12 Rahsia Usahawan Tuisyen Berjaya Kini Dibongkarkan!

Tahniah kerana anda telah berniat dan mempunyai mindset telah memulakan langkah untuk membantu lebih ramai pelajar dan tutor di luar sana dengan menjadi Usahawan Tusiyen berjaya.

Tidak kira sama ada anda sudah lama dalam bidang tuisyen atau masih baru, setiap dari kita pasti inginkan perkembangan dalam bisnes tuisyen kita.

Jika di awal penglibatan saya dalam bisnes tuisyen ini saya tiada orang untuk dirujuk.

Banyak kali jatuh, langgar dinding dan sebagainya.

Namun, sampai suatu tahap apabila saya sudah temui jalan yang betul, ia membantu saya untuk menambah banyak cawangan tuisyen (lebih 50 cawangan) serta mencapai 6 angka sebulan secara konsisten.

Dan saya percaya bahawa untuk berjaya kita perlu bantu lebih ramai untuk berjaya, oleh itu saya ingin berkongsi dengan anda bagaimana 12 topik yang perlu diketahui untuk berjaya dalam bidang ini.

Jadi jika anda serius untuk berjaya dalam bidang ini, boleh ikuti langkah ini untuk tonton video ini sekarang di 12 Modul Success Tutorpreneur Mentorship.

Jumpa di puncak kejayaan, inshaAllah.

 

Tonton video DI SINI selagi masih ada 🙂

 

About Mohd Noor

Penulis dan Pemilik Blog coachmohdnoor.com. Pengasas CMN Education Group yang menguruskan lebih cawangan-cawangan tuisyen, Online Tuition & Digital Learning di seluruh Malaysia. Penulis 3 buah buku dan lebih 4 buah ebook. Bersedia dihubungi jika memerlukan bantuan dalam pengurusan tuisyen dan bisnes. Yakin Sebelum Berjaya. #MalaysiaTutorpreneurCoach

Check Also

Berminat Menjadi Sebahagian Dari Tutor Profesional Malaysia?

BERMINAT MENJADI TUTOR HOME TUITION, AL-QURAN & ONLINE TUITION? . . Anda berminat mengajar subjek ...