah, semakin lama, suara yang selama ini tidak menyokong itu semakin kurang kedengaran dan ada yang sudah bertukar menyokong pula.

Alhamdulillah, berkat kerjasama dan ketabahan bersama Team dan mentor-mentor yang membantu, kami kembali bangkit dengan izin Allah dengan lebih 5o cawangan CMN Group of Education di seluruh Malaysia dalam pelbagai cabang bidang pendidikan.

Itulah lumrah kehidupan..nak dapat sagu tu, kena pecahkan ruyung dulu..dengan ada cabaran, kejayaan itu akan lebih terasa manisnya dan semakin dekat kita dengan Allah.

Ya, saya akui bisnes tiada masa depan jika tiada ILMU & KETABAHAN.

Kalau ada, anda ‘terpaksa’ bersedia untuk BERJAYA dengan izin Allah.

Alhamdulillah, kini kami ingin berkongsi kejayaan itu dengan orang lain kerana semua itu milik Allah dan harus dikongsi..

Ingin Mengikuti Coaching Khas Bisnes Tuisyen Bersama CMN Education?

Adakah anda ingin menjadi Usahawan Tuition (Tutoring Business) yang sering mendapat permintaan hangat di kalangan ibu bapa?

Mahukah anda jika kami bantu & tunjukkan teknik dan strategi yang telah terbukti berkesan bagaimana menjana pendapatan dengan bisnes 4-6 angka sebulan?

Apakah keistimewaan sebagai Usahawan Tuisyen (Tutorpreneur)?

  • Dari sehari ke sehari industri ini semakin membesar dan menerima permintaan yang ‘mencurah-curah’ daripada ibu bapa dan pelajar. (Boleh Google search: Home Tuition)
  • Dapat membantu pelajar mengalami peningkatan yang ‘ketara’ dan mencapai kecemerlangan dalam subjek yang dipelajari.
  • Bebas menjadi majikan dan menetapkan jadual anda sendiri.
  • Bebas menikmati faedah pekerjaan yang memuaskan dan menyeronokkan.
  • Membina legasi dan saham akhirat dengan menyebarkan ilmu dan manfaat

 

Apakah manfaat yang anda akan perolehi dalam Program Coaching Usahawan Tuisyen ini?

– Ketahui Formula BEYOND: yang menyebabkan ibu bapa tidak ragu-ragu memilih bisnes anda.

– Rahsia orang memulakan bisnes dengan MODAL RENDAH. Jauh lebih rendah dari membuka Pusat Tuisyen @ Tuition Centre

– Rahsia orang yang yang TIADA BACKGROUND PERGURUAN sukses dalam industri ini

– Belum ramai melibatkan diri dalam bisnes ini walaupun permintaannya tinggi terutamanya Bumiputera

– Strategi PEMASARAN ONLINE & OFFLINE yang telah terbukti berkesan.

– SISTEM Bisnes Home Tuition yang telah digunakan bagi membuka lebih 50 cawangan ke seluruh Malaysia.

– Berpengalaman dalam membuka lebih 50 cawangan termasuk Home Tuition, Pusat Tuisyen, Learning Centre, Tadika di seluruh Malaysia & UK serta dalam proses untuk menambahkan cawangan. (Sistem yang membantu menguruskan bisnes dari mana-mana sahaja termasuk luar negara)

Alhamdulillah lepas join coaching saya dapat:

  • Fokus dan kekal dalam bisnes sebab jelas hala tuju, kalau tak mungkin saya akan lompat bisnes lagi
  • Latihan dan support yang berterusan secara offline & online. Boleh kira 24 hours support la 🙂
  • Kenal dengan rakan-rakan yang buat bisnes dalam industri yang sama. Semua saling bantu-membantu sampai lupa istilah persaingan
  • Akhir sekali dapat capai sales 5 angka sebulan dalam masa kurang setahun. Antara pencapaian terbesar saya setakat ini. Looking forward for more.

Terima kasih CMNEG 🙂

profile-pic

Akmal Mohamad
Founder Medina Home Tuition

PROGRAM ELITE TUTORPRENEUR COACHING (ETC)

Step by Step untuk kami BANTU & PUSH Untuk Mulakan Bisnes Home Tuition Sehingga Berjaya

Matlamat kami adalah untuk coach, PUSH untuk MAKE SURE anda hasilkan result dari bisnes Home Tuition anda sama seperti coachee yang berjaya sebelum ini.

Oleh itu, program ini di susun secara terperinci untuk membantu anda dapatkan bimbingan hingga berjaya hasilkan result.​

Program coaching ini dijalankan selama 6 bulan (tempoh yang cukup untuk anda follow dan hasilkan result).

Kini Giliran Anda!!!Perjalanan Mencapai Segala Impian Bermula Di Sini…

Program coaching ini adalah program coaching PALING LENGKAP untuk Tutorpreneur di mana anda akan ketahui hampir semua teknik dan strategi pemasaran TUISYEN dan anda juga boleh apply teknik yang sama dalam bisnes tuisyen yang lain. 

Apa Elemen Dalam Elite Tutorpreneur Coaching?

 

ELEMEN #1
Video Elite Tutorpreneur Masterclass

Anda akan dapat Video Rakaman Group Masterclass yang dijalankan selama 2 hari.

Anda akan mengetahui bagaimana membina Kredibiliti & Trust – anda tiada pengalaman menguruskan bisnes tuisyen?

Anda akan diajar anda apa yang perlu anda buat supaya anda dapat tarik ramai prospek dan DAPAT ramai pelajar apabila sudah mula nanti.

Product Uniqeness –  Well, kami akan tunjukkan strategi dan trik bagaimana untuk angle servis anda supaya ianya menjadi suatu yang unik dan lain dari yang lain.

Launch Service & Marketing – Kami explain step by step apa yang perlu anda lakukan. Kami tunjukkan TIMELINE PROGRESS yang perlu anda buat supaya anda tak rasa ‘lost’.

Kami akan guide anda THE WHOLE PROCESS bagaimana untuk mulakan bisnes Tuition. Kami tunjukkan step-step yang perlu anda lakukan dari awal…

Dan macam-macam lagi…

ELEMEN #2

One To One Coaching ‘Branding & Business Strategy’ 

Satu sesi appointment PERSONAL COACHING One to One bersama kami untuk discuss idea untuk servis tuisyen anda. 

Komponen ini adalah PALING PENTING kerana saya akan discuss dengan anda tentang halatuju bisnes tuisyen anda.

Kalau anda rasa anda tiada idea, saya ada cara untuk “KOREK” idea bisnes dan saya akan MAKE SURE selepas sesi ini anda akan ada beberapa idea untuk mulakan ‘tuition business’ anda

 

ELEMEN #3

High Performance Group Coaching 

To MAKE SURE anda TAKE ACTION, kami akan check progress dan PUSH anda sepanjang 6 bulan. (Minima 4 KALI SESI COACHING)

Group coaching ini akan dibahagikan kepada 3-4 orang setiap coaching. Ini akan membolehkan kami semak dan bimbing anda. Juga ini adalah peluang untuk anda tanya saya Face to Face dan dapatkan direct coaching untuk projek bisnes tuisyen anda.

Group coaching ini akan guide dan follow through anda sepanjang step dengan 12 Modul ‘Success Tutorpreneur Mentorship’

Dalam group coaching ini anda WAJIB follow progress dan assignment yang telah kami berikan.

Kami akan plan strategi spesifik untuk bisnes anda mengikut keadaan progress anda bagi memastikan anda dapat hasilkan result maksimum.

ELEMEN #4
FB One to One Coaching Support

 

Untuk memastikan anda TAKE ACTION selepas High Performace Group Coaching dan juga untuk menjawab sebarang pertanyaan anda ketika anda menguruskan bisnes tuisyen, kami akan bantu dan bimbing anda secara direct one to one melalui PM di FB.

Kami percaya anda ada banyak soalan dan mungkin menempuh pelbagai cabaran semasa siapkan projek tuisyen ini, jadi dengan adanya FB One to One Coaching Support ini, anda akan terus dapat bimbingan berterus mengikut progress anda.

Bagi memudahkan kefahaman anda dan jika sekiranya perlu, saya akan berikan video tutorial KHAS mengikut progress anda untuk bantu anda take action dalam FB One to One Support ini. Jadi bukannya 100% type dalam FB, adakalanya saya akan bagi video instruction spesifik untuk projek tuisyen anda.

 

 

Untuk Membantu Anda SHORTCUT Learning Curve & Percepatkan Anda Mulakan Bisnes Tuisyen Anda…

BONUS #1 Ebook & Produk Digital Tuisyen

Untuk membantu anda lakukan pemasaran dan lancarkan bisnes tuisyen dengan lebih cepat & profesional, saya akan bantu anda dengan Produk Digital Fenomena Tutor Beyond Expecation & Formula Kerjaya Tutor

 

BONUS #2

Video Coaching

    • Sebagai rujukan anda sewaktu coaching dan selepas coaching, saya akan berikan video coaching yang mana di dalamnya terdapat step by step details yang perlu anda lakukan supaya anda boleh buat bisnes tuisyen ini sehingga berjaya.

    • Video coaching ini akan tunjukkan semua step yang saya ajar dan bimbing anda sepanjang coaching ini bermula dari Branding, Finance, Human Resources, Marketing & Sales

Kami Coach Anda Straight To The Point & Bantu Anda Launch Branding Tuisyen Anda Hingga Hasilkan Result!

Jika anda lakukannya bersendirian dan cuba pelajarinya sendiri di luar, paling kurang yang anda perlu invest adalah RM10,000 untuk kesemua komponen di atas. Kami dah melanggar banyak ‘dinding’, rasai pelbagai pengalaman pahit manis..Kami sendiri sudah melabur puluhan ribu dan mungkin ratusan ribu untuk belajar, coaching dan sebagainya dengan mentor yang berlainan bidang dalam pelbagai topik:

 

  • Niche
  • Branding
  • Marketing
  • Customer Relationship
  • Operation
  • Administration
  • Human Resources
  • Finance
  • Research & Development
  • Customer service
  • Investment
  • Team building
  • Dan banyak lagi…

 

Lepas tu, nak kena belajar marketing dan uruskan bisnes sendiri, tak masuk lagi betul tak betul teknik dan startegi promosi anda.

Tetapi dalam Elite Tutorpeneur Coaching, anda akan dapat coaching dari kami secara ‘direct’ tentang bisnes tuisyen

Siapa kami yang menjalankan Elite Tutorpeneur Coaching (ETC) ini?

– Berpengalaman dalam membuka lebih 50 cawangan termasuk Home Tuition, Pusat Tuisyen, Learning Centre, Tadika di seluruh Malaysia & UK serta dalam proses untuk menambahkan cawangan. (Sistem yang membantu menguruskan bisnes dari mana-mana sahaja termasuk luar negara)

– Berpengalaman dalam membuka lebih 50 cawangan termasuk Home Tuition, Pusat Tuisyen, Learning Centre, Tadika di seluruh Malaysia & UK serta dalam proses untuk menambahkan cawangan. (Sistem yang membantu menguruskan bisnes dari mana-mana sahaja termasuk luar negara)

CMN education group tuition

– Telah membantu dan melatih lebih kurang 2100 Home Tutor yang aktif mengajar tuisyen secara online & offline.

– Telah membantu ramai usahawan bisnes home tution dan pusat tuisyen (lebih 30 branding@syarikat) untuk memulakan serta mengembangkan bisnes pendidikan

– Menjadi Penganjur kepada Simposium Tutor Profesional Malaysia (STPM) yang telah dihadiri oleh pakar, pendidik, tutor, dan usahawan pendidikan dari seluruh Malaysia

– Founder kepada Malaysian Professional Tutor Association (MPTA)

– Peneraju satu-satunya Portal Tutor & Pendidikan di Malaysia di www.tutorprofesional.com

– Memperoleh Anugerah ‘Icon Tutorpreneur 2016’

Mohd Noor

Malaysian Professional Tutorpreneur’s Coach

Co-Founder Akademi Infitah dan Director bagi CMN Global Consultant Sdn Bhd. & CMN Education Group. Selain itu, merupakan Peneraju modul ‘Home Tutor Beyond Expectation’ dan ‘Success Tutorpreneur Mentorship’ (STM) yang membantu Tutor & Usahawan Pendidikan mengajar dan menguruskan bisnes dengan lebih sistematik & profesional.

Baca lanjut di sini.​

Bonus Terhad!

Bonus Limited Edition

Tawaran ini hanya terbuka kepada yang terawal sahaja yang berminat mengikuti Elite Tutorpreneur Coaching!

Antara klien yang telah kami bantu:

yusra home tuition
cerdik home tuition
smart genius tuisyen
Excellent Generetaion Tuition
study time home tuition
NSN Islamic quranic & Home tuition
Insyirah Home Tuition
Smart Home Tuition
Perfect Itqan Home based learning

Alhamdulillah..

Target lepas, reaching RM30k sebulan

profile-pic
Azlin Dzulkifly
CEO ND Brilliant Home Tuition

Genius Atfal bermula sebagai sebuah pusat tuisyen.
Sederhana, tanpa pengurusan yang sistematik dan efisien.
Try and adjust berkali-kali, sehinggalah Allah merencanakan pertemuan yang cukup bermakna lagi indah bersama Famili CMN Education Group.

Julai 2016,
Kami memberanikan diri untuk melebarkan servis dengan ‘home tuition’.
Tekun kami meneliti setiap nota dan video STM.
Setiap satu memberi input maha berguna dalam pengurusan bisnes gaya korporat!

Sistematik dan efektifnya ‘sentuhan’ STM dan CMNEG,
Bukan hanya servis home tuition dapat kami jalankan secara terancang,
Malahan sistem pengendalian pusat tuisyen turut menerima impak.

Ajaibnya ‘sentuhan’ STM dan CMNEG,
Bukan hanya angka-angka perolehan kami meningkat,
Malah energi serta daya kerja juga meningkat.
Bulan pertama, pendapatan GA meningkat 22%.

Terima kasih CMNEG.
Impak yang diterima bukan hanya membantu dalam pengurusan servis home tuition, bahkan pusat tuisyen juga.

Saya kerap ditanya.
Entiti manakah yang mendorong perubahan hampir 360′ sistem dan energi GA.
Maka ketahuilah,
CMNEG-lah salah satu entiti penting yang membentuk siapa dan bagaimana GA hari ini.

#YakinSebelumBerjaya

profile-pic
Azlinda Mahari
Founder Pusat Tuisyen Genius Atfal

Syukur alhamdulillah, kini saya sudah yakin nak berjaya seorang boleh, tapi kena langgar banyak batu dan dinding2.

Bila bergerak dlm satu pasukan, banyak manfaat dapat. Alhamdulillah Allah temukan saya dengan group yg sangat awesome! Banyak sy belajar , salah satunya pasal pengurusan dlm bidang home tuition, tu pun baru 50% saya apply, banyak lagi saya perlu upgrade dan belajar dari Team CMN.

Part paling best sekarang ahli CMN Avengers makin ramai dan semua hebat2. Dan kami sentiasa share ilmu untuk bantu sama2 berjaya! Daripada saya tak tahu apa2 sampai ke tahap ini sekarang..

Alhamdulillah boleh maintain 5 angka setiap bulan!

Apa yang penting, Yakin Sebelum Berjaya!😉

profile-pic
Nurul Ain AzmiFounder Akademi Raudhah Genius

Sebelum Ustazah bina Akademi An Najah, ustazah takde pengalaman menguruskan kelas Quran secara sistematik.

Kelas Quran je pun kan? Matlamat ustazah nak bantu lebih ramai orang celik Quran.

Allah hadirkan coach Mohd Noor Mohd Tahir ketika ustazah menangis, merintih dan mengadu pada Ilahi, mohon jalan macam mana nak bantu lebih ramai orang belajar dan boleh membaca Al Quran sampai lancar.

Dengan izin dan petunjuk dari Yang Maha Mengetahui, Ustazah sujud syukur. Hasil bimbingan, latihan dan perkongsian ilmu dari Coach dan tim CMN education Group, Ustazah akhirnya dapat juga tubuhkan Akademi An Najah, iaitu kelas Quran bersistem dan tersusun.

Ustaz atau Ustazah dan cikgu-cikgu serta bakal usahawan pendidikan yang mahu lebarkan sayap dan ingin kembangkan lagi pusat tuisyen dan pusat mengaji, Ustazah sarankan awak berguru dan dapatkan sentuhan ikhlas dari Coach Mohd Noor serta tim CMN.

Inshaa Allah sekurang-kurangnya dalam masa 3 bulan, anda akan nampak perubahan dan peningkatan yang mencanak-canak naik. Paling penting, jangan lokek belajar, bertindak dan berusaha. Anda akan tuai hasilnya dengan segera.

Alhamdulillah. Hasil ilmu coach dan tim CMN, lepas guna teknik 12 Dragon , Akademi An Najah dah boleh pacu laju.

profile-pic
Ustazah Najihatul Husna
Founder Akademi An-Najah

Modul STM mengajar saya dari zero hingga saya dapat kuasai teknik branding.

Dulu saya tak faham perkara ini, tapi sebba sellau didedahkan oleh CMN & the team, saya semakin faham hingga tercetus idea saya untuk Tajweed Infografik ini.

Dari saya tak tahu apa-apa sehingga saya dapat buat income hasil Modul STM ini, yang paling best CMN ajar cara meminimumkan modal dalam bisnes dan cara untuk kembangkan bisnes.

Sangat berbaloi saya join STM bawah CMN ini.

Terima kasih atas tunjuk ajar yang diberikan pada saya 🙂

profile-pic
Ustazah Akmal Yaacob
Founder JaddaWajada Edu Solution

TEMPAT TERHAD KEPADA 20 ORANG SAHAJA!!
UPDATE:

Tinggal 20 8 Tempat sahaja lagi!!

ELITE TUTORPRENEUR COACHING TERHAD!!

Bonus Limited Edition!

  • Tawaran ini hanya terbuka kepada yang terawal sahaja yang berminat menyertai Elite Coaching Tutorpreneur!
  • Daftar segera untuk mendapatkan produk informasi dan fizikal seperti ebook, audio, video dan lain-lain yang bernilai lebih RM200 secara PERCUMA!

Apa yg boleh kami katakan selama kami menjalankan perkhidmatan home tuition ini dengan bantuan dari coach, alhamdulillah permintaan demi permintaan dari parents sangat-sangat mengalakkan.

Sistem juga makim hari makin lebih teratur. Walaupun saya ni kadang-kadang kurang faham atau ‘blur’ tapi saya tetap teruskan buat sahaja apa yg coach sampaikan.

Dahulu kami buat tanpa ada ilmu sangat. Sekarang alhamdulillah ilmu bertambah, client bertambah,tutor bertambah ,dan duit poket pun bertambah.hehe 

Sebaik baik manusia adalah manusia yang memberi manfaat pada org lain. Oada mulanya wife saya yang perkenalkan coach kepada saya tak pandang sangat mula nya. Tapi yang buat saya teruja nk kenal lebih rapat sebab coach boleh buka home tuition secara bercawangan. Kami pun terus sign up personal coaching dengan coach. Maaf kan kami coach jikalau kami ada buat yg menguriskan hati coach mungkin juga kami degil tidak bertindak dan salu melengahkan..

Kami doakan coach sentiasa dirahmati allah sentiasa lebih dan lebih success dalam bidang pendidikan home tuition ini secara tidak langsung menjadi legasi yg lebih besar dan menjadi icon utama untuk islam dan bangsa dari seluruh dunia.

Harap coach tak pernah kenal erti bosan mengajar dan guide kami yang banyk bertanya ini.

Thank you very much coach.You are awesome 

profile-pic
Atik Hariri
Founder Syoknya Home Tuition

Sejak coaching dengan coach kami lebih jelas nampak potensi bisnes home tuition ni. Sebelum tu kami ajar sendiri dan tak tahu pun yang home tuition ni boleh jadi something yang besar. Kami berterima kasih kepada coach sebab guide kami, mula-mula macam blur juga tapi bila dah buat makin faham.

Sekarang kami plan sesuatu yang lebih besar hasil guide dari coach. Ni jujur ni tak ada nak kipas ke apa.

Mentor yang seorang lagi ada ingatkan sellau yang kita kena hidup dan bagi manfaat pada orang lain. SO sekarang kami jelasa tentang bagaimana nak memberi manfaat pada orang lain.

Coach teruslah coaching kami ye. Kami tahu kami banyak tanya, tapi kami inshaAllah buat apa yang coach ajar.

InshaAllah Januari ini akan buka branch Shah Alam & Putrajaya. Branch Sungai Buloh-Damansara bakal menyusul, inshaAllah.

Thank you coach 🙂

profile-pic
Solehah Mat Ajid
Co-Founder Syoknya Home Tuition

Alhamdulillah, sejak Spektrum Ilmu Home Tuition coaching bersama CMN Education Group setiap hari adalah proses pembelajaran yang sangat baik dan padu diterima daripada Tim CMNEG.

Bermula Januari 2017 dengan hanya 3 klien, pada bulan Mac 2017 hampir 98% klien yang bertanya kelas tuisyen berjaya “closed sales”, dengan bantuan video STM dan Tim CMNEG yang sentiasa memberi sokongan dan panduan 24jam/7hari.

Dari hari ke hari pertambahan klien dan angka perolehan juga mencecah 5 angka menjadikan saya yakin dengan kemampuan menguruskan home tuition sendiri. Doakan Spektrum Ilmu Home Tuition terus maju dan berjaya mendidik anak bangsa “Ilmu Menuju Puncak”

Meroket dengan lebih laju.

profile-pic
Hannan Yusoof
Founder Spektrum Ilmu Home Tuition

100% Satisfaction Guarantee

Jika anda follow step-by step assignment dalam ETC, namun masih tiada improvement, wang anda akan dipulangkan 100%

ELITE TUTORPRENEUR COACHING (ETC) TERHAD!!

​Berminat??

Whatsapp Nama Penuh_ETC ke 013-2006840 segera untuk mendapatkan info lanjut!! 

p/s/s: Program ini hanya sesuai bagi anda yang mempunyai passion dan berminat untuk mengembangkan kerjaya dan bisnes dalam bidang tuisyen

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih 50 cawangan termasuk Tuisyen, al-Quran, tadika dan sekolah swasta di seluruh Malaysia dan UK. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

7 Keistimewaan Membina Kerjaya Sebagai Tutor Tuisyen & Al-Quran

Mengapa ramai yang sudah terlibat dengan tuisyen ini dan anda sendiri perlu melibatkan diri dalam ...