NAK BELAJAR MENGAJI??

JOM!! PROMOSI AIDILADHA UNTUK PAKEJ TERBAIK QURANIC HOME BASED.

Firman Allah: (maksudnya)
“Sesungguhnya orang-orang yang selalu membaca kitab Allah dan mendirikan solat dan menafkahkan sebahagian dari rezeki yang Kami anugerahkan kepada mereka dengan diam-diam dan terang-terangan, mereka itu mengharapkan perniagaan yang tidak akan merugi, agar Allah menyempurnakan kepada mereka pahala mereka dan menambah kepada mereka dari nikmat-Nya. Sesungguhnya Allah Maha Pengampun lagi Maha Mensyukuri.” (Surah al-Fathir, 29-30).

 

Adakah anda pernah tertanya2 pada diri sendiri soalan2 ini??

“Aku tak boleh baca pun Al-Quran. Maksud tak tahu, nak bunyi tak tahu… mana taknya, huruf pun dah tak kenal. Aku nak mengaji balik dari awal!”

“Saya dengan keluarga kena belajar baca Al-Quran dengan betul ni. Ilmu Fardu Ain pun nak kena tambah. Macam mana ye nak cari pengajar untuk ajar kat rumah ni?”

“Saya nak anak saya belajar Iqra & sirah Nabi Muhammad SAW. Saya pun nak betulkan bacaan Al-Quran.”

 

Sempena Aidiladha kali ini…

Kami melancarkan PAKEJ AIDILADHA QURANIC HOME BASED!!

=======
APA YANG PAKEJ KHAS INI TAWARKAN?

+ Boleh pilih antara 8,12,16 atau 24 jam.

+ Boleh PILIH sama ada mengaji Iqra/ Al-Quran saja, atau tambah fardu ain/sirah Nabi SAW.

+ Dijamin ada PENINGKATAN dalam pembelajaran**

InsyaAllah, selepas minimum sebulan kelas, ada peningkatan dalam mood study.
Bila mood dah naik, performance akan turut naik dengan sendirinya!

+ Dahulukan apa yang PENTING

Kami tidak nafikan pelajaran mengikut silibus atau “habiskan” silibus itu penting…silibus di sini adalah khatam
Kami tekankan pembelajaran ikut keperluan… maksudnya dahulukan bahagian yang pelajar belum mahir & perlu bimbingan.
Bagi kami, jika asas itu kuat, bacaan akan jadi lebih baik.

+ Aplikasi CARA PEMBELAJARAN MENARIK & SESUAI untuk setiap pelajar.

Tutor kami menerima LATIHAN BERKALA berkaitan PENDEKATAN pembelajaran yang MENARIK & asas Neuro-Linguistic Programming (NLP).
Kami percaya setiap pelajar mempunyai keistimewaan & tahap tersendiri, serta cara pembelajaran yang berbeza.

+ Anda boleh TAHU setakat mana PENCAPAIAN/pembelajaran semasa.

Best bukan? Kami sediakan LAPORAN BULANAN di mana prestasi pelajar & tutor dapat dilihat, untuk anda & kami monitor bersama.

+ Dibuka untuk semua TAHAP umur.

+ MASA lebih FLEKSIBEL mengikut permintaan anda.

+ JIMAT masa, tenaga & minyak kereta anda.

 

Anda jangan daftar sehingga…

anda lihat testimoni2 pelanggan kami di

https://tinyurl.com/infitah-testimoni

 

Anda tak sabar nak daftar?

Saabaarr dulu…

Sempena AIDILADHA ini…

Khas buat 31 pelanggan yang mendaftar sebelum 10 ZULHIJJAH 1438H,

Anda layak mendapatkan Pakej Diskaun sehingga 15%*

 

Apa tunggu lagi??

Daftar segera!

Whatsapp “AidilAdha_Nama Penuh_Kawasan” ke 011-3274 2922

 

PS: Tutor kami AMAT TERHAD.

*Kami akan hubungi anda selewatnya dalam 2 hari bekerja.

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Bersihkan Kolam Jiwa & Kembalikan Ketenangan Hidup Dengan Al-Quran

BERSIHKAN KOLAM JIWA & KEMBALIKAN KETENANGAN RUMAH TANGGA DENGAN MENGAJI AL-QURAN, TAJWID & FARDU AIN ...